care e idolul tau?
Raspunsuri - Pagina 14
cl spune:
Buna dimineata!
quote:
Originally posted by iileanaquote:
Originally posted by mamagiuliei
Idolu` nost` d`aseara:
http://community.webshots.com/photo/353047377/466009338CDuNrQ
Nu pot sa-l vad, si pace. Nu stiu ce facura acu' vreo citeva zile injinerii nostrii la server si computadoare, ca nu mi se mai deschide webshots'u neam. Si, se pare, nici ei nu stiu...
...
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details
Mai bine ca nu-l vezi! Eu deja !
quote:
Originally posted by iileana
...
Pe cine/ce mai idolatrizam astazi?
Pe cine/ce mai gatim astazi?
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details
Pe cine? Ce-ati zice de ... MESTERI? Cat de seriosi sunt si ce bine muncesc! Nu stiu de ce, dar nu mai scap odata de ei! Vreau sa plece! Imi vreau bucataria mea inapoi, sa pot gati si eu ceva omeneste!
Claudia
narancea spune:
care mesteri ?
aia noua mesteri mari, calfe si zidari
si cu nea manolica zece, care-i si intrece ?
cl spune:
quote:
Originally posted by narancea
care mesteri ?
aia noua mesteri mari, calfe si zidari
si cu nea manolica zece, care-i si intrece ?
CORECT! Astazi stai mai bine la capitolul logica. Presupun ca nu ti-ai luat inca doza ta de .
Iar pe Manolica, imi vine sa-l zidesc! Macar as asigura trainicia casei mele . Acu' eu !
Claudia
narancea spune:
atunci azi il facem idol pe nea manolica ! lasa-l sa fie si el erou pentru o zi, facem asa ?
si nu te mai lega de logica mea ..... ca ..........
iileana spune:
quote:
Originally posted by cl
Iar pe Manolica, imi vine sa-l zidesc!
...mai bine gateste-l....
cl spune:
quote:
atunci azi il facem idol pe nea manolica ! lasa-l sa fie si el erou pentru o zi, facem asa ?
si nu te mai lega de logica mea ..... ca ..........
Ca ce? Nu-i frumos sa lasi o fraza neterminata.
OK, Manolica este idolul meu astazi! Si maine si poimaine si...pana nu o sa-l mai vad!
quote:
Originally posted by iileanaquote:
Originally posted by cl
Iar pe Manolica, imi vine sa-l zidesc!
...mai bine gateste-l....
L-as gati eu, dar cine-l mananca? Ca eu sigur !
Haideti oameni buni, ce spuneti despre "mesterul" Manole?
Claudia
narancea spune:
darael ia cauta acolo in retzetela tale si vezi cum s-ar putea gatii mesteru manolica ? da ma usor asa, ca fetele astea nu le au cu bucataria....ele mai mult cu mistoul hahahahaha
iileana spune:
quote:
Originally posted by cl
L-as gati eu, dar cine-l mananca? Ca eu sigur !
Nooo, ca-ti da Darael asusi niste retzete d'alea cu ochisori stralucitori si cirlige din ramuri, de se termina cu "pofta buna" si . Brrrr.
quote:
Originally posted by cl
Haideti oameni buni, ce spuneti despre "mesterul" Manole?
wow. Mi-am amintit de un super-topic de pe vremuri: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=29768&SearchTerms=mesterul,manole
de retzinut si recitit!
cl spune:
Iileana, saru-mana, l-am citit. Pe vremea aia nu-mi scapa nimic. O sa-l recitesc cu mare placere.
Cat despre retete, daca ma gandesc la ramul ala si ochisorii stralucitori, parca mai prind puteri . Pacat ca n-are si coada sau, ma rog,...
Claudia
iileana spune:
quote:
...ca fetele astea nu le au cu bucataria....
Eu, cu logica mea neatinsa de , am inteles in modul urmator: Claudia "le are" cu bucataria - arta culinara, dar "nu le are" cu bucataria -spatiu amenajat in vederea exercitarii in conditii optime a artei cu pricina. Motivul? Eternul si irezistibilul Mester Manole....Yeeeee!
quote:
Originally posted by cl
Cat despre retete, daca ma gandesc la ramul ala si ochisorii stralucitori, parca mai prind puteri . Pacat ca n-are si coada sau, ma rog,...
Este ca incepi sa-l privesti cu alti ochi pe Nea Mesterica?