M-am hotarat...adoptie (21)
Raspunsuri - Pagina 8
meme spune:
La multi ani,Alexandra!Sa cresti mare si sa le aduci parintilor numai bucurii!Aissa ,pace!
http://community.webshots.com/user/danancamm
nely2 spune:
La multi ani Alexa!!
Sa fii sanatoasa iubita si fericita! Sa fie si maimi cu tati sanatosi si fericiti sa se bucure de zambetul tau!
patri spune:
LA MULTI ANI!!!!!!!!!!ALEXANDARA
Sa cresti mare, frumoasa si sanatoasa si sa aduci multe bucurii parintilor tai, asa cum le-ai adus in primul an de viata!
patri
LuminitaB spune:
La multi ani, Alexandra!
Aissa, Toni, sa va raiasca puiul si sa fiti fericiti!
LuminitaB
mami lui Tudor 2.12.2004 si a lui Cri 24.12.1998
pozele noastre
ilinca_tomescu spune:
La multi ani Alexandra! Sa ii asculti pe mami si pe tati , sa fii puternica , sa ai parte de iubire , de priteeni buni , sa profiti din plin de toate oprotunitatile ce ti se vor ivi in viata si sa te bucuri din inima de tot ceea ce are lumea mai frumos!
mimsi spune:
LA MULTI ANI, ALEXANDRA , sa cresti sanatoasa, frumoasa si mancacioasa (si sa dormi data viitoare cand iti face mami tortul, ca-n caz de esec isi poate pierde increderea in talentele-i culinare!) Pumpici la fete si sa ne asteptati si pe noi la petrecerea urmatoare.
Briantis spune:
La multi ani Alexandra !Sa ai o viata plina de bucurii !
Sa va traiasca printesa ,Cristina si Toni !
Mama lui Andreiutzu
carmens spune:
LA MULTI ANI , ALEXANDRA! Fie ca in viata sa te insoteasca norocul pe care l-ai avut inca de la nastere, norocul de a-ti gasi asa parinti !
Cristina si Toni sa aveti parte doar de bucurii si toti anii de acum incolo sa fie cel putin la fel de fericiti ca cel care a trecut !
Si noi sarbatorim azi un an de cand Otilia a intrat in casa noastra !
Si mai sarbatoresc ceva : prietena mea si-a adus fetita acasa ( plasament de urgenta ).
carmen
Otilia
meme spune:
Carmen,la multi,multi ani impreuna!Tin minte ca eu parca am trait mai intens aniversarea primului an impreuna decat aniversarea varstei.Atunci afirmam ca a fost cel mai frumos an din viata mea.Dar daca ai stii cat de frumoase au fost si aceste ultime 8 luni care au urmat!