Dr. Tutunaru ( 8 )
Raspunsuri - Pagina 5
cristina_ana spune:
Am si eu o intrebare. Imi puteti spune si mie cit costa o consultatie si o ecografie la cabinetul particular al dr. Tutunaru? Multumesc anticipat.
cami30 spune:
consultatia intre 300-500 depinde pentru ce te consulti. Consultaita pt infertilitate de cuplu costa 500.000. Despre eco nu stiu. Eu am facut doar monitorizare care m-a costat 1.000.000.
cami
Avalon spune:
quote:
Originally posted by cristinamaria
Am si eu o intrebare mai neobisnuita...Ce varsta are dl. dr. Tutunaru?
E... important?
cristinamaria spune:
Nu doar curiozitate... Am inteles ca ar fi fost cardiolog inainte( se poate sa am eu date incorecte) si apoi ginecolog. Ar insemna sa fie destul de batran si eu caut un dr ceva mai tanar... maxim 50-55 ani???
cristinamh spune:
cristina, ai inteles bine. a facut si cardiologie....
dar in nici un caz nu are 55 de ani... cred ca s-ar amuza copios daca ar vedea estimarea...
stai linistita, e tanar, abia a trecut un pic de 40 de ani. mai mult nu-i frumos sa divulg...
Cristina 35+ si Andrei-Razvan(2.08.2003)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro" target="_blank">Gasca noastra
cristinamaria spune:
Merci Cristina! Imi era teama sa nu fie foarte batran...... Imi poti spune si mie unde are cabinet? Tel l-am mai vazut afisat!
Cristina
rocado spune:
quote:
Originally posted by cristinamaria
Merci Cristina! Imi era teama sa nu fie foarte batran...... Imi poti spune si mie unde are cabinet? Tel l-am mai vazut afisat!
Cristina
Buna,
cabinetul il are vis a vis de parcul 23 si ca punct de reper pe strada Maior Coravu,