M-am hotarat...adoptie (21)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns urziceanu spune:

LA MULTI ANI ALEXANDRA!!!!!!!!!!!!
AISSA SA FI FERICITA!

corina urziceanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meme spune:

La multi ani,Alexandra!Sa cresti mare si sa le aduci parintilor numai bucurii!Aissa ,pace!

http://community.webshots.com/user/danancamm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nely2 spune:

La multi ani Alexa!!

Sa fii sanatoasa iubita si fericita! Sa fie si maimi cu tati sanatosi si fericiti sa se bucure de zambetul tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patri spune:

LA MULTI ANI!!!!!!!!!!ALEXANDARA
Sa cresti mare, frumoasa si sanatoasa si sa aduci multe bucurii parintilor tai, asa cum le-ai adus in primul an de viata!

patri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LuminitaB spune:

La multi ani, Alexandra!
Aissa, Toni, sa va raiasca puiul si sa fiti fericiti!

LuminitaB
mami lui Tudor 2.12.2004 si a lui Cri 24.12.1998

Cauta la cine te pretuieste, cat de curata e inima, nu cat de inalt e gandul.

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca_tomescu spune:

La multi ani Alexandra! Sa ii asculti pe mami si pe tati , sa fii puternica , sa ai parte de iubire , de priteeni buni , sa profiti din plin de toate oprotunitatile ce ti se vor ivi in viata si sa te bucuri din inima de tot ceea ce are lumea mai frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimsi spune:

LA MULTI ANI, ALEXANDRA , sa cresti sanatoasa, frumoasa si mancacioasa (si sa dormi data viitoare cand iti face mami tortul, ca-n caz de esec isi poate pierde increderea in talentele-i culinare!) Pumpici la fete si sa ne asteptati si pe noi la petrecerea urmatoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Briantis spune:

La multi ani Alexandra !Sa ai o viata plina de bucurii !

Sa va traiasca printesa ,Cristina si Toni !

Mama lui Andreiutzu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmens spune:

LA MULTI ANI , ALEXANDRA! Fie ca in viata sa te insoteasca norocul pe care l-ai avut inca de la nastere, norocul de a-ti gasi asa parinti !
Cristina si Toni sa aveti parte doar de bucurii si toti anii de acum incolo sa fie cel putin la fel de fericiti ca cel care a trecut !

Si noi sarbatorim azi un an de cand Otilia a intrat in casa noastra !

Si mai sarbatoresc ceva : prietena mea si-a adus fetita acasa ( plasament de urgenta ).

carmen
Otilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meme spune:

Carmen,la multi,multi ani impreuna!Tin minte ca eu parca am trait mai intens aniversarea primului an impreuna decat aniversarea varstei.Atunci afirmam ca a fost cel mai frumos an din viata mea.Dar daca ai stii cat de frumoase au fost si aceste ultime 8 luni care au urmat!

Mergi la inceput