Dr. Tutunaru ( 8 )

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianad spune:

Pentru ca tot vorbiti despre faptul ca T provoaca nasterea, haideti sa cititi povestea cumnatei mele si sa intelegeti de ce pe mine nu ma speriati cu nasterea provocata, dimpotriva.Anul trecut cumnata mea trebuia sa nasca pe 15 august in Alexandria. Cu o saptamana inaintea acestei date a fost la control. I s-a spus sa astepte contractiile. Pe 16 august, iar control, iar eco. concluzia: daca nu naste pana pe 20 august sa se pregateasca de cezariana. Pe 20 august, dupa ce au vazut-o, au rechemat-o a doua zi cand se intorcea din concediu doctorita ei (pana atunci o vazuse unul dintre cei mai buni medici din spitalul ala nenorocit). Pe 21 august o vede si doctorita ei, o pune la eco, etc. Era intr-o sambata. Ii spune ca, daca nu se declanseaza contractiile pana luni, atunci luni ii va provoca nasterea. Luni la ora 6 de dimineata cumnata mea a simtit o durere intensa de 5 minute si atat. S-a imbracat, la 7 era in spital, la 9 au pus-o la ecograf. COPILUL MURISE DIN CAUZA SUGRUMARII CU CORDONUL OMBILICAL. I s-a provocat nasterea. La ora 16,45 si-a nascut baietelul mort. Am sperat pana atunci ca poate mai are o farama de viata in el si se mai poate face ceva... Daca l-ar fi scos cu 10 ore mai devreme...daca i-ar fi provocat nasterea cu 2 zile inainte, acum ar fi avut aproape un an si trei luni.Nu pot s-o uit pe doctorita aceea cum a venit si ne-a spus: era un copil perfect sanatos, dar din cauza unui accident stupid a murit. A avut circulara dubla in jurul gatului, si pe picior i se mai infasurase cordonul ombilical. Puteti sa il vedeti, are pe gat semnele circularei duble.Dupa ce am ramas si eu insarcinata, am mai citit si am aflat ca din luna a 8-a nu prea mai are loc bebe sa faca rasuciri. Da din maini, din picioruse... si cam atat. Ar fi trebuit sa se vada cu o saptamana, cu 2 zile inaintea accidentului stupid ca nu e bine.Ca dr. Tutunaru imi va provoca nasterea, foarte bine! Prefer un copil viu, in locul unuia mort, dar nascut fara interventia doctorului! Si din ce scrieti voi, nu provoaca nasterea la 36 de saptamani, ci destul de aproape de termen!V-ati gandit ca poate are un motiv temeinic atunci cand provoaca o nastere?DianaD 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Buna fetelor,

Uki, o intrebare pertinenta; mea culpa ca nu am dat mai multe detalii: primul CM a venit dupa curetaj la 6 saptamani. Mi s-a parut prea devreme sa incercam poate vine bebe (si trebuia sa mai repet si niste analize, asa cum mi-a recomandat dl.doctor). Apoi, al doilea CM a venit cu o usoara intarziere (fata de cum ma asteptam), cu dureri si greturi si m-am gandit ca poate organismul meu mai nevoie de ceva timp sa isi revina. Acum, alt necaz, dupa alte 21 de zile am sangerari destul de abundente, incat nu stiu ce sa fac: sa ma programez la cabinet, sa postez o intrebare pe site? Pe scurt, am vrut sa ma asigur mai intai ca totul este ok (macar asa, in aparenta); din pacate, semnele nu sunt tocmai ok.

Theo, ai facut bine ca ai decis sa mergi la alt medic. Macar sa stii cum stai si ce ai de facut in continuare.



Barza
Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uki spune:


Pai mey Adriana, inca nu te-ai imprietenit cu dr?

de ce sa pui intrebare pe site? doar stii ca raspunde functie de timp... si poate la tine e urgent, eu zic sa-l suni, spui problema si te cheama la spital...parerea mea! sau cel putin iti spune ce sa faci!

sanatate si pupici!

PS. Androix, pupacim pe Filip mic si taaaare frumusel!!!

Mami Gabriela si fetitzuca Mariuca(31 dec 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

Valen, imi pare foarte rau ca a trebuit sa treci prin asa ceva. Ma bucur ca totul s-a terminat cu bine pentru voi!

Nadina, mama de Serban (20 aug 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theod74 spune:

Valenimi pare rau pentru experienta prin care ai trecut, dar cel mai important este ca acum totul este bine si pentru tine si pentru fetita ta.

Cat despre dr.T, ma pui un pic pe ganduri.



Theo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korinna spune:

Doc Tutunaru recomanda vreun specialist anume in colposcopie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clio spune:

quote:
Originally posted by korinna

Doc Tutunaru recomanda vreun specialist anume in colposcopie?

Corinna

poze cu familionu'




Din cate stiu eu, da. O recomanda pe doctorita Badea.

Nicoleta si Alexia (dn 21 aprilie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lordra spune:

Stie cineva daca Tutunaru are vreo garda saptamana viitoare? Tre' sa ajung la controlul de 38 de s. si ma gandesc ca daca-l gasesc de garda, are mai mult timp la dispozitie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uki spune:

Neata'!

wow, Lori, mai ai putin si tu... poate nasti impreuna cu Cristinamh... sunteti asa apropiate ca termen! Bafta!!! sa auzim povesti frumoase de la voi

la intrebare n-am idee sa raspund, dar de ce nu-l suni pe dr? ca doar ai atatea drepturi? burtica mare, e normal sa-l suni!stii cum faceam eu cand eram? sunam inainte la spital si aflam daca e de garda si mergeam direct, nu se supara, si niciodata nu il deranjeaza o burtica, atat de aproape de termen, care vrea sa stie daca totul e in regula cu bebe, cum se prezinta, cum va fi nasterea... etc, ultimele intrebari...chestii de astea!

m-am lungit, scuze!

va pup

ps. Theo, bafta azi la consultatie! sa ne spui ce si cum!

Mami Gabriela si fetitzuca Mariuca(31 dec 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lordra spune:

Uki, multzam de urare . Intr-adevar, sunt foarte aproape de termen si de Cristina. Vedem care din noi doua nashte prima. Cred ca ultimile saptamani sunt cele mai crunte...nu mai ai deloc rabdare sa asteptzi si, daca nu ai nici semne (asha ca mine: nu dureri, nu dop, nu nimica) chiar ca iti vine sa te catzeri pe peretzi. Vad ca micutza mea huzureshte la mine-n burta si n-are ea chef (INCA) de ieshit in lumea asta parshiva de afara. Da' zilele din burta ii sunt numarate: nici nu stie ea ce-i pregateshte mamica ei: vrea-nu vrea, tre' sa iasa, s-o vedem la fatza, nu? Asta e: cand esti intrauterin, tre' sa te supui dorintelor adultilor. Oricum, o sa aiba ea grija sa se razbune dupa cateva zile, tu stii deja asta
Hai sa avem bafta la nascut si tu sa te hotarashti sa mai faci un bebe

Mergi la inceput