Copilasi de iulie-august 2004 (114)
Raspunsuri - Pagina 6
Dorsilia spune:
eu nu-s harsita ca n-am avut cu cine......normal, cand il vad asa cu ochii injectati, sticlosi de febra si fata rosie si tumefiata ... ma umfla un plans.......si vreau sa iau asupra mea suferinta lui, dragul mamii copilas, ma rog sa ma auda Cel de Sus si sa-l vindece sa-l vad iar sanatos si zglobiu
pediatra mi-a zis ca nu-l supara gatul, atunci de ce nu bea sucurile ??? I-am luat de care-i plac lui. I-am facut si natural de porto, stiam de la mama ca scade febra portocala
alice2004 spune:
Mai lasa-l olecutza, nu il forta ... incearca din cind in cind, poate ai succes ... si doua guri daca bea, e bine ! Cit despre temperatura, nu stiu daca tine chiar o saptamina, io una recunosc ca nu am auzit de herpangina ! Da', la urma urmei, de cite nu am auzit eu !!!
Mai sterge-l eventual cu o batista uda pe fata, dar nu daca doarme, sa nu se sperie ...
Alice si Andrei Florin (12.08.2004)
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Dorsilia spune:
da, il las macar sa doarma cat poate....oricum nu stiu, sa-i dau in somn suc rece? ca la noi sunt 20 de gr in casa si sucul zau, mi se pare ca e asa receeee
Fiquelle spune:
Lia, cum mai e Danut?
I-ai mai luat temperatura?
Asa am patit noi exact acum o saptamana...dupa ce un an intreg nu a facut nici o raceala...dupa ce a implinit anul a facut 2 raceli si o enterocolita!Acum inca nu si-a revenit dupa ultima raceala...noua dr. pediatru ne-a zis sa le alternam:acum Panadol, peste 3-4 ore daca e cazul Nurofen, apoi peste 3-4 ore daca e nevoie iar Panadol etc...
Mami-Mada si minunea Sofia Maria,12/08/2004
POZE CU MINUNEA MEA
Dorsilia spune:
nu ca i l-am incalzit io, da mai devreme a fost in bucatarie si acolo am gatit era mai cald, si sucul la fel.
carmenp spune:
lia, iti inteleg starea, da` lasa brei ca nu-i asa grav! esti singura acasa?
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei
Dorsilia spune:
Nu i-am mai luat-o Mada, cam in 30-40 de min ii scade cu supozitorul, cel putin asaa fost pana acum....si noua ne-a zis sa alternam Nurofen, Novocalmin, Eferalgan, Calpol.........
Azi i-am luat 2 termometre, unul tip suzeta, unul rectal, oral si underarm, ca aveam unul de ureche care nu indica nimic bine....dar se lasa greu sa-i luam temperatura...ala suzeta nu vrea sa-l suga si pe alalalt abia ne lasa sa i-l punem
Dorsilia spune:
Nu-s singurica dar ....ce conteaza? eu snt responsabila de copilutul meu, eu ma zbat si plang, eu stau treaza si-l mangai pe capsor
carmenp spune:
lia, verifica sucul sau ce-i dai la incheietura miinii, nu i-l da rece si lasa-l sa se odihneasca.
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei