Amniocenteza

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Aurasa spune:

Florentina - eu am facut amniocenteza in saptamana 20, dar la Centrul de medicina materno-fetala (Sp. Titan, acm Sf. Cnstantin si Elena). Mi-a trebuit doar adeverinta de la serviciu care sa ateste ca se plateste CASS. Procedura a costat 6 milioane.
Nu este excesiv de dureroasa, se face sub anestezie locala cu xilina. Eu am simtit o usoara durere.
Dupa procedura m-am simtit ametita, am stat in pat, dar a doua zi m-am intors sa imi mai faca o echo sa vada daca e totul ok. Acum astept cu nerabdare sa mai treaca o saptamana sa iau rezultatele.

Aurasa DPN 21.03.2007 si Catalin (3.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yannia spune:

Teano, eu nu am facut amniocenteza, am facut numai dublu-test. Rezultatul era bun cu toate ca puiul meu avea o malformatie grava(oricum, testul detecteaza numai o mica parte a malformatiilor). Pe dr. Pop il gasesti la clinica Diagnosis, pe Calea Floreasca nr.60, tel. 021. 2316741 sau 021.2316742. Se obtine f. greu o programare la d-lui (cam cu 3 luni inainte) dar insista si spune ca e o urgenta. Fetele sunt dragute si te vor intelege. Daca stiam, ti-as fi dat programarea mea de vinerea trecuta. Eu nu am mai avut nevoie de ea fiindca am pierdut sarcina si am sunat pentru a contramanda programarea, ca sa las loc altei fete care are nevoie.
Un alt medic foarte bun si in care poti avea incredere este dr.Herghelegiu. M-a ajutat foarte mult. Il gasesti dimineata pana la ora 12 la clinica Euroclinic, Calea Floreasca nr. 14 A (langa Spitalul de Urgenta Floreasca), tel. 021.2006800. Dupa-amiaza il gasesti la clinica Sanador (la sediul de langa gara, nu cel din Piata Alba Iulia), tel.021.3222742, 021.3224674, 021.3311789, 021.3311790.
Sanatate multa si astept vesti bune!

Mergi la inceput