care e idolul tau?
Raspunsuri - Pagina 13
angelina spune:
Doamne!
Voi nu sunteti normali!!!
Am dat si eu tarcoale subiectului si m-am de tot!!!
Tineti-o tot asa...eu continui sa va urmaresc.
iren spune:
Io mi-am facut o mindretze de idola: oala cu ciorba de fasole, pe care-o divinizez acu
Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
pozne
degetzeii
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
mihaela_s spune:
Hai mey ca nu se poate...declar idolul cu I al celor care ne-am adunat aici...NETUL! Pai cine frate altul???
He, e destul de barosan ca sa fie in capul listei???
ps. mi-a placut de idola lu' narancik pt. ca "a avut colaborari cu importanti artisti precum Adrian Minune..."
Mihaela si fetele mele
Silvia la 2 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42663&whichpage=1" target="_blank">Tudorel are nevoie de mama lui!
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!
nazdravanii
xenocid spune:
quote:
Originally posted by narancea
ufffffffffff ce zi ! azi n-am avut timp nici de
Buei Narancea tu'ti dai seama ca dintr'un marsav si infam principiu dualist cineva undeva a avut o zi de cacat? A?
*segmentation fault*
DARAEL spune:
quote:
Originally posted by iren
Io mi-am facut o mindretze de idola: oala cu ciorba de fasole, pe care-o divinizez acu
Cu voia poporului clicaritor, am sa adaug si eu o salata de ceapa rosie, taiata marunt, cu putina sare, stropita cu ulei de masline si un strop de otet de mere....... !
Cu stima,
Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
http://www.geocities.com/dara2el/
“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT
adrienne12 spune:
Ha! Darel, adauga mama reteta aia de salata ca eu una am pus fasolea la inmuiat pt. ciorba si intre timp procesez si una bucata placinta cu mere. Cit despre carte lui Brillat-Savarin o am si e unul din stramosii unui coleg feamcez (pe bune). Da' mi-ati facut pofta de savarina....
adrienne12 spune:
Originally posted by adrienne12
Ha! Darel, adauga mama reteta aia de salata ca eu una am pus fasolea la inmuiat pt. ciorba si intre timp procesez si una bucata placinta cu mere. Cit despre carte lui Brillat-Savarin o am si e unul din stramosii unui coleg francez (pe bune). Da' mi-ati facut pofta de savarina....
szivarvany spune:
Idolu` nost` d`aseara:
http://community.webshots.com/photo/353047377/466009338CDuNrQ
O saptamana frumoasa va dorim si spor la lucru !!!
_
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
Supercopiii iulie/august 2004
iileana spune:
quote:
Originally posted by mamagiuliei
Idolu` nost` d`aseara:
http://community.webshots.com/photo/353047377/466009338CDuNrQ
Nu pot sa-l vad, si pace. Nu stiu ce facura acu' vreo citeva zile injinerii nostrii la server si computadoare, ca nu mi se mai deschide webshots'u neam. Si, se pare, nici ei nu stiu...
Buna dimineata.
Pe cine/ce mai idolatrizam astazi?
Pe cine/ce mai gatim astazi?
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details