Mamici de noiembrie - decembrie 2005(48)
Raspunsuri - Pagina 9
Lavi spune:
Coralia, zi si tu o reteta , doua de muraturi care sa mearga la orice mincare, reteta pt condimente suna extraordinar, e bine sa maninci natural, mai ales acum.
Tania , dupa cum povestesti inseamna ca ti-a trecut durerea la sold, ma bucur tare.
Fetelor mai stie cineva ce s-a intamplat cu micuta care s-a nascut in august prematur la Brasov, fetita de 350 de grame?
xandra28 spune:
ina, acest mesaj este pentru tine. am vrut sa-tzi zic de mai demult, dar n-am apucat pana acuma. imi place f mult de tine, imi place cum gandeshti, eshti foarte profunda, eshti foarte de treaba, nu eshti ranchiunoasa... cred ca eshti o femeie foarte de treaba, imi pare rau ca nu te cunosc. scrii nishte chestii... super, ma dai pe spate, eu nu sunt in stare sa ma exprim, iar cand citesc ce scrii tu imi dau seama ca shi eu gandesc la fel. itzi doresc ca micutza sa fie dupa sufletul tau, meritzi!
pupici,
xandra
pozici cu mine
ticker bebe
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20051129/dt/8/k/e01e/preg.png
xandra28 spune:
tot eu... voiam sa spun ca nu ma refeream la mesajul postat de mysweetest shi preluat de tine, care shi ala e traznet, ma refeream la postarile tale, in general.
xandra
pozici cu mine
ticker bebe
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20051129/dt/8/k/e01e/preg.png
cristinamh spune:
si io iar pe-aici... dupa o tura de mancare si juma de tura de strans jucarii, doua lupte cu fi-miu... una la spalat kk alta la imbracat... asa ca-mi mai trag sufletul nitel.
tania... cand am citit de cautat in buzunare ma gandeam deja cu ce v-a daruit bunica in cauza... da' la proteza nu m-a dus gandul. am ras tinandu-ma de burta... stii.. fazele alea din desene animate, cand clantane proteza uitata pe cine stie unde... sa-ti fi facut asa in buzunar. da' si aia anormali ca nu ti-au zic, te speriai daca puneai mana pe asa ceva fara sa stii...
coralia, si eu m-am dezvatat de vegeta... adica la ingrediente trec busuioc, coriandru, piper, cimbru, oregano, maghiran... legume prefer proaspete... la congelator am pliculete cu marar, patrunjel si leustean verde, si astea suplinesc cu brio... io-s innebunita dupa ciorba cu busuioc... toamna asta n-am facut nimic, nu ca in rest m-as omora, dar n-am decat niste fasole verde si vinete la congelator... chiar nu am chef acum sa ma apuc de altceva. apoi, si mama si soacra-mea fac in cantitati industriale, la ce sa mai muncesc si eu?!
dordia, ca sa raspund, "mai bine mai rar decat deloc". adica nu ma rabda inima sa zic ca nu vreau, cand chiar vreau, atat ca uneori sunt atat de obosita sau ma dor toate alea ca-mi trece... nu stiu cat o sa mai pot, cert e ca tare greu gasesc o pozitie si pe placul meu si al fie-mii...
sii... sa-ti traiasca nasii!!! asa mi-ar place si mie!
intalnirea... la mine nu e problema de scaun de copil, ca andrei e dincolo de faza asta... e la aia cu cercetat tot, si daca vreau sa stau si eu un pic jos si nu sa alerg dupa el, trebuie un loc..."imprejmuit". am zis mai demult de locul de joaca de la Mc'D unirii, din pacate e cam singura varianata pt mine de iesit cu copil. macar acolo se joaca in bile, sau daca iese nu poate sa se duca in restaurant. nu ma innebunesc dupa Mc'D, daca stiti voi alta locatie asemanatoare, cu draga inima vin. la pizza hut stiu insa sigur ca nu au loc de joaca.
Cristina 30+ si Andrei-Razvan(2.08.2003)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Poze cu Andrei
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro" target="_blank">Gasca noastra
tania-z spune:
Dordia la mine, din pacate, e clar : Interzis pana la Sfantu'-asteapta, adik pana vine bb! Pot spune ca uneori e mai greu, chiar atatea luni... e destul de mult. Si noi suntem in pauza din iulie!
Lavi intr-adevar m-a mai lasat durerea de sold. Mai am seara senzatia aia de "cracaneala", adica ma dor oasele bazinului pe lateralele interioare. Eu cred ca am cam "ruginit" de la atata stat.
Cristina stiu ca mi-ai scris de sfaturi. Sa nu ma intelegi gresit, nu resping sfaturile, in general si stiu ca unele sunt bine intentionate. ceea ce nu suport sunt sfaturile cu iz apocaliptic, stii tu, tonul face muzica... Normal ca ne ajuta experienta celor cu copii, daca nu e spusa ca o sentinta de condamnare.
Lavi02 mi-am luat inima in dinti si am pipait toata geaca aia. Nimic! Nici in poseta nu am nimic, deci sunt clean! Chestia e ca in aceiasi seara au mai fost doua cupluri pe acolo. Sa vedem ce "descopera ei".
Tania & www.snugglepie.com/cb/39925.png" target="_blank">Punctuletz 28+
Varsta Punctuletz
Poze cu Punctuletz
dienutagraviduta spune:
neata burtici !
la carrfour nu am stat niciodata la coada : intri frumusel in fata cu carutul si pe aia care stau la coada ii rogi : "fiti amabil/a, imi faceti si mie loc sa intru, ca este casa prioritara pentru gravide ?"
va garantez ca se dau automat; singura conditie este sa fie carutul la voi si nu la consort; am incercat si invers, si a iesit cu tambalau.
bic, caputul trebuie sa fie la capatul celalalt de unde simti suturile alea zdravene; la mine suturile le incasez sus de tot, sub sani; de curand am inceput sa ii simt unul dintre picioruse - cred ca gamba - e foarte tare si lunguiata, si daca o pipai mai mult, se misca pe sub piele; jos in stanga se simte ca o biluta, ca un ghemulet asa, mai mare; e, cand se misca ala, e jale o ia toata burtica razna si se umfla pe rotund; de asta cred ca acolo sta cu capul, mai ales ca asa era si la toate eco; pe jos pe acolo mai simt ce imi inchipui eu ca sunt manutele - cu ele nu ma loveste tare, dar simt spre interior ca miscoceste si isi face de lucru mai ales la vezica mea - trebuie sa fie foarte amuzant sa se scofalceasca mami pe strada de frica sa nu se scape pe ea...
acum 2 nopti simteam caputul ca nu mai era spre pelvis, ci in stanga, si se vedea si partea stanga umflata foarte tare, iar suturile (foarte tepene, de altfel) nu le mai dadea sus, ci mai jos in dreapta - de aici comitetul de pipaiala (io si dan) am tras concluzia pe la 4 noaptea ca se chinuie sa se intoarca ...
acu e bine, sta cuminte, nu a reusit, fiindca da suturi tot in sus.
dienuta graviduta si bebelushul luca
coralia76 spune:
Cristina si eu le prefer congelate ,dar din lipsa de spatiu(in congelator mai pun vinete,fasole,conopida,dovlecei)am facut reteta asta cu sare care se conserva bine si doar o pun in borcane fara alt efort.Mai pun cate o punga -doua de amestec de legume pentru ciorba(inclusiv rosii) si iarna zici ca-i o ciorba facuta vara.
Varsta bebelica
Poze cu burtica
dienutagraviduta spune:
dordia, in cazul in care nu ti-a interzis special ginecologul, atunci normal ca ai voie sa faci dragoste; numai nu exagera cu pozitiile - eu eram foarte flexibila, si greu imi vine sa cred ca mi s-au restrans asa de tare miscarile, am avut surprize; dar pozitii comode sunt destule... fie vorba intre noi, ca tot ai deschis discutia, mi-a dor de forma de dinainte de sarcina, ca zau faceam multe chestii la care acum doar visam ... eh, la's ca trece, si ne revenim noi ...
dienuta graviduta si bebelushul luca
lavi02 spune:
Dordia cu regrete din cauza colului scurt meu ne-a zis ca nu mai avem voie. Cel mai bine e sa intrebi doctorul. Si mie imi lipseste si ma gandesc ca as sta mai bine cu psihicul daca. Dar asta e. Eu cred ca noi mai dam un startulet mic in saptamana 39 cand ce se poate intampla e sa nasc ceea ce nu ar fi chiar asa grav. Dupa nastere 6 saptamani e iar interzis si e justificat, trebuie sa se vindece uterul si sa se inchida colul.
Cristina stii care e problema cu Mac Unirii? Ca cel putin Silvia mea nu se poate urca la topogan acolo, ceea ce o frustreaza. Pentru ea e mai bun Mac-ul de la Cismigiu, unde se poate da pe topogan fara probleme.
Eu as fi dispusa si la Mac, celelalte fete ce ziceti?
Lavi02 33+