Viata in Germania (25)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

da fetele,ati fost de mare folos,multam fain:)
Io la soacra-mea (la bodensee-cale lunga de la vikinga:) am vazut(in afara de ce ati spus voi) ca erau si schrimps-de aia congelati sau in apa,ton (conserva in apa),boabe de porumb-tot bonduelle-eventual cu mazare,sunca presata,salami,scoici (tot conserva),speck,branza din aia cu mucegai,ceapa de aia mica in otet,castraveti in otet,usturoi ba chiar ananas-facut in tavita cu sunca si branza-are gust de pizza hawaii.

Asta se intampla la un Craciun,in familie si erau puse de toate pe masa, si isi combina fiecare dupa imaginatie ..ma gandeam ca pt un party mai oficial e alta strategie

poze de la mare-super!:)
http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/ancuta_hoppe/album?.dir=1b51&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//de.pg.photos.yahoo.com/ph/ancuta_hoppe/my_photos
Insula Mainau,Bodensee-Marc 2 ani jumate aprilie 2005
http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/ancuta_hoppe/album?.dir=/8c1c

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

Mey! Unde a scris Papa ca e grafi? Io-s chioara rau ca nu vad!!!

PAPAAAAAAAAAAAAADIEEEE ! Jur,jur,ma jurui toata ca ieri sau azi ma gandeam la tine daca n-oi fi cumva gravida iara!!! Pfuiii!!!
Felicitari! SARCINA USOARA si un bb baiat fratior la Miel! PUUUUPPP!

Mama de Lara Celine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Pt Raklette, brinza speciala gasesti in Lidl. Sunt pachetele de 10 felii, la cca 1,49 euro...Si eu pun in Raklette, cam tot ce s-a scris mai sus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

[quote]Originally posted by Lauraa

Mey! Unde a scris Papa ca e grafi? Io-s chioara rau ca nu vad!!!

Papa felicitari si sarcina usora si sa-i faci un fratior lui Mielu.
Laura , Papa a scris pe undeva pe la mamici de mai-iunie 2006 parca.

A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia-daniela spune:

Fetelor,

cum sa fac sa-mi schimb adresa de e-mail din profil?
Acum am observat ca e inca cea veche, pe care nu o mai am de citeva luni!!!

Bobiiii...nu am primit nici un PM...unde esti???

Despre preturile pe care le platesti aici la Ausländeramt nici nu vreau sa vorbesc!!!
Din ce a-ti spus voi, acolo este raiul pe pamint!!! Aici, momentan, trebuie sa ai la tine ca. 70-80 €, depinde ce faci...acum nu stiu citi ani costa 25 DM numai sa-ti treaca Aufenthalt - ul in Paß!!!....brrr...Berlinul e tare scump....dar frumos...mie imi place.
de la Cami.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

multumesc de urari fetite:)
am sis pe la topicu de mamici mai iunie de anu viitor:)
daca vreti sa raminetz grafidate folositi metoda calendarului. succes garantat!:))))

va pupes*

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58070" target="_blank">Cum arata mama mea?

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57873" target="_blank">De la inima la inima

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

quote:
Originally posted by papadie

daca vreti sa raminetz grafidate folositi metoda calendarului. succes garantat!:))))

va pupes*

da, da, dar mai ales cand NU vrei sa ramai insarcinata, atunci sa vezi succes!

Cristina
-----------------------------------------------
Explica-mi, si am sa uit
Arata-mi, si am sa-mi aduc aminte
Lasa-ma sa fac singur, si am sa inteleg.
Confucius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani_flor spune:

Buna fetelor,

Cami, mercic de sugestie . Desi nu sunt as in ale negocierilor de orice fel, ramine de incercat .
Si mie imi place Berlinul, il gasesc . Mai, dar s-a facut acuma din 2005 Niederlassung-ul 85 ca anul trecut era pe la 60. Prelungirile sunt ceva mai ieftine, nu? Oricum s-au scumpit toate (emiteri si prelungiri) cu noua lege, NE este 85 in toata germania, cel putin asa am vazut eu pe la lege ...

Papadie, felicitari pentru bebelus, mult succes si sarcina usoara in continuare. Subscriu si eu la ce ai zis: calendarul si determinarea ovulatiei .

Andreia (helbi), eu nu am nascut inca, termenul este 17 Okt. Am tot sperat sa vina mai devreme din cauza burticii imense, dar nu s-a aratat. Am fost la dr. luni si bebe are 4200 (dupa estimarea echo, evident), iar eu dilatatie 4 cm. Si de atunci tot nimica, iar eu sper ... sper....

Fetelor, eu de cind sunt aici nu am papat Raklette . Tztztz, trebe sa ma documentez ca mi-ati facut pohta.

va ,
daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Panseluta spune:

quote:
Originally posted by mamica dulce

cine stie adresa ambasadei romane de la bonn?am dat cu google acuma da' degeaba,imi da din quatar si tajikistan.

de ce ma intereseaza?
luna asta tre sa-mi puna unbefristet pe pasaport.Pasaportul meu e romanesc,expira in 2007.
Sotzul meu a intrebat daca nu e mai bine sa.mi schimb acum pasaportul,sa am numele de casatorie si noul domiciliu dar daca costa (mult) nu am bani acum.Sau sa.mi pun viza pe asta vechi?Cum e mai bine pe termen lung,ca nu ar fi problema acum sa raman cu viza noua pe pasaportul vechi.
Intrebarea e ce fac in 2007?Trebuie sa.mi schimb pasaportul..sa declar casatoria in ro ,sa.mi lipeasca alta viza cu dreptul de sedere definitiv..sau cum e ?
Cine a trecut prin asta poate sa descrie pe scurt ce si cum?bitte-bitte.Si cat costa?
pe de alöta parte..eu sper sa intre ro in UE in 2007 cand imi expira pasaportul si poate scap de o multime de batai de cap.Voi ce credeti?
Insula Mainau,Bodensee-Marc 2 ani jumate aprilie 2005
http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/ancuta_hoppe/album?.dir=/8c1c

Mamicuta dulce,
eu zic sa nu te legi la cap cu schimbarea pasaportului, lasa-l asa, ca pana in 2007 mai e ceva timp, plus ca esti in legalitate, deci n-ai nici o problema.
Eu am auzit ca atunci cand ti-l schimbi pe cel vechi (cu vizele pe el), ei iti dau altul nou, plus cel vechi la care se taie colturile (ceea ce inseamna ca nu poti folosi, dar ai vizele pe el). Asa o fi, nu stiu...Cred ca tot una din voi a explicat asta pe forum, mai demult...
Pupici .......si nastere usoara Carmin si Dani? !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Panseluta spune:

.....dar vad ca s-a raspuns deja la subiectul schimbare pasaport..scuze, nu apucasem sa citesc toata mesajele si m-am bagat si eu ca musca-n lapte.Oricum, urarile raman....plus Papadie...sarcina usoara si un mancacios!

Mergi la inceput