Sezatoarea canadiana (34)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Kim, daca nu vrei cele mai mici preturi (dar de obicei ce e foarte ieftin e si prost), eu te sfatuiesc sa mergi la ToysRus, gasesti absolut tot ce iti trebuie intr-un singur magazin, ai diversitate destul de buna, si tin marfa calitativ buna. Pentru hainute, te sfatuiesc sa umbli des pe la Gap, The Children's Place, Sears, si sa urmaresti reducerile, si cum prinzi ceva ce iti trebuie si place, cumperi. La capitulul haine eu zic ca se merita sa dai putin mai mult pe haine de calitate, pentru ca le vei spala foarte des, si hainele de la magazinele de care iti spuneam eu rezista foarte bine, in timp ce haine luate de la Walmart sau Zellers, eu am avut surprize nu tocmai placute cu ele. Si sa stii ca atunci cand prinzi reduceri la magazinele de care iti spun, nu dai cu mult mai mult ca pe hainele de la walmart, sa zicem. A, si Old Navy e un magazin bun calitativ si cu preturi accesibile.
Ce veti avea? Un print sau principesa?

Matei

PozeNoi

Carmen si Matei Gabriel - 27.10.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

Elena, si eu v-am vazut fotografiile. Sa-ti traisca fetita! ( mi s-a facut dor de copil mic si cuminte in casa )
Ai banuit bine: in fotografii sunt mama si sora mea, care au fost in vizita la noi in septembrie; ne-am revazut prima data de la plecarea mea din tara, adica dupa 3 ani jumatate... Si noi speram sa ajungem in tara in vizita prin primavara anului viitor, cand se marita sora-mea.

Fetelor (Denisa, Caroline, si cine mai stie), deci rattle e sunatoare in engleza? Poate stiti voi, ce e St John's Worth- pe care il beau eu cu mult entuziasm de fiecare data cand ma apuca bila? Mie mi s-a parut ca are acelasi gust "minunat" ca si sunatoarea...

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurajr spune:

Fetelor, ce boala poate avea Ioana mea ?
Face febra, 38-39-39.5 , ii dau supoz cu Paracetamol, Nurofen, ii scade febra si o ia de la capat . Alte simptome n-are .
Am fost la walk-in clinic si acolo ii scazuse temp la normal ieri, azi cand am fost avea 38.2...acasa dupa un timp iar 39.4 .
O invelesc cu ceasfasuri ude pe burtica, as vrea sa-i pun comprese cu otet da nu stiu cum .
Se amesteca otetul cu apa ? Se fierbe ? Se umecteaza sosetele cu amestec ?
Cred ca are o infectie in org da pana vine rezultatul analizei...
Spunea cineva aici de niste medici care vin acasa . Mai stiti cum se numeau sa-i caut si eu ?
Va rog , ca de 48 ore stau in priza.

Scarlet O'Hara : Si maine mai este o zi !
Laura si shoricutzu' Otilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Laura, poate fi (dupa parerea mea) inceputul unei boli a copilariei, care incep cu febra ... si dupa cateva zile erup. Sau poate fi si un 3 days bug, cum le zic astia pe aici virozelor. Otetul din cate stiu eu se dilueaza cu apa si se inmoaie sosetele in el, stoarse bine, puse in picioare. La fel de eficienta e si baia ... dar nu fierbinte, evident, apa sa fie numai calduta. Iar cel mai eficient (parerea mea) e sa iei niste Tylenol sau Motrin si sa ii dai. Sunt mai tari ca Nurofenul si Paracetamolul romanesc, si sunt la liber la orice farmacie ... cred ca pana si la super marketuri le gasesti.
Multa sanatate!

Matei

PozeNoi

Carmen si Matei Gabriel - 27.10.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebitzu spune:

Laura, cred ca cel mai probabil ar fi sa aiba o viroza d-asta de inceput de toamna.Acelasi lucru l-am patit si noi cu Mihnea anul trecut prin octombrie si medicul ne-a spus ca daca este si in colectivitate, sansele sunt mai mari de a-l contacta (virusul).Noi am rezolvat numai cu TEMPRA si sosete ude in apa+otet (juma cant apa + juma cant otet in care lasi sosetele sa se innmoaie bine si dupa stoarcere i le pui fetitei in picioare, operatie pe care eu o faceam de cel putin trei ori).
Sanatate multa fetitei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Laura, si daca vine vreun medic acasa tot antitermice iti prescrie, daca in continuare nu are alte simptome.
Noi folosim Tylenol (Paracetamol) si Motrin (sau Nurofen, e acelasi lucru), le alternam la 4 ore daca febra e rebela. Uita-te pe cutie si da-i in functie de greutatea pe care o are Ioana.
Saracuta de Ioana! Ea cum e? Nu-ti fa griji daca nu vrea sa manance, dar ai grija sa o hidratezi bine, apa, sucuri, ceai, da-i ce-i place si cat mai mult. Mai citisem ca supa de pui se recomanda in cazuri din astea.
Ce analize i-au luat? Exudat faringian?
Sper sa aveti o noapte cat mai usoara.

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurajr spune:

Temp ne joaca asa de joi la pranz, de 3 nopti sunt zombi . Si ca un facut, cand ajungem la walk-in clinic febra scade miraculos, ea e vioaie, si astia dau rezultatul analizei la urina in 4 zile !
Asa mi-a zis si dr, antitermice, comprese .
Dar seara temp urca vertiginos pana la 39.5 gr, eu sunt singura cu ea si ma apuca disperarea .
Scria cineva aici demult de niste medici care vin la domiciliu, o ambulanta privata .
Mai tine minte cineva sa-mi dea si mie numele lor ca eu am cautat in arhiva fara rezultat .
Fetelor, multumesc pt sfaturi . Sper ca pana luni sa o pun pe picioare .

Scarlet O'Hara : Si maine mai este o zi !
Laura si shoricutzu' Otilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Laura-multa sanatate, si continua cu antitermice si tylenol si ce mai zic astia, ca asa e cu copii, stiu prietene care au patit la fel, febre 40C, pina nu si-a facut viroza damblaua, nu a trecut.

Denisa
26+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu spune:

Laura, multa sanatate fetitei tale. Sora mea zicea ca nu a gasit, dar poate totusi vei gasi tu la vreun drug store, Am inteles ca in Romania se gasesc cu toate ca in iarna eu nu am gasit. Deci, sint niste comprese reci care se pun pe cap sau pe piept, ceva cu sheet se numesc. Cele de piept sint speciale pentru raceala, celelalte sint si pentru orice durere(ex si de dinti). Eu cu Aki am plecat cu avionul cind avea 40 grade temperatura si i-a scazut intr-o ora. Nu stiu cit te ajuta ce ti-am spus eu. Daca nu se gaseste si in Canada, scuze ca te-am zapacit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Mersi mult carmen77, o sa incep sa iau magazinele la rand ca sa am timp sa iau ceva frumos pt bebelica.
Print ori principessa, inca nu stim, sper sa aflam peste 2 sapt la echo (daca va vrea sa ne arate...), sanatos sa fie, asta in primul rand. Oricum va anunt si pe voi, doar se mareste comunitatea.
Apropo, la ce spital ai nascut? a mai nascut vreo romancutza de-aici la Ste Justine?

KIM & p’tit bout d’chou

Mergi la inceput