Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 62
Raspunsuri - Pagina 14
shoricutza spune:
Fetele mele iubite iertati-ma ca n-am mai reusit sa intru de cateva ore dar avem musafiri non-stop. Va iubesc si ma gandesc la voi tot timpul. Si va multumesc muuuuuuuuult de tot ca va bucurati ptr mine!!! SUNT FERICITA asa cum va doresc din tot sufletelul meu sa fiti si voi cat mai repede!!! 
ionica spune:
MEGBENG
Nu sunt doctor ca sa-ti spun cu exactitate ce trebuie sa faci,am sa-ti vorbesc de experienta mea poate asta te va ajuta .
Am pierdut o sarcina in luna august aproape din aceasi cauza,mi s-a recomandat SEDERE IN PAT FORTAT in primul rand cel putin trei saptamani pana se reface tesutul sanguin.
Doc mi-a recomandat o aspirina pe zi 81mg plus 8 capsule utrogestan ,2 la patru ore,vaginal si oral.
Din nefericire nu a fost sa fie,eu nu am stat in pat si cred ca asta a afectat f mult.
faceam la 4zile proba de sange pt a masura PROGESTERONUL si ESTRADIOLUL (daca unul din acesti hormoni scade drastic exista injectabil si poate ajuta)
SFATUL MEU ; STAI IN PAT CAT POTI , DACA AI PUTEA SA TE LIMITEZI DOAR LA MERSUL LA TOALETA ESTE BINE
Te pupic si ma rog la DUMNEZEU pentru bebelusul tau!
Apropos; ce puls are embrionul?
http://groups.msn.com/LeDumontauCostaRica
virgi spune:
Catty draga mea.
dar ce se intampla cu viata ta.!!!! n-am auzit de mult o poveste asa de trista. n-am inteles eu bine sau e vorba de sotul tau?
Nu pot sa cred ca exista astfel de oameni pe lumea asta. dar daca e asa..eu sunt sigura ca ai sa gasesti o rezolvare pe masura asteptarilor tale.
mult succes si sa fii fericita..ca meritam asta din plin.
megbeng imi place a incepi sa actionezi. succes si multa bafta.
soricutofelicitari. 

marrina spune:
barbye Nu stiu exact ce simptome de raceala ai dar in farmacii sunt medicamente homeopate de la Laboratoarele Boiron - Franta care nu au contraindicatii in sarcina: Stodal (sirop pt. tuse), Homeogene si Homeovox (pentru dureri in gat, raguseala etc. - scrie pe ele ca nu mai stiu amanuntit). Eu din astea iau si zau ca ma ajuta foarte mult. Iar Vitamina C de 1 gr (UpsavitC) iau la primele simptome de raceala. Repet, nu fac nici o reclama la produsele astea, ca le-am tot recomandat e pentru ca m-au ajutat.
Iti doresc sanatate ca sa poata
sa vina.
cami30 spune:
Catty al meu m-a anuntat inainte sa se insoare ca el nu o sa spele fafurii pt ca a spalat 5 ani de scoli militare cat n-o sa spalam noi toata viata.. Si ieri pe drum daca ai sti ce l-au apucat urletele ca sunt eu nebuna si rea si nu il inteleg pe el. Cand il apuca isteria nu mai poti sa-i spui nimic. Problema e ca pe mine ma tzine muuuuuuuult supararea, iar pe el fix 5 minute. Spre exemplificare toata noapte a avut grija sa nu stau dezvelita, mi-a facut frectie, mi-a facut caldura in camera (am racit) si de dimineata nu s-a dat jos din pat pana nu a stat cele 5 minute regulamentare cu capul pe burtica mea( asta e ritualul nostru de dimineata).
In fine, ce voiam sa-ti spun este ca eu m-am calit si pot afirma ca nu cred in prfectiunea unei relatii in care totul sa fie ok. Eu insa mi-am pus in balanta relele cu bunele si pe cele rele le-am alungat, ca sa-mi ramana doar alea bune. ( nu bea, nu e microbist, nu are gasca de "baieti", nu pescuit,nu alte hobby-uri enervante doar vb tare si e obsedat de curatenie). Dar nici n-as face prea multe compromisuri.
Oana Cumnata mea a fost la fel ca tine. Impreuna cu sotzul de 11 ani, de 5 ani se cauta de toate cele, la fel de "perfecta" interior si tot nu ramanea gravida. Numai ca o apucasera rau obsesiile. Obtine o sarcina care se dovedeste a fi mola care era sa o termine psihic. Asta se intampla undeva in luna martie. A mai incercat pana in vara cu diverse visite la medici si diverse tratamente, culese unele si de pe aici. Prin septembrie a renuntat la orice doctor si la obsesie, si-a combinat singura un tratament si in decembrie a ramas gravida. Nu stie daca a ramas pt ca a mai luat ea nush ce medicament in plus de ceea ce ii recomandase medicul sau doar pentru ca nu s-a mai stresat atat.
Cert e ca acum are o minunatie de fetita de un an si doua luni, nascuta la 8 luni, cu probleme in primele luni de viata, hranita numai cu ceaiuri si tot felul de zemuri pt ca de la 2 luni a refuzat si laptele praf ( la san nu a supt o clipa), dar care acum e ca un titirez.
Deci poate ca multe dintre fete ar trebui sa arunce testele de ovulatie, calendarele si testele de sarcina, si sa lase natura sa-si faca treaba, asta normal in cazul in care sunt clinic sanatoase. Am o amica ce se chinuia de ani intregi sa faca un bb, avadn doar un ovar functional, si a dat pana la urma peste un medic care i-a dat o caseta cu muzica de relaxare si a trimis-o cu sotzu in vacanta. SI iaca... s-a intamplat si acolo minunea.
Si eu am avut o vreme cand ma lasasem prinsa de nebunia termometrului si a testului de sarcina desi in mintea mea era clar ca nu e posibil din cauza trompelor. Pur si simplu te ia valul. Te bucuri pentru cel de langa tine care parca te atrage in cursa asta lunara pe care o facem ca sa "prindem" un bebe.
cami
M Oana spune:
Cami cu acest optimism sa-mi pleci si maine catre sufletistul dr T....
Moralul sus si numai ganduri frumoase....

Azi am intalniri de la ora 11 pana dupa ora 17..... Fug cu voiosie spre munci umanitare
.
Alexia27 spune:
Buna dimineata iubitele mele. I-aca, v-am promis raportul de dimineata: porcii rosii inca nu au venit, ba , sa ma bata Dumnezeu daca mai inteleg ceva, ca parca si scurgerile s-au imputinata, adica nu mai e decat la nivelul colului un rest maro deschis, dar, acest fatidic "dar", temperatura a scazut la 36,7.
Ziua e lunga si multe se pot intampla. Va tin la curent.
A! Am facut aseara o criza de plans ca nu mai stia al meu ce sa zica si ce sa faca sa ma linisteasca.
Hmmm...parca incepe sa ma doara burtica
Nely_ K spune:
Vin si eu printre voi, pana acum doar am citit
despre sperantele si realizarile voastre si sper sa ma primiti si pe mine. La mine sunt ceva problemute (acum fac trat. pt. anexita chistica) si medicul meu mi-a recomandat stimularea ovariana, pt. ca ovulatie ioc... Eu doresc sa fac inainte si HSG. As vrea sa-mi spuneti si mie parerea voastra despre stimulare....am auzit pareri pro si contra (efecte secundare si riscuri). Sau daca e mai bine sa fac alte investigatii inainte... Sunt cam bulversata si nu vreau sa iau o hotarare gresita. Mai am ceva timp pana incep stimularea si vreau sa stiu daca e cel mai bine asa. Va multumesc si 
caty
cami30 spune:
Nely_K de unde stie medicul tau ca nu ovulezi? Ai facut monitorizare eco sau analize hormonale? Medicul meu zice ca doar la eco transvaginal se vede clar daca ovulezi sau nu.
Cat despre HSG- un medic celebru pe aici zice ca analiza e total irelevanta si ca nu poate determina decat cel mult permeabilitatea trompelor si nu functionalitatea lor. Dar pentru linistea ta, iti spun ca eu am facut HSG la Interservisan in CLuj, clinica privata, 2 mil, nu m-a durut deloc dar nici vesti bune nu mi-a dat- adica trompe infundate. NU stiu daca in cazul trompelor permeabile doare.
cami
marrina spune:
Nely K Bun venit si... sa treci rapid la
.
Nu ma prea pricep la stimulare ca n-am facut niciodata. Ba da, am facut o data Puregon. Dar sub monitorizare. Altfel nu as incerca. Ma intreb doar daca stimularea se face si pentru ovare polichistice, ce inteleg ca ai tu. Sau sunt altundeva localizate chisturile?
Iar HSG daca n-ai facut ma gandesc ca nu stii cum se prezinta trompele. Si daca nu sunt permeabile si faci stimulare ma gandesc ca nu este bine. Dar cel mai bine ar fi sa tac pentru ca nu ma pricep si sa le las pe fetele care stiu despre ce e vorba sa te ajute. Scuze daca am exagerat cu presupunerile in loc sa te lamuresc.