Copilasi de iulie-august 2004 (114)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Pupam pe Sara si Danut pe fruntile lor febrile si le uram la mamici putere ca as treaca cu bine peste acest hop. Vor mai fi multe de acum in colo, dar asta nu ne incalzeste cu nimic in momentul respectiv. Asa ca sunt si eu alaturi de voi. Credeti-ma ca plang de cate ori citesc de un puisor ca e bolnavior. Sotul imi spune "nu mai citi daca te emotioneaza asa", dar eu nu pot caci sunteti parte din viata mea.
Noi nu am avut probleme asa mari, dar intr-o situatie cand nu stiam ce sa-i fac, caci avea tempreratura foarte mare si nu ceda cu Tylenol, i-am pus sosete cu otet. Si sincer in 5 minute au fost uscate si fata mea cu febra scazuta. Asa ca incercati si asta, cum v-au sfatuit si celelalte fete.

Pupici dulci si la bebei mergareti si nemergareti.
A multumim de aprecieri.

Liliana

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

LA MULTI ANI ANCA!

Iti doresc multa sanatate, fericire si toate dorintele sa ti se implineasca!

Noi suntem bine...aici e o toamna asa de frumoasa.Cred ca ploile din tara vin si aici.

Sanatate la piutii cu febra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

Fetelor,
Multumesc mult pentru urari, si voua va doresc tot ce-i mai bun pentru voi si puiutii vostri...
sunt impresionata..... asa surpriza mi-ati facut.. de cand suntem aici foarte putine persoane isi mai amintesc de ziua mea..

Ma duc la o sedinta si revin...

http://community.webshots.com/user/aneagu100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adema spune:

Anca,La mUlti Ani, cat mai fericiti si cu cat mai multe bucurii si impliniri! Sa fii sanatoasa si vesela!

Lia, pupici pt. Danutz! Sa se faca bine cat mai repede!

rain, Blue Angel, ce ati mai stabilit cu intalneala? A ramas asa?A facut cineva rezervare acolo? Care sunt noutatile?

Adema&Codrut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Salutare....am aparut si eu ..si-mi pare rau ca v-am ingrijorat..noi sintem bine..am avut intr-adevar doua nopti cu o pauza de 2 ore nedormite (pt ca Uka s-a trezit si nu am stiu ce sa-i mai facem...el nu stie sa doarma in alt pat...nu papa...el vroia la joaca eventual :)..dar a trecut ..a fost doar o intimplare...mi-era frica ca o luam de la capat:)))
Asa ca ...Simina R la voi ce se intimpla? Daria ..si voi??
Lia ..fetele ti-au raspuns la intrebari...se spune ca o viroza tratata trece in 7 zile si netratata intr-o saptamina:)...asa ca rabdare...nu ai nevoie de antibiotic deict daca se suprainfecteaza...si sa speram ca nu... Eu am un fix cu fenobrabitalul..nu-ti spun sa faci ca mine..ci-ti spun cum as face eu..de la 38.5 in sus eu i-as da Fenobrabital..preventiv...In plus impachetarile in cearsafuri umede...fuctioneaza ...Cit priveste febra este normal ca dupa amiaza si spre noapte ea sa fie mai mare...Sanatate!
Roxa..bafta la filmari..si sa iasa bine...
Ramona bine ai revenit...te-am vazut in pozele Simonei :))..aratati si tu si bebelina foarte bine ..Eu nu as scoate-o afara din casa ..
Revin....

Mergi la inceput

In weekend noi am fost in China Town in San Francisco..cel mai mare cartier chinezesc (in afara Asiei)..interesanta atmosfera...
Mada bine ai revenit si tu..ce mai faceti?
Carolina..ce ati hotarit cu limbile straine?
La multi ani Anca...si multa fericire!!!
Andreea B..bine ca ai scapat de cistita...
Adina drum bun..si va asteptam cu povesti...
Adema ce mai face Codrut?
Carmen ..tot cu hamul sinteti?
Am discutat cu tati..si sint sanse de al doilea bb...mai depinde de niste factori..dar eu sper...
Liliana ...scumpa foc Adeluta...desi eu vazusem pozicile :)
Ina voi ce mai faceti?

Mergi la inceput

Poze noi...
http://pg.photos.yahoo.com/ph/basom11/album?.dir=/aa19&.src=ph&.tok=phE8trDBob9CxDiY

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona R. spune:

Olivia ,ce misto!La voi este inca vara!

http://community.webshots.com/user/simonarida

Mergi la inceput

Corect ar fi sa spun..a venit si la noi vara....ca pina acum nu prea a fost cald:))
Mi-am adus aminte...tu vrei deja sa-l inveti numerele? Nu-i un pic cam prea devreme? Eu ma lupt cu animalutele ..dar nu vrea si pace:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

nu, nu suntem bine, asta seara n-am reusit sa-i scadem febra si de 4 ore are 38.5, 38.8, cu antitermic cu tot. Pediatra ne-a spus la telefo sa-i dam antibiotic- claritromicina- asa orbeste, nu stie ce are SI L-AU VAZUT 2 PEDIATRII SI UN ORLIST,.....NU MAI INTELEG CE SE INTAMPLA SI CE SA MAI FAC PT GANDACELUL MEU!!!! deja cand ne vede cu lingurita sau biberonul sau seringa de Nurofen se zbate si nu mai accepta nimic de mancare, nici sa guste, nu stiu ce e cu repulsia asta ca siropurile n-au gust rau.
- nu-i curge nasul, nu tuseste, nu are gatul congestionat sau rosu, nu se aude nimic la plamani, nu are nimic la urechi si urina are aspect si culoare normala, nu a vomat pana acum, are febra doar de la 5 dupamasa inainte de 3 zile ... DECI CE SA CRED????
Am intrebat pana si de meningita si zice ca nu e asta ca nu are redoare la gat si nici nu vomeaza. Sunt varza

Mergi la inceput