Fetelor ma primiti si pe mine cu tona de intrebari?
Asa ...pe scurt ne-am saturat de Canada ne reintoarcem in Germania, numai ca noi am plecat de cam multisor de pe meleaguri nemtesti si am nevoie de cava informati.
Cam care mai sunt preturile prin Germania/ zona Munchen(chiar si ce ceva gen departarea lui Holzkirchen)- ma intereseaza trasport lunar, chirie, ceva site de cautat apartamente stiti in zona Munchen?, asigurarea la masina, cat este benzina, asigurarea de viata...
se accepta caini la chirie sau nu? eu o sa-l duc pe al meu la Romanica mai intai, ma gandesc eu acum, dar nu o sa-l las mult la curte la tara, mi-e frica ca o sa manance ratele lui mama
Cam cat va mai duce mancarea pe luna si alte cheltuieli: telefon, internet, caldura, curent, apa.....la la la
Copilu e nascut la Canada, ce pot face cand ajung acolo, defapt asta ar fi problema majora care ma roade.
Sotul merge in curand pana la Munchen unde ar putea merge sa se intereseze ce o sa facem cu BB?
Cam cat costa gradinita in Germania? se gaseste loc? sau trebuie sa chem parinti incontinuare
sotul stie germana, eu nu, ma descurc cu engleza? si un pic de franceza?
hai ca v-am bombardat cu intrebari, si multumesc anticipat.
Corina , Stephanie + duggy Totolino
"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""
continuare www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59464" target="_blank">Viata in Germania (26)
Alex
"Secretul fericirii este sa faci numai ceea ce te pasioneaza"Gabriel Garcia Marquez