Sezatoarea canadiana (34)
Raspunsuri - Pagina 13
Ira spune:
Scuze, Cornelia, mi-am recitit mesajul
si nu pare f optimist, cand eu de fapt simt ca totul e ok, e sub control,
nu uita ca io am 6 cursuri,
dar tu poti f bine sa-ti iei numai 2, ca mama de 2 copii mici.
Bafta si sa te vedem studenta de la anul !
Caroline spune:
quote:
Originally posted by Simona73
Fetelor,cum se spune la sunatoare?
SIMONA
In engleza sau franceza?
In engleza se spune rattle
Caroline spune:
Ira succes la examene ... and don't give up - tine-te bine in sha.... aminteste-ti de concursurile alea de rodeo de la tv - ... ai cazut ai pierdut. Bafta!
Ca nu te-nalti de jos pana nu cazi
Cu fruntea-n pulberea amara,
Si de re-nvii in cantecul de azi,
E c-ai murit in plansetul de-aseara.
(Radu Gyr)
bubu spune:
Nelia, please daca poti sa imi trimiti adresele de la clinicele care spuneai tu. Iti multumesc anticipat.
Mona_B spune:
quote:Bine ai revenit, Caroline!N-ai mai scris de mult. Tocmai ma gandeam sa intreb fetele despre tine.Unde locuiesti in Toronto?
Originally posted by Carolinequote:
Originally posted by Simona73
Fetelor,cum se spune la sunatoare?
SIMONA
In engleza sau franceza?
In engleza se spune rattle
Mona & Vlad-Andrei (10 luni+)
Denisam spune:
Ira-bafta multa la examene, Christina tu pe unde sti?
Sunatoare=rattle!
Denisa
26+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
Caroline spune:
Buna Mona, nu am mai scris ca in general este vorba "despre copii mici", ai mei sunt mari asa ca .... doar va citesc si daca va pot fi de folos va raspund uneori.
E drept ca nici nu prea am timp. Acum am facut o inteventie - embolizare, si stau casa 2 saptamani - 2 saptamani binemeritate de odihna - nici nu-mi vine sa cred. Una aproape a trecut
Stau in Ajax (GTA)
Caro
nelia spune:
Ira, nici nu am cum sa-mi iau mai mult de doua cursuri, ca Agata va intra la scoala si nu vreau sa o las din primul an de dimineata pina seara, plus ca as vrea sa ma ocup putin de ea, sa ne pregatim impreuna pentru clasa I. Iar pe Tudora abia la doi ani o voi da la gradinita. Deci, in primul an, nu pot sa-mi iau decit cursuri de seara si cit mai putine si mai usoare. Abia dupa aceea voi intra la greu in ele.
Bubu si Emilly, v-am trimis PM cu adresele promise.
Cornelia, deAgata (28.06.2001) si Tudora (30.05.2005)
http://nelia.photosite.com si http://AgatasiTudora.photosite.com
kim spune:
Salut canadiencelor! vin si eu cu o intrebare de viitoare mamica. Am 4 luni, am trecut de spaimele primului trimestru si in curand o sa incep sa magazinez lucrusoare de bb (mai ales dupa ce aflu culoarea ). Nu mai am rabdare, e primul bb si e f dorit, asa ca tb s-o iau din timp ca sa gasesc lucrusoare frumoase, de calitate si la preturi bune. Ma refer la patut de bb, scaun pt masa, carucior, hainute, jucarii. Unde? Cine poate sa ma sfatuiasca? va multumesc !!!
KIM & p’tit bout d’chou
Boobooricu spune:
laura-Am pus pozele pe yahoo ..e mult mai usor, multumesc pt informatii.Da ti-am vazut pozele, si imi mentin parerea..fetita ta este dulcica.Cine este in poze..mama ta si cu sora? Noi avem bilete de avion pt Romania pt decembrie, pe 1,sa mearga juliana sa isi vada bunicii pt prima oara, dar nu stiu ce sa fac, imi e cam frica pt ea cu gripa asta..dar mi-e asa dor de casa..In fine om vedea noi..citesc libertatea in fiecare zi.
Anca-mariaMultumesc pt primire anca si sa iti traiasca fetita!Sper sa tinem legatura, vino mai des pe acest forum!Am inteles eu bine sau te duci in tara?
elena
http://photos.yahoo.com/boobooricu2004