Copilasi de iulie-august 2004 (114)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

peste zi ii dau antitermice si nu face febra iar seara nu i-o putem scadea nici cu antitermice, nici cu Novocalmin nici cu comprese

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona R. spune:

Eee,Olivia,incercam si eu,dar nu prea ii plac cifrele.Dar animalele le recunoaste,jur,nici mie nu mi-a venit sa cred;eu il intreb care este nu stiu ce si el mi-l arata;dar nu face nici ham ,nici miau,daoar ca porcul(ceva din gat) si precum calutul.

Lia.temperatura i-o iei intrarectal?Stii ca ,luata intrarectal se mai scad 0,3 unitati..si astfel un 38 cu 5 nu e chiar asa de grav
Si ma gandeam ca poate ii ies si ceva dinti,masele?asta pe langa viroza?!

Dar nu te mai stresa...cea fost mai greu ,a trecut;si chiar de ar mai fi o zi ,doua de febra(Doamne fereste!)nu se intampla nimic.

Tu esti sigura ca el inghite medicamentele?

Si doi la mana,GANDESTE POZITIV!!!!!!!!!!!!!!!De ce iti trec tot felul de tampenii prin cap?

http://community.webshots.com/user/simonarida

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramses spune:

Multumesc de raspunsuri! Asa e ,ar trebui sa o tin in casa dar... n-am rezistat si am scos-o putin la aer azi...nu mai iesisem de 2 saptamani si am luat amandoua o gura de aer,sper sa nu regret...
Oricum azi n-a mai facut febra deloc,slava Domnului!
Kim,multumim de aprecieri si ca te-ai mai interesat de noi!(mi-a spus Simona).Intr-adevar,am fost la ziua lui Luca si ne-am simtit foaarte bine...si ,bineinteles ,Sara a fost eleganta ca pentru o asa ocazie,adica pt Luca
Am vazut pozele tale si taare as vrea sa ma plimb si eu prin gradina aia botanica...sunteti o familie foarte reusita :Luca e baiat mare acum ,iar tu ai maislabit,asa-i?

Ramona si bb-lusa Sara
http://photos.yahoo.com/ramonahirbu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Da asa este Ramona..am mai slabit decit nu ai mai intrat tu pe aici:). Si noi iti multumim pentru complimente.

Mergi la inceput

Dorsilia,linisteste-te ca daca esti panicata nu-l ajuti...Sara cat am stat in spital ,primele 3 zile ,sub antibiotic puternic si antitermice repetate ,a mai facut de vreo 4 ori 39,deci la tine se pare ca e mai putin grav...poate dupa ce ia antibioticul o sa-i scada...fii tare,iti tin pumnii!!!

Ramona si bb-lusa Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

salutare si de pe la noi !!!
nu stiu ce fac ...dar nu mai am timp sa intru sa va scriu ...adevarul ca a fost vremea asta ploioasa , am stat mai mult in casa si tot dupa pufulescu mic ...
pupam dulce pe copiii bolnaviori ..sa treaca repede febra si sa fie din nou sanatosi si voiosi ..uff, Lia te inteleg prin ce treci
eu azi i-am facut rost de un cucui d-lui Pufulescu ..am zis hai ..sa-l las din ham ..si binenteles ca s-a impiedicat si s-a dus ca o placinta cu fruntea in gresie ...a plans si el am plans si eu ..asta e!!!
Ramonuleeee, ce bine ca mai dai pe aici ..pupicei Sarei !!!sa se faca bine cat mai repede !!!
Olivia , frumoase poze ...si voi niste frumosi !!!eu oricum le mai vazusem ..dar din China Town nu aveti poze ?

ahaaa, am pus si eu poze din concediu ..dar sunt cam multe ..dc va face placere si aveti timp ..mi-a luat ceva timp sa selectez din sutele de poze facute ...si parca nu ma induram de nici una sa o dau la o parte ...este albumul Concediu Turcia

vroiam sa va zic ..ca de cand merge d-l Pufulescu si-a dereglat rau programul de somn ..he, he ..unde sunt vremurile alea cu dormit 12 ore noaptea cap coada fara trezire , in timpul zilei sa-l trezesc eu ...se dusera ..acum , dorm noaptea cu pauze , ziua trebuia sa stau langa el ..ca altfel se ridica in fund apoi in picioare si tzusht!!!de aceea sunt cam zombi ...seara parca-i dau energizant nu lapte ...

ahaa, si mai vroiam sa va zic cum ii cresc lui dintii ..deci i-au crescut incisivii centrali de jos , apoi incisivul central de sus stg si apoi incisivul lateral stg ...acum cred ca urmeaza dreapta ...eu nu am mai vazut asa ceva ...Ramona ? ce zici de asta ?
mai vb
pupici la toata lumea

Simona si Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu

Mergi la inceput

Simo...pupici pe cucui sa treaca repede...eu m-am imunizat...cind treci de un anumit nr de cucuie...o sa vezi tu cum este :))). Poze din China Town..miine..dar am doar citeva...ca tare nasol este cu parcarea si nu prea am avut timp ...

Mergi la inceput

Simo,regula e ca nu e nici o regula cu dintisorii astia de lapte,nu e nici o problema ca si-au ales alta ordine la Luca...el sa fie sanatos si la cat mai putine cucuie...spre zero,asa.

Ramona si bb-lusa Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

temperatura i-o iau la subrat ca numai acolo ma lasa. Acum seara, da, l-am imobilizat si i-am bagat cu seringa de la Nurofen si antibioticul si Nurofenul, a urlat, s-a zbatut dar i le-am dat asa, in cateva reprize, l-am mai ridicat sa nu se inece ca si zbiera si se umpluse de muci de la atata plans, dar pana la urma in 2 minute le-a inghitit. Apoi n-a mai vrut sa vada nici macar sticla de apa.

Ce e ciudat ca noi in timpul zilei nu-i prea luam temperatura, il controlez asa cu dosul mainii pe frunte si nu mi s-a parut febril insa acum seara, noaptea, imi paruse la 11 ca i-a scazut febra complet pt ca avea si corpul si obrajii si extremitatile reci sau f slab caldute si TOTUSI, la subrat avea 37.9, deci aproape 38, si de aici trag eu concluzia ca probabil ca el e febril cu 38 si-n timpul zilei numai ca la mana nu se simte si cum el de la 38.4 se flescaie abia, nu am consderat ca are febra insa el e clar acum ca are si ziua, insa seara ii creste peste 38.4- 38.9 si se simte f rau, sta ca lesinat pe spate cu ochii pe jumatate inchisi si mai tresare cand ii pun compresele. In fazele astea ma simt atat de neajutorata ca-mi vine sa ma arunc pe geam. Doamne Ajuta sa se insanatoseasca si sa fim bine

Mergi la inceput

Lia ..daca la 11 avea 37.9 ..sinteti pe drumul cel bun..este doar putin mai mare decit ceea ce se numeste subfebrilitate....O temepratura sub 39 ..nu este ceva grav..asa ca rabdare...

Mergi la inceput