Oligospermie (11)- putini, da' buni!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmen.cita spune:

Auzi, Greule, ca de mult voiam sa te intreb: FIV-urile unde le-ati facut? Ca ma bate si pe mine-un gand...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greuceanu spune:

La Medsana.
E mai greu decat te astepti sa stii.Si iti trebuie nervi tari.Sa nu mai vb de partea financiara care te rupe.Acu daca rezultatul e pozitiv nu conteaza dar de nu? Iar mi-am amintit ca-n diverse alte tari primele 4 FIV-uri sunt gratuite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen.cita spune:

Stiu ca e greu... si te cred ca te rupe la bani... Cat despre nervi, imi inchipui ca o sa fiu un pachet de nervi cand voi face FIV, daca eu dupa o simpla monitorizare ma tavalesc pe jos cand vad testul negativ... Dar avem de ales?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Carmencita!FIV se face si la giulesti si e mult mai ieftin ca la Medsana! Eu iti doresc succes, oriunde ai face-o! Sa fie cu bb din prima!!!
De poezia mea ce zici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

" Nebunul se crede intelept, iar inteleptul stie despre el insusi ca este nebun" (William Shakespeare)
Simonette, " nu poti gasi poezie nicaieri, daca nu o porti in tine" a spus un mare om.
Eu doar as adauga ca in recipientul tau spiritual Doamne-Doamne, adica Soarele din poezia mea, a turnat seminte lirice, care au rodit minunat.

Soarele vietii lu' Batman/Peterman constat ca e parfumul de femeie.... Nici calea asta nu e rea....., acum conteaza cat de bune sunt femeile de pe orbita lui.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns barbye spune:

aseara a urmat scandaluri ca de mult nu si-a mai bagat dracu coada.A luat pastilele si le-a aruncat la cos ...pe toate.....mai avea inca 2 tuburi jumate.....am ramas masca......Dimineata cand m-am trezit m-am uitat in cos sperind ca le-a luat.....adio copii mi-a spus ca a obosit sa mai lupte....ca daca o vrea Dumnezeu sa fie sa fie daca nu ...asta e . Vai dar cu ce usurinta a spus;bine ca m-am suparat si am dormit pe partea cealalta,cred ca am plans pana am adormit a dat comanda ce sa manance azi dar s-o creada el ca fac ceva.....Am inceput greva.....sa vedem pana cand va tine ......Asa ca bafta voua bunii....ca eu poate voi gasi la banca

Mirela

Mergi la inceput

Barby stai putintica ca doamna psiholog (poeta avocat) e pe fir, langa tine, in astfel de momente, mai ales ca are multe experiente personale in domeniu.
Uratu' cu cornite isi tot introduce codita lui in viata noastra, dar cu tact si rabdare, noi, oamenii, il trimitem la plimbare, prin alte case. Din casa mea, o fi ajuns acum si in casa ta.....
La mine subiectul 'spermograma/medicamente' a creat tragedii de nepus pe nici o scena, niciodata, in ultimii 3 ani ai vietii noastre. A fost greu sa accepte ca trebuie facuta o spermograma si mai greu sa LUPTE (cu toate ca va jur ca e barbat!).
Ar fi preferat sa cumpar 3 copii... Sau sa-i fur... Sau sa-i fac, treaba mea cum..., decat sa sapam dupa cauze.
Am fost si in greva, am trecut si prin depresii, l-am si batut de cateva ori (cu esarfe rosii peste cap, desigur ), dar pana la urma lucrurile s-au lipezit, cu timpul....
Adica se incepe cu scandal , dar se poate ajunge la o liniste inteleapta si armonioasa ........ JUR!

Greule cat despre opera mea poetica, deja observ ca am inceput publicarea ei pe DC (Peterman e vinovatul.....). Sub forma de carte, pentru comert, inca nu am de gand sa o scot, caci nu vreau sa castig nimic material de pe urma operei mele lirice. Al meu sotior mi-a promis o calitate grafica de exceptie, atunci cand se va coace momentul: coperti din piele, litografii - adica ilustratii, ca cele din colectia Hetzel/Hachette, rafinamente de la 1800......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Barbye!Stai linistita, nu , ca totul va fi bine!
Din cand in cand isi mai pierd si ei rabdarea... Lasa-l un pic si o sa vezi ca-si va lua din nou pastilutele!
Zici ca le-a aruncat la cos ai? Al meu, si-a aruncat verigheta pe fereastra, de la etajul 9, in timpul unei dispute din aceleasi cauze... Dupa doua zile o cauta innebunit! Nu a mai gasit-o, dar si-a revenit si nu mai plange cand tre sa-si ia pilula! Fii diplomata... mergi si pregateste-i ceva bun de mancare... fa-l sa-i para rau ca te-a suparat...... poate, un masaj!? O sa vezi cum da din codita!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

Barbye, incearca sa te calmezi pt inceput! e greu si pt ei sa accepte realitatea, crede-ma! mie mi-a trebuit un an si jumate pana sa se convinga sa ia vitamine si ierburi! nici lacrimile, nici scandalurile, nici grevele mele nu-l miscau! pana intr-o zi cand si-a dorit ceva enorm de mult, iar eu nu eram de acord si a venit singur la mine zicandu-mi "daca ma lasi sa-mi cumpar jur ca inghit ce vrei tu"! acum avem 2 luni de tratament!
in rest sa stiti ca va citesc in ficare zi si printre baladele si poeziile voastre incerc sa-mi recapat optimismul!
pt voi toti,
Beatrice

Perseverenta genereaza succesul!

Mergi la inceput

Corect: trebuie sa ai rabdarea dumnezeiasca Barby pana cand optiunea de a lua medicamente va fi a lui.....
Cu forta nu facem nimic, dar cu obtinem totul, intr-o buna zi....

Mergi la inceput