Miresele anului 2006 (21)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Scuze krelia, de tine era vorba. Numai ca raspundeam la 2 forumuri odata si am gresit. Mii de scuze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

quote:
Originally posted by pepenash
In privinta lumanarilor albastre langa bomboanele albe, arata bine constratul, intr-adevar, numai ca trebuie sa fie ambalate separat in ceva incolor fie bomboanele, fie lumanarea, in caz contrar cred ca unii invitati se vor codi sa manance niste bomboane langa care a stat o lumanare din ceara... Parerea mea, desigur

...marfa!!!
pai...ma gandeam ca lumanarile vor fi ambalate el initial in tipla, nu? Eu asa am vazut mai peste tot, sunt "invelite" intr-o tipla ce sta fixa pe ele, nu?
Oricum, e super bine de avut in vedere si clar ca n-o sa punem ceara langa bomboana glasata

Krelia...viitoare printzesita
Un cerc de prieteni nu se face cu compasul.
26 august 2006

"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

quote:
Originally posted by krelia

Si eu a doua!
Ah, iar m-am sucit...vreau numai DJ ...acum vreau sa evit coemntariile lautarilor, de genul..."de la socru' maaaareee...traiasca nashuuu"..."si acum o suta pentru lautari, daca v-a placut"....asa ca, incep cautarile pentru un DJ.
As fi vrut sa mergem si la biserica...dar, cu vremea asta piesa...am stat numai in casa....poate saptamana asta....sper...
In rest....am facut 2 ani de cand stau impreuna cu iubi

26 august 2006

Felicitari pt aniversare . Vin si eu din urma...in decembrie 2 ani de convietuire

briza_marii

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by kateryna

Scuze krelia, de tine era vorba. Numai ca raspundeam la 2 forumuri odata si am gresit. Mii de scuze.

Nu-i nici o problema, ma gandeam eu ca despre mine tre' sa fie vorba!

26 august 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pepenash spune:

quote:
Originally posted by kreliapai...ma gandeam ca lumanarile vor fi ambalate el initial in tipla, nu? Eu asa am vazut mai peste tot, sunt "invelite" intr-o tipla ce sta fixa pe ele, nu?

Daca sunt invelite, e perfect; eu am cumparat si neambalate.
Zi-mi si mie mai multe detalii despre firma aia care personalizeaza lumanari, te rog. Daca ai vreo oferta de la ei intr-un format pe care nu-l suporta PM, imi poti scrie pe mail. Pe mine ma interesa sa personalizez sapunuri... si am gasit o singura firma pana acum, de la ei asteptand inca o oferta.
Multumesc anticipat, Krelia!
Ah, si felicitari pentru aniversare! Noi am facut un anisor de stat impreuna, iar in curand facem doi ani de cand ne cunoastem, dar, din pacate, al meu baiat va fi plecat din tara atunci.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by pepenash
Daca sunt invelite, e perfect; eu am cumparat si neambalate.
Zi-mi si mie mai multe detalii despre firma aia care personalizeaza lumanari, te rog. Daca ai vreo oferta de la ei intr-un format pe care nu-l suporta PM, imi poti scrie pe mail. Pe mine ma interesa sa personalizez sapunuri... si am gasit o singura firma pana acum, de la ei asteptand inca o oferta.
Multumesc anticipat, Krelia!
Ah, si felicitari pentru aniversare! Noi am facut un anisor de stat impreuna, iar in curand facem doi ani de cand ne cunoastem, dar, din pacate, al meu baiat va fi plecat din tara atunci.

Pepenash over and out!

Ah, da, corect..sunt si din acelea neambalate!!! Le-am vazut si eu! ...s-a intamplat insa ca cele de sambata sa fie cu tipla
Mersic pt urare ...la noi e o kestie tare haioasa, nu stiu daca v-am mai zis....pe 26 octombrie ne-am cunoscut...pe 26 septembrie anul urmator ne-am mutat impreuna..iar pe 26 august, la anul..vom avea nunta...asa ca...peste 2 ani, din august pana in octombrie..sa tot sarbatorim!
Iti trimit acum mail

26 august 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pepenash spune:

Saru'mana de mail, Krelia!
Si noi tot in octombrie ne-am cunoscut, in septembrie ne-am mutat impreuna si, in ritmul in care ne miscam cu restaurantul, poate avem noroc sa facem nunta in august, ca in iunie, cum am fi vrut, cred ca e deja ocupat. Deci, anul viitor vom fi beti in continuu vreme de trei luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Krelia, ma crezi ca eu am vazut astfel de imbulzeli la formatia care canta la nunta? Si e nasol de tot! Ca sa nu mai zic ca unii cer (direct, fara ocolisuri) si bani invitatilor sa le cante o anumita piesa... In plus, eu oricum vreau numai anumite piese la nunta mea, ca nu e a altora... Am ajuns la concluzia ca trebuie sa fii tare nesimtit in ziua de azi, ca sa rezisti! Cui nu-i place muzica mea, salutare si ne vedem cand ne mai intalnim!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Giova, am reusit si eu sa vad azi pozele! Superbe!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Daca tot va destainuti cand v-ati intalnit...sa va zic si eu.
Noi de Craciun facem 3 ani. Mai precis pe 26 decembrie (vroiam sa ne intalnim chiar pe 25 dar am amanat).
Pe 24 am primit un SMS care zicea "Vrei sa iesi cu mine?"
Si am raspuns "Da"...dupa care am fugit la telefon sa-mi intreb o prietena (care-l cunostea) cum naiba arata tipul cu care ar trebui sa ma intalnesc :))))
Din cauza datei asteia mi se mai spune si "dragul meu cadou de Craciun"...prin urmare in fiecare an ar trebui sa-mi pun o fundita rosie.
Cica l-ar fi rugat el pe mosul sa-i aduca un asa cadou si era cam suparat ca mosul nu-l ascultase. Acum e tare fericit pentu ca si-a dat seama ca mosul doar intarziase putin (deh...batran, ce sa-i faci).
M-a impresionat faptul ca a retinut data si in fiecare luna imi aduce flori si-mi ureaza "la multi ani" pe 26...ba chiar mai mult, a retinut data primului sarut (data pe care, spre rusinea mea, nici la ora asta n-o stiu...mi-o mai aduce el din cand in cand aminte)

Mergi la inceput