herpes

herpes | Autor: gabi_j

Link direct la acest mesaj

Mai demult am citit aici un subiect despre herpes, dar nu il mai gasesc, asa ca am deschis un subiect nou.
Ieri au inceput sa imi apara simptomele obisnuite de herpes... senzatie de cald la buza, usturime, tot timpul eram cu mana la gura. M-am uitat in oglinda, si la buza de jos mi-a aparut un cerculet rosu, si in interior deja incepuse sa se formeze ceva albicios. Repede am fugit la farmacie, si mi s-a recomandat unguentul Eurvirox (68.000 lei). Dupa ce mi-am aplicat unguentul, in cateva minute am simtit ca mi se calmeaza pielea, si herpesul s-a retras. Acum nici nu se mai vede nimic. Sper sa va fie si voua de folos informatia asta.
Pupici, fara herpes!

Gabici
'I tried to sniff coke once...the ice cubes got stuck up my nose!'

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Multumesc de informatie.
Azi am citit ca propolisul glicolic ar avea un efect miraculos in tratamentul herpesului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

eu raman fidela zovirax-ului. e sfant! patesc rar..dar cand patesc..e jale

MirelaV
pupicei pe burticei

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56528" target="_blank">Racusori
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Si mie mi-a aparut , tot Eurvirox am luat-50000 din Eurofarm , numai ca mie nu-mi apare la gura, ca la toata lumea, mie imi apare cam o data la 1,6-2 ani, pe obraz si ma streseaza la culme.
Stie cineva care-i cauza? Cred ca este cam a 3-a sau a patra oara cand apare.Si ma mananca in zona aia de mor, oare asta inseamna ca se vindeca sau nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_j spune:

Hm... ai fost la vreun dermatolog? Poate si o cosmeticiana ar putea sa iti raspunda.
Acum ca ai adus vorba mi-am amintit ca si mie, cand sunt racita, imi ies niste bube in nas (inauntru in nari). Nu stiu exact daca sunt cosuri sau herpes, doar ca ma doare si ma mananaca ingrozitor, si nasul mi se face ca un mar rosu. Imi trebuie cam o saptamana sa treaca. Daca o sa imi apara si in iarna asta, o sa ma dau cu unguentul asta, poate imi trece.

Gabici
'I tried to sniff coke once...the ice cubes got stuck up my nose!'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Desi imi "inflorea" herpesul la orice stress sau raceala, timp de ani de zile (din frageda copilarie), acum 12-13 ani am scapat definitiv de el. Cum?! Prin tratament homeopat! Si nici ca am mai facut de atunci. Inainte eram toata ziua cu "bube" la gura...

Simina & Andrei (Deiutzu) & bb2 din burtica

Virsta bebe2
Virsta Deiu

Home, wherever you are...

Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocelyn spune:

Cand am avut, m-am tratat cu Aciclovir, este varianta romaneasca a Zoviraxului, e mai ieftin si la fel de bun.

If there were in the world today any large number of people who desired their own happiness more than they desired the unhappiness of others, we could have paradise in a few years.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Herpesul e un virus care nu se vindeca, nu exista vaccin sau alte medicamente sa-i dea la cap. Cel mult poate fi oprit sa se activeze de cite ori ii vine. Sint persoane care fac herpes de la mincare, de la soare, deshidratare, emotii puternice, stres.... In general apare pe fondul uneiimunitati mai slabe sau intr-o perioada in care organismul e slabit.
Eu am renuntat sa ma mai feresc de mezeluri si de soare-care imi activeaza mie beleaua asta. CInd simt vreun pericol iau o pastila de aciclovir si gata. Nu-mi mai iese mai mult de o data pe an. Mai rau a fost cind am nascut, cind la 3 zile dupa ce-am iesit din spital am facut un herpes urit de tot si nu aveam voie sa iau nici un medicament, ca il suparam pe bebe :) Si apropo de bebe, mi-a explicat medicul nostru de familie ca si el are virusul, ca se transmite de la mama :( Sper sa nu i se activeze prea curind, ca e mare belea.
Simina,imi poti spune, te rog, ce tratament ai facut si de unde l-ai luat? Presupun ca a fost ceva pentru intarirea imunitatii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocelyn spune:

Natasa, exista Aciclovir unguent, mie mi s-a parut mai eficace decat pastilele si nici nu deranjezi stomacul.

If there were in the world today any large number of people who desired their own happiness more than they desired the unhappiness of others, we could have paradise in a few years.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenaelena spune:

am si eu herpes de cand eram mica.in zona buzelor..si acum imi apare mai rar ca inainte, dar acu 1 zi mi-a aparut pe fata in zona tamplei e ingrozitor...am fost la dermatolog si mi-a zis ca e herpes simplex...dar ma framanta o intrebare daca imi poate aparea si herpes genital, de indata ce am facut si pe fata...sunt predispusa si la asa ceva?va rog sa imi raspundeti...pls

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Sotul meu foloseste, la recomandarea mea, comprese cu propolis (glicolic sau in alcool) si i se usuca foarte repede. De curand a inceput un tratament homeopatic si ia si pentru asa ceva remedii.
Urmeaza sa vedem ce se va intampla.
Nicoleta

Mergi la inceput