Oligospermie (11)- putini, da' buni!

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns peterpan spune:

Nu pricep ! Si el ce a pazit ? A lasat-o pe maica-sa linistita sa te altoiasca cu papucul in the motz of the cap ?

Mergi la inceput

Avem nevoie de un nou salon. Unde ne e Carmencita ? Dar Natasha ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greuceanu spune:

Si eu simt ca nu mai avem aer.

Mergi la inceput

Ne mutam in alt salon ! Respectam regula celor 10 (11) pagini.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Danangie ce-ar fi viata fara peripetii??? N-ar avea nici un gust, crede-ma! Iar Batman, la onorabila lui varsta, ne declara noua, scolaritelor, ca nu se pricepe la gusturi......
Greule invita-ma la o cafea si sa vezi cate zile vom sta in fata acelei cafele.... noaptea tre' sa semnez condica acasa, ca asa scrie in contract......
Batmanule mi-am prins urechile in ce mi-ai transmis tu sa fac.... nu ca n-as avea imaginatie si nu m-ar duce capul..., dar nu ma pricep la ceva atat de exact precum calculatorul (eu cu filozofia mai mult...). Cand se intoarce al meu de la ilegalitaturi (ca el e la varsta la care colinda , l-a apucat mai tarziu...) ma pun la punct cu .... secretul nostru ....

CE reguli??? Nu respectam nici o regula in seara asta!!! Sunt si ioo singurica acasa....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greuceanu spune:

Sigur

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Ce inseamna sigur? Traducerea, va rog, ca sunt femeie, totusi, si vreau si eu sa inteleg!
Doamne, barbatii vorbesc in atat de putine cuvinte.... Cred ca d-aia au nevoie de femei...

Mergi la inceput