gradinita cu predare in lb.germana

gradinita cu predare in lb.germana | Autor: silvia

Link direct la acest mesaj

Am o fetita de 2 ani si 10 luni si suntem in cautare de o gradinita cu predare in lb.germana (vreau ca dupa gradinita sa dau copilul la scoala cu predare in lb.germana), cu program lung.

Am fost la gradinita 50 (de stat) de pe str.Nicolae Iorga - dar ... pana la 4 ani nu primesc la lb.germana, sunt 32 de copii in grupa, plus ca pt anul asta scolar toate locurile sunt ocupate.

Am cautat gradinite particulare (pe site www.gradinite.com, al site nu stiu legat de acest subiect). Am gasit gradinita Melba - am fost, am discutat niste amanunte, dar ... totul pare minunat, insa as vrea sa stiu niste informatii si din alta sursa decat directoarea gradinitei.

Ieri am fost la BabyExpo si am i-am vazut pe cei de la gradinta Arc en Ciel, care spuneau ca din acest an vor sa faca si grupa de germana.

Deci... Stie careva o gradinita buna de lb.germana? Stiti (ati auzit) ceva despre gradinitele Melba sau Arc en Ciel?

Multumesc pt orice informatie legata de sub de mai sus.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Matei merge la Hänsel si Gretel, de cca 1 luna, la programul scurt.

Este in zona Pta Domenii-man. Casin, intr-o vila frumoasa, cu o curte mare. Predarea este exclusiv in germana, sunt si copii a caror limba materna este germana. Printre ei si un neamt-neamt, de la mama lui.

Deocamdata suntem multumiti. Organizarea pare a fi pe gustul meu, nemteasca.

Ruxandra & Matei (3 ani) & sotul drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

quote:
Initial creeata de silvia

Am gasit gradinita Melba - am fost, am discutat niste amanunte, dar ... totul pare minunat, insa as vrea sa stiu niste informatii si din alta sursa decat directoarea gradinitei.

Uite aici s-a mai vorbit, de curind, despre despre Melba:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56940

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Si gradinita Bambi step by step are o grupa de limba germana, cu copii de toate varstele. Nu stiu daca predarea este toata in lb germana sau doar se face intensiv, dar poti intreba. Este in zona Pta Alba Iulia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

In zona 1 Mai -piata Victoriei este o gradinita de stat care are grupe cu predare in limba germana si program prelungit ..daca cauti un pic pe acaesta sectiune o sa gaseste topicul ...ceva de genul gradinita pe langa Piata Vicoriei ...mai tarziu iti voi posta eu link-ul daca il gasesc.....

Va pupam dulce pe toate si pe toti,va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!
Alessia, Benny (02.03.05) si Sebi (16.01.98)

Poze de pitici voinici

"Traieste ca si cum ai muri maine. Invata ca si cum ai trai vesnic". - Gandhi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiFlori spune:

Noi am dat-o pe fetita la Grad. Germana de stat cu program scurt de pe Dorobanti, din curtea policlinicii Sahia. Programul este 8 - 12. Suntem destul de multumiti pt ca se vad progrese si nu platim sute de euro pe luna. Insa trebuie sa ai pe cineva care sa ia copilul la prinz si sa stea cu el dupa... Pentru inscriere trebuie sa te misti din timp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiFlori spune:

Am uitat sa iti spun ca directoarea de la gradinita de stat cu program scurt preda si la scoala germana si face parte din comisia de examinare a copiilor pt admiterea in clasa I la aceasta scoala. Stiai ca se da examen de intrare? Rezultatele de la aceasta gradinita sunt ff bune si copiii care vin de aici sunt priviti bine la examen.
Succes! si sa iti traiasca piticul!
Florina

Mergi la inceput