care e idolul tau?
De cand ma stiu imi place QUEEN, adica Freddie Mercury.
Muzica lui, vocea lui, miscarea scenica, totul. Nu m-a interesat niciodata cum a fost in viata privata.
E idolul meu. Si acum, la aproape 14 ani de cand ne-a parasit eu il simt tot viu. Prin muzica lui. Prin vocea lui.
Si acum ascult piesele cu aceeasi placere ca prima data. Nu s-a demodat, nu a palit cu trecerea anilor, dimpotriva , parca e mai frumoasa aceasta muzica cu trecerea anilor.
Ma gandesc ce ar mai fi realizat Mercury daca traia. Pacat ca s-a dus dintre noi. Pentru mine e NEMURITOR. Muzica lui e NEMURITOARE. Ceea ce nu se poate spune despre muzica de azi. Exista si exceptii, desigur.
Care e idolul tau?
Raspunsuri
narancea spune:

I want to break free
I want to break free
I want to break free from your lies
You’re so self satisfied I don’t need you
I’ve got to break free
God knows God knows I want to break free
adrienne12 spune:
April nu stiu ce virsta ai tu, insa eu (care am 40) si fiu-meu (care are 18) avem in comun pasiunea pt. Queen. Am toate Cd-urile lor care au fost scoase vreodata. Alti idoli? Santana, Celia Cruz, Ibrahim Ferrer & Buena Visto Social Club, Tito Puenete, Semisonic, Pink Martini.pozele mele :http://pg.photos.yahoo.com/ph/adrienne12us/my_photos
narancea spune:
De cand ma stiu imi place Carmen Serban, adica Doamna Carmen Serban.
Muzica ei, vocea ei, miscarea scenica, totul. Nu m-a interesat niciodata cum este in viata privata.
E idola mea. Si acum, chiar daca nu ne-a parasit eu o simt tot vie. Prin muzica ei. Prin vocea ei.
Si acum ascult piesele cu aceeasi placere ca prima data. Nu s-a demodat, nu a palit cu trecerea anilor, dimpotriva , parca e mai frumoasa aceasta muzica cu trecerea anilor.
Vin cu apa minerala
Si-o femeie pasionala
Sau mai multe la un loc
Si sa zica : hai non stop !
Asta n-are moarte………………
Cand am cunoscut-o pe sotziamea, in urma cu ha-hat ani, era mirata cum de inteleg muzica lui Carmen. Ea nu o intelegea. In timp, ascultand vrand, nevrand, a inceput sa-i placa tot mai mult si sa o inteleaga. Acum e si idola ei.
Ma gandesc ce ar mai fi realizat Carmen daca traia, daca traia in America. Pentru mine e NEMURITORE. Muzica ei e NEMURITOARE. Ceea ce nu se poate spune despre muzica de azi. Exista si exceptii, desigur. ( Adrian & Costi )

Da-mi Doamne o fortza mare ……
xenocid spune:
Bai ce chestie si pe voi cu idolii!
Mie de mic copil mi'au placut savarinele
*segmentation fault*
narancea spune:
in fapt si la obiect, ca bine zici : o savarina din aia mai maricica asa, cu sirop mult si frisca batuta bine hmmmmmmmmmmmm auzi da si un profiterol mergea 
Jocelyn spune:
narancea, esti criminal 

eu una nu am idoli, asa scrie in biblie ![]()
If there were in the world today any large number of people who desired their own happiness more than they desired the unhappiness of others, we could have paradise in a few years.
tata lu Toma spune:
I'm going slightly mad ...
Bai perversilor, terminati cu ditirambele la adresa savarinelor ca asta e un "oracol" decent.
_
Sunt moderator dar ma tratez
DARAEL spune:
Mie mi-au placut intotdeauna femeile – si de aici si merea problema a vietii mele
: sunt 3 miliarde pe planeta asta si, ca si cand nu ar fi deja o problema, numarul lor este in continua crestere
!
Cu gandul la savarine
,
Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
http://www.geocities.com/dara2el/
“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT
narancea spune:

ai grija Doamne de mine
da-mi si mie savarine
si zemoase, si baloase
dar mai slabe, nu prea grase....
mate spune:
Ati transformat subiektu' fetei intr-o mare...savarina...

Oana,mamica lu' Iepurici Alerg P'Aici(27 Nov 2004)
Christinel
New Zealand