Miresele anului 2006 (21)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by alinush2005
...si cand am tras linie si am adunat (asta metaforic, vorbind, ca de fapt lista era in Excel si am facut un SUM(), mi s-a facut rau: 300 milioane pentru 100 invitati !!!
Adica 10000 USD!!!
Avand in vedere ca noua nu ne da nimeni bani, de unde facem noi rost de atatia bani, si mai ales...cati ani o sa platim dupa aia rate pentru o zi de nunta ? (hai doua zile, ca am pus si tot ce tine de cununia civila..)

Mi se pare enorm !... Noi am zis ca toata nunta ne va costa 5000... asta, dc vin toti invitatii... si am facut imprumut la banca... bine, nu suma asta, se intelege... si desi l-am luat pe 10 ani... il dam imediat dupa nunta...

Raza de soare

Il iubesc pe cel mai bun !...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by tigrutz

Uitam sa va spun....a aparut un nou numar din Ideal Mariaj,

E ala cu VJ-ita aia blonda de la Mtv, ca am un lapsus acum ?... de fapt, eu si posturile de muzica... sau e alta revista ??? si eu nu stiiiiiiiiiuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ?....

Raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza gagici!!!
Ce bine ca vine weekendul!!! Si azi la 5 pleaca sefii!!!
Si eu mi-am dat salariul(200 euro) la sora-mea sa-i cumpere la bebe haine si lenjerie de patut .
Am vb. ieri la o florarie pt. buchetelul pt. civila, dar nu stiu din ce flori sa-l fac.
Trebuie sa mai sun la cofetarie sa vedem cat costa tortul si sa merg sa-l gust.
Iar treaba cea mai grea va incepe sapt. viitoare cand imi voi cauta haine!!!!!!!!!!!

poze
gio si bb Marco 26+

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by jesia

Anunt umanirat : fetelor spuneti-mi si mie de unde pot sa fac si eu rost de formatie /lautari ca habar nu am .....si cam cat ma costa.

Scumpa, eu ofer formatia mea cu drag... dar tre' sa ai rabdare sa-mi dea baietii dvd cu ei, ca nu-s din Bucuresti. Te trec pe lista de asteptari... pt vizionat... cam acum, pe la jum lunii tre' sa-l am...
Un pret bun, zic eu... 16-18, hai 20 mil... astia din Buc. cer peste 20...

Raza de soare

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gabbi
spuneti-mi si mie despre formatiile pe care le-ati avut voi la nunta?! Unde le-ati gasit,cat v-au luat cand le-ati dat avansul????

Si inca ceva:cam cu cat timp inainte se stabileste cu ei?? Eu o sa am nunta la anul,pe 2 septembrie(asa imi doresc eu,desi inca n-am stabilit exact),deci cred ca mai am timp destul,insa vreau sa rezolv din timp ca sa nu intru atunci in crize,mai ales ca mai sunt si la facultate(in anul 5).

Bun venit intre mirese !
Eu mi-s o viitoare miresica si mi-am gasit formatia cautand restaurant... adica am nimerit la o nunta, am cerut voie sa bem un suc pe terasa si... am ascultat cum cantau... si mai mult de atat, dar ma intind.
Nu, nu e prea devreme, dar ar trebui mai intai sa ai rest rezervat, ca apoi sa rezervi si formatia, pt ca nunti sunt si daca-i gasesti tu, ii gasesc si altii... si tre' sa ai si data, ca nu-i poti rezerva pt toata luna... ii incurci si pe ei, nu ca ar fi de acord cu asa idee si...pe altii mai hotarati...
Maine merg la o nunta unde formatia are contracte pt oct 2006... e doar un exemplu... iar pt nunta de maine au fost arvuniti din ianuarie.

Raza de soare

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Giova

eu mi-am dat salariul(200 euro)

Phiiiu, ce bine... eu incepusem sa cred ca-s asa... mai modesta
la faza asta cu salariul, fata de voi...da' te bat, ca eu am vreo 240 !...

Raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigrutz spune:

Raza iubita, ala e nr vechi al revistei. Pe coperta e acum Andreea Banica. Bineinteles ca n-am apucat inca sa o citesc....am inteles ca oricum mare diferenta intre diferite numere ale revistei nu este, dar parca e mai puternica curiozitatea si dorinta de a fi la curent cu tot ce e la moda, mai ales pentru un asemenea eveniment

Mergi la inceput

Fetele, pe unde-mi umblati ?

Raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesia spune:

quote:
Originally posted by LeiLA

Sunt foarte suparata ... am inceput demersurile pentru biserica si surpriza ... este problema cu data de 10.06.06. Este considerat ajunul unui Praznic imparatesc (Rusaliile), in care nu se pot face nunti. Voi ce spuneti? Ce ati face in locul meu? Jesia tu cum faci? Am vazut ca tot in 10.06.06 ai programata nunta.

LELIA .....draga mea vreau sa-ti spun ca m-ai dat pe spate asa de dimineata pt ca eu cand mi-am pus data nuntii nu m-am gandit si la asta nu stiu ce o sa fac .......probabil daca nu se poate si nu se poate .......o sa pun data pe o3.06.2006 ..ca presupun ca daca o pun pe 17.06 iar nu e bine.........of of of of of .......of tare greu sa le impaci pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Neatza, domnisoarelor!

quote:
Originally wrote by Andita
cred ca o sa-mi fac moftul de a-mi lua rochita aai superba d ela Cosmobella, pe care mi-a picat pata, si care e singura care mi-a PLACUT, cu majuscule, adica. Hi-hi.....

Heheeee, parc-ai fi Krelia cu gandul la rochita Demetrios ...ah, ca sa nu zic, am mai descoperit un alt model, tot in genul celei preferate....si taaaaaareeee ma bate gandul sa sun la o programare pe Kiseleff, parol! Pai, ce pierd, nu? Ca nu-i musai sa ma duc sa si cumpar! Probez...e drept, ceva asemanator (ca e tot posibilul sa n-o aiba pe cea preferata de mine in atelier) si imi fac si eu moftu', nu?

quote:
Originally wrote by alinush2005
....juma' de coafura si machiaj si cosmetica, juma' de DJ, juma' de cameraman si juma' de fotograf....

Tare rau!!!!!
quote:
Originally wrote by gabbi
Eu o sa am nunta la anul,pe 2 septembrie(asa imi doresc eu,desi inca n-am stabilit exact),deci cred ca mai am timp destul,insa vreau sa rezolv din timp ca sa nu intru atunci in crize

Bine ai venit la miresici 2006, gabbi
Nu stiu daca ti-ai rezolvat cu restaurantul, insa, din experienta cititului, iti spun, grabeste-te (si celelalte miresici, sigur ma vor sustine!), pt ca multe restaurante au deja lunile de vare pline si...maine poimaine se ocupa si restul...
cu formatia, nu'sh ce sa zic, eu zic ca nu e graba, dar, totusi, poti stabili macar un contact cu ei, sau o vizionare, o discutie de principiu...atunci cand ii gasesti
So, vrei pe listutza la 2 septembrie?

quote:
Originally wrote by Rallu
Ia uite ca incep sa ma pricep

Esti maestra, ce sa mai!

quote:
Originally wrote by LeiLa
Sunt foarte suparata ... am inceput demersurile pentru biserica si surpriza ... este problema cu data de 10.06.06....

Hai s-o luam asa....la anul Rusaliile cad pe 11 iunie, duminica. Atunci nu se fac nunti, intr-adevar. Acum, daca ac. sarbatoare este considerata praznic imparatesc, sambata, in ajunul ei, cam asa este..nu se face nunta. M-am uitat pe net acum, la un calendar 2005, in care scrie cand nu se fac nunti:
- In toate zilele de miercuri si vineri de peste an;
- In ajunul Praznicelor Imparatesti;
- In sapatamana dinaintea Postului Sfintelor Pasti
- In postul Sfintelor Pasti
- In Saptamana Luminata
- In Duminica Rusaliilor (19 iunie);
- In Postul Sfintilor Apostoli Petru si Pavel
- In Postul Adormirii Maicii Domnului
- In Postul Nasterii Domnului
- De la nasterea Domnului pana la Botezul Domnului

Krelia...viitoare printzesita
Un cerc de prieteni nu se face cu compasul.
26 august 2006

"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput