FIV 43

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Cecilia, eu am idei putine dar fixe... asta era titulatura mea dinainte de "bunica azi, mamica maine", m-am saturat sa fiu bunica, "mamica"- vad ca nu-mi iese...asa ca am revenit la vechea titulatura.

Anis, mama dar la ce ore intri... Ce face dulceata de fetita? Ai deja o intrebare in ultimul mesaj pe care l-am trimis, o sa-ti mai trimit...iar tu imi raspunzi cand poti, iubita, cand ai tu putin timp liber...daca mai ai asa ceva...de cand cu scumpetea de Ingrid.

Moni pentru tine si Mihnea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galinarodica spune:

Nu stiu daca ajuta, dar sigur nu strica si zau ca nu face rau la bebelica, dar acum in prag de iarna nu ar strica sa na intariti organismul. Eu cum stiti lucru pentru o revista medicala si nu vorbesc "pe nas". Uite asta e reteta mea 1 borcanel de miere de salcam (din aia adevarata nu facaturi)1 sticluta de tinctura de propolis ]i una de ulei de catina. Se amesteca bine bine (merge mai greu ca mierea e destul de vascoasa)si apoi se iau cate 3 liguritze pe zi inainte de masa. E buna si pt bebei de la 1 an incolo. Incercati si o sa vedeto ca nu o sa va prea necajeasca gripa si raceala iarna asta.
Crinutza ce mai faci? Ai incercat metoda mea de relaxare? Cum ti se pare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Dodo eu mai fac vineri o eco. Daca totul e bine (sper sa fie bine) incep si Gonalul F. Dupa ce incep Gonal F si pana la punctie mai fac 3 eco (in ultima saptamana, tot la doua zile).
Monica Elena multumesc de sfat. Singura problema e ca nu stiu cum o sa-l fac pe sotul sa ma asculte sa mearga incet, zice ca sunt mofturi de ale mele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galinarodica spune:

Crinutza eu nu stiu amanunte dar ma gandesc ca daca vrea bebe sotul tau o sa mearga si cu 5 la ora daca e nevoie. Oricum gandeste pozitiv si nu uita de metoda mea de relaxare o sa te ajute o sa vezi. Iti tin pumnii! Bafta multa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceciserban spune:

Crinuta stai relaxata ca atunci cand va stii ca ai puiutii la purtator sigur va merge ca melcul de frica sa nu-i pierdeti.Tu stii ca si eu sunt stresata pe tema asta ca desi voi sta cele 14 zile pana la BHCG la Buc.,dupa am de mers 400km si daca voi fi ,iti dai seama cum trebuie sa mearga.Nu te mai gandi acum la toate astea ca tu stii ca daca e sa fie il lipeste Dumnezeu acolo asa de bine de zici ca a pus superglue.Ceea ce ar fi bine totusi sa stai macar o zi,doua daca ai unde in Cluj.Am inteles ca aveti nasi sau prieteni aici.Eu te iau si la mine daca vrei,numai ca eu nu voi fi la Cluj atunci si nici sotul,numai sa-ti las cheia la vecini.Te pupic si mai vorbim noi astea vineri la Cluj.
Dodoeu pe 17 fac al doilea eco,la 5 zile dupa ce incep Menogonul.Cred ca voi mai face 2-3 nu stiu exact pt. ca nu mi-au zis.Poate Moni sau Lachi stiu cate eco se fac la Medsana pana la punctie.Bafta multa si tie.
Pupici tuturor,

cecilia

Mergi la inceput

Crinuta e super bine ca la tine se face eco in ultima saptamana tot din 2 in 2 zile,ca asa se evita hiperstimularea,de care ma tot tem eu.Parca vad ca de ceea ce mi-e teama nu scap.Sper sa fie bine totusi pana la urma si sa ma vada si pe mine la eco mai des.Te pup dulce,

cecilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Cecilia nu te gandi la hiperstimulare. Si eu ma gandesc la multe, chair la prea multe, dar la asta nu ma gandesc (inca). Sigur iti vor face si tie eco mai multe (sau atatea cate trebuie). Nu cred ca risca ei la Medsana, totusi sunt renumiti cei de acolo.
Multumesc mult Cecilia , dar stii as vrea sa vin acasa dupa ET. Am multe rude in Cluj intradevar, dar nu stiu de problemele mele. Si daca sunt tot in starea de acum nu sunt o companie prea placuta. Cred ca as sta mai linistita acasa cu catelusa mea. Ti-am trimis un e-mail.

Mergi la inceput

Crinuta tu faci cum stii mai bine.Ti-am raspuns la email.
Danita ce ai facut azi la dr.?Hai ca asteptam vesti de la tine ,

cecilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Fetelor, sunt in culmea fericirii!!!
Azi am primit de la scumpica de Mura cel mai frumos cadou! Nu stiu daca m-am bucurat vreodata pentru ceva atat de mult...mi-a adus cartea Denisei Protopopescu despre infertilitate se reproducere asistata. Are 367 de pagini si o gramada de informatii. Abia astept sa am putina liniste sa o rumeg din scoarta in scoarta. Sunt inca la birou, dar m-am apucat deja de citit. Ce mult mi-ar fi placut sa o am in alea 2 saptamani cat am stat in asteptarea rezultatului. Atunci cred ca am citit de sute de ori brosurica de la Medsana despre fiv.

Mergi la inceput

Lachi ne bucuram pt. tine,dar vrem si noi.Asta inseamna oare ce cred eu?Ca totusi nu excluzi posibilitatea unui nou FIV,chiar daca poate nu asa curand?Te pupic dulce,

cecilia

Mergi la inceput