Copilasi de iulie-august 2004 (114)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

si nu-l pot face sa bea ceai, apa, suc, nimic nu vrea. Abia a lins 120 de ml de lapte seara la culcare

Mergi la inceput

arde si la corp dar cel mai tare ii arde capul, obrajii si crestetul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

lia, daca i-ai pus acum supozitorul da-i peste 4 ore nurofen, poate ai in casa, apoi la 4 h iar un supozitor si tot asa, nu se poate sa nu-i cedeze. si intre timp, daca apare iar febra, pune-i comprese cu otet. acum cum este danut? i-a cedat febra?

Carmen,Ilinca&Ionut

tzucurei de tzucurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Acum zic si eu ca si Carmen - "stiu ca o sa sune aiurea ", dar Lia, in cearca pe cit posibil sa il hidratezi cumva ... stiu din proprie experienta cit de greu este sa faci un copil mic sa bea apa sau ceai daca nu vrea, dar ... ai rabdare si mai incearca ! Ca este bine sa bea lichide ... iar cu febra, ti-am dat rindurile alea de pe un site in care am citit, e un simptom comun pentru diagnosticul pe care ti l-a pus doftorita ...

Alice si Andrei Florin (12.08.2004)
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an

Mergi la inceput

cum sa nu fiu speriata? in 14 luni n-a facut nici macar un puseu subfebril, n-a avut nimic-nimic si acum deodata brusc se trezeste bolnav asa cu ditamai febra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Oaaaa, Lia, mama draga, de cite o sa mai avem parte cu copiii astia !!!! Acum sa dea dumnezeu sa fie cit mai putine, dar nu poti sa stai in casa cu copilul sub un glob de sticla ... afectiunile virale stii cum sint ... mai capata si ei imunitate, nu ? Stii cum se zice - tot raul spre bine !

Alice si Andrei Florin (12.08.2004)
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an

Mergi la inceput

dar cum sa-l fac sa bea? tine gura stransa si intoarce capul, strange si ochii cand ma vede cu sticla

Alice-, oare o saptamana tine febra cat tine si boala ???

Acum 15 minute abia i-am pus supozitorul, pe la 3 o sa-i pun 2/3 Novocalmin, ca sa nu-l trezesc de tot ca oricum nu ar bea, si la 7 dimineata Nurofen sirop, 2 ml...asa mi-a zis prin telefon sa-i dau

Mergi la inceput

lia, asa eram si eu, prima data cind a facut febra, cam 39, imi venea sa-mi pun streangu` de git, eram disperata, acum crede-ma ca-s hirsita in de-ale racelii

Carmen,Ilinca&Ionut

tzucurei de tzucurei

Mergi la inceput

pe cuvant, am incercat 3 ceaiuri, 2 sucuri si apa chiara.......a baut 60 de ml per total si aia cu chiu cu vai

altadata bea sucul pe nerasuflate

Mergi la inceput

lia, daca ai incercat cu lichidele care-i plac si nu vrea, nu prea ai ce face, cu forta nu ai cum, doar sa incerci des poate se razgindeste

Carmen,Ilinca&Ionut

tzucurei de tzucurei

Mergi la inceput