Impreuna, Timisoara! (25)
Raspunsuri - Pagina 6
giuliatm spune:
giova felicitari pentru achizitie, daca modelul e ca al alessandrei, e ok, as avea totusi sa-i bag ceva de vina (asa-s io ): nu are maner reversibil, adica bb sa mearga cand cu fata la tine, cand cu fata la strada ... si sa stii ca e important, mai ales cand bate vantu io tre sa intorc tot carutzu sa nu o bata in fatza
apropo, ca demult vroiam sa te intreb: nu cumva ai comedii italiene ? sau fetelor care aveti ... dati un semn ...
pupici
Doris-Alina spune:
Albi, si eu tot cu mine vin, indiferent de rezultat, na, avem pop corn, cola si sampanie, ce mai doriti? ce mai poftiti, o pizza?
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
Portofoliu INES
POZE CU NOI
Albi` spune:
Doris
Mey, nush ce sa zic... Faza e ca io n-am minte prea multa...
Din doua, una: ori is la mintea lor & ne tragem de shireturi la greu... (ash avea si io 2-3 ani) .....ori le "turb" io pe ele
Pey... din mine tu cam ce crezi ca poa' sa iasa ?!?! Doara ma vezi...
hey.. I could be wrong ! ..but at least I'm breathing..
giuliatm spune:
cum o pikat mesaju' meu intr-ale voastre .... ka virgula kastana !!!
probabil peste vreo un ceas oi posta si io raspunsuri la intrebari de acu 2 capitole .... bey da' mult mai scrietzi ca ma disperatzi!!!
nici o sansa sa recuperez, mai bine ma las pagubasha, daca am ratat ceva important, sau daca se coace ceva pliz fluturati un steag mare prin aradului , poate ma simt si io ....
diana1971 spune:
Ce mai dorim?? hmmm
un curcan fript cu portocala'n cioc!
dar dupa ce ceilalti papa popcorn si se umfla de cola .....sa fie satui ...sa ne ramana cat mai mult!!!!!!
diana 33s
Doris-Alina spune:
Albi, pentru tine...se vede ca mi-ai lipsit aici pe forum, mai tii minte noptile in care buhaiam? haide, cu riscul ca ma duc iar Zombi la munca, cu tine nu ma pot plictisi...
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
Portofoliu INES
POZE CU NOI
Doris-Alina spune:
Diana,
Tu sa faci bine sa-ti iei lenjerie de schimb, ca o sa mori de ras si nu te vad bine...
Albi, Diana nu stie faza cu Ramonika, de fapt, nici fetele noi, ce zici, le facem botezul???
DORIS siINES
Portofoliu INES
POZE CU NOI
Doris-Alina spune:
Giulia, nu ma fa, ca deschid imediat sondaj de opinie, ce vor fetele sa pape la intalnire?
DORIS siINES
Portofoliu INES
POZE CU NOI