Copilasi de iulie-august 2004 (114)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

da, dar temperatura asta Olivia am obtinut-o dupa prima repriza de antibiotic, dupa 4 ore de stat sub prosoape ude si dupa 2 doze de antipiretice, un Novcalmin la 6.30 pm si 3,5 ml Nurofen la 9.30 pm...

Sara ce antibiotic a primit in spital?

Am intrebat azi pediatra daca nu ne da mai bine ceva injectabil si a zis ca nu sunt atatea produse injectabile cu spectru larg ... si am intrebat-o daca sa nu mergem la spital ca nu scade temeratura si a zis ca nu ii face nimic la spital, doar impachetari cu cearsaf ud si in vena Algocalmin. Eu una parca as opta pt injectii ca se asimileaza mai repede, nu? si nu afecteaza stomacul, ficatul....si ma mai intreb daca e viroza la ce bun antibioticul??? ca imi spusese initial ca virozele nu necesita antibiotic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

Lia, sanatate multa la Danutu mic... las ca se face el bine... stiu ca e groaznic cand ii vedem ca sufera si noi suntem neputinciosi... si cand te gandesti ca asta e numai inceputul... totusi, corpul lor are mult putere de lupta cu bolile la varsta asta...

Olivia, am vazut pozele... v-ati distrat bine si voi si Luca.. dar unde-s alea cu cartierul chinezesc..

Simona (blueangel), vazut si pe voi in Turcia... ce misto a fost acolo... lux frate nu gluma... si d'nul pufulescu vad ca a huzurit prin paturile alea...

Liliana, am vazut pe brunetica cea cu ochii mari.. hehe, se vede din poze ca are o fire independenta..

Si eu am un motiv (mai nou) de stress.. Bianca nu mai mananca aproape nimic... decat cascaval.... aseara ma intreba tat-su (pana si el a observat) daca e bine sa manance atata cascaval... voi ce ziceti?... altceva nu serveste donsoara... aaa, sau mai mananca la restaurant cam de toate
I-am facut lapte cu orez, ca am zis ca ii place laptele... da de unde... orezul il scuipa imediat afara... voi cum le dati orezul... il puneti in blender?

http://community.webshots.com/user/aneagu100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Anca ..miine "poze chinezesti"...
Eu orezul cu lapte il dau asa cum este...dar pun mereu scortisoara...Daca nici asa nu vrea..ai incercat sa-l amesteci cu bucatele de banana? Zic banana pentru ca in cazul nostru este preferata:). Sau adauga-i putin lichid dintr-o dulceata..doar cit sa-i schimbe putin gustul...
Eu am inventat o reteta care-i place la nebunie.. paste fierte, apoi puse la microunde cu smintina si brinza Monterey Jack (evident poti pune cascaval)....incerca poate-i place...
Ii mai dau orez (pilaf) dar il amestec cu parmesan....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

salut !!!
vroiam sa va intreb ..ce cascaval dati voi bebeilor ?..ca eu am luat ceva si era potroaca de sarat

Carmen , te invidiez (in sensul cel mai bun) ai niste copii superbi..sa-ti traiasca si sa -ti aduca numa' bucurii

am vazut si "moaca "Giuliei ...mai , da' ce moaca dulce ...as pupa-o tot timpul pe ochii ei frumosi

Nicole , ce ne faci mama cu site-ul ala ...auzi ? da' cine-mi face mie curatenie in asa o casa si cine sterge km de geamuri ..ha ! mai bine la cutia de chibrituri

bb2 ..vreau si io bb2 ..vreau !!! spor la treaba celor care s-au hotarat!!!!
ma duc sa bucataresc ceva pentru sot
vorbim mai tarziu

Simona si Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Neata ..de la o somnabula..iar am am avut o pauza de 2 ore...asa ca acum turnam cafeaua pe vena...:)
Nu prea v-ati omorit cu scrisul...s-a facut vremea frumoasa??
Nicole..vazut si oftat...
Am vazut -o pe micuta belita...he,he...de ce-i zici frate asa? Frumosi amindoi copiii...Pe Giulia cu ochii ei cei frumosi...
Adema ma bucur ca sinteti pe drumul cel bun....
Ina...pupici pentru cucuiul proaspat achizitionat..noi avem loc de dat capul..mereu acelasi ...pina o sa ramina semn:)
Nu mai stiu daca vroiam sa mai scriu ceva...dar oricum revin...
Azi vad ca au lipsit Andreea B si Simonele....si Alice...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58403" target="_blank">115

Oana_B

Mergi la inceput