Laparoscopie (3)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

s-i-m-o tin pumnii sa fie bine...
moamaaaa abia te astept cu vesti....ca parca tot la Giulesti o faci nu????? da cu alt dc...
uite multi pupici

olteanca

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Liana30,

Hai ca si cu Moisica e bine, e mana dreapta a lui Marinescu. Pe o fata din salon a operat-o Marinescu, dar de-abia pe la 21.00 dupa ce a tinut-o toata ziua pe perfuzii pe la reanimare, caci nici cu o zi inainte nu a trebuit sa manance nimic. asa ca stii cum e, pana ajungi la Dumnezeu....te mananca sfintii. Mai bine cu astia mai mici!
Succes.
O asteptam pe SIMO cu vesti pe la sfarsitul saptamanii viitoare cand va fi deja acasa.
SIMO si urmeaza-mi sfatul pentru week-end-ul asta, stii tu care ala cu
Va pup pe toate. Eu inca mai stau pe aici desi am bifat laparo, dupa CM (care sa vedem cand o veni, daca la timp sau nu) trebuie sa bifez 3 perfuzii (instilatii) cu internare a cate o zi in spital. Sper sa fie la timp toto in saptamana cu Mos Nicolae.

Mergi la inceput

Tot eu is. Hai ca nu citisem si ultimele nouatati de pe pag.4. Liana30 - anunta-ne cand te duci si deranjeaza-ma!
Tabitha, nu ca as fi vreo dr. experta, dar din experienta mea sa nu te indoapte prea mult cu Clostylbegit si alte stimulente pana nu ai sigur trompele bune. Altfel patesti ca mine. Adica o dr."buna" (nu dau nume, dar era la Medsana ca am platiti si o gramada de bani de cate ori ma duceam la consultatie si mai imi baga de fiecare data cate o eco vaginala de 1 mil!) m-a stimulat 3 luni fara sa imi faca HSG sa imi vada trompele inainte. Nu iti zic cum mi-a fost: am facut o burta de ziceai ca sunt direct gravida in luna a patra si surprise am luat si 5-7 kg. Asta a fost asta vara, deci din cauza mancarii sigur nu m-am ingrasat caci vara nu prea manac deloc, numai salte, fructe,etc. Oricum parca nu aveam eu deja destule in plus. La insistentele unei prietene dr. stomatolog care a fost la Cezara Bucur m-am dus la ea. S-a luat cu mainile de cap cand i-am zis ce tratament am facut si ca m-am ingrasat si nu mai scap be burta aia balonata cu toti carbunii din lume. Mi-a intrerupt tratamentul, HSG, trompe infundate - ambele, deci ma stimulam degeaba ca saracutu' nu avea pe unde sa umble. Cand mi-a facut laparo era un folicul cat China, a zis dr. pe stanga, asa ca probleme n-ar fi de ovulat, dar urmeaza sa-i mai urmarim prin ianuarie, dupa ce ma si instilez.
Ai grija cu ingrasatul, de fapt nu ai ce sa faci! Si stii care e culmea ca nu iti este foame ca sa zici ca ai avea vreun motiv, dar poate la tine nu o sa reactioneze organismul asa su poate ca cateva kg nu strica.
pentru curajoase!

Mergi la inceput

asa e KITA da la mine Moisica va opera cu dc.Ion..nu-l stiu..
tu stii ceva??de el..

olteanca

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns S-i-m-o spune:

LIANA30 tot la Giulesti cu doctorul CRISTESCU CIPRIAN. Fetelor sa va rugati miercuri ptr mine!
VA

Mergi la inceput

s-i-m-o eu deja am inceput sa ma rog

olteanca

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Liano,
Dr.Ion Ionut, e foarte de treaba si bun profesional! Am auzit cat am stat pe-acolo numai lucruri bune, cica are rabdare sa te si asculte si sa iti si mai explice cate ceva fata de alti dr. Nu e cointereasat material caci are o situatie f.buna familiala, provine din ambii parinti medici. Dehhhh, barfa de spital!
Asteptam vesti bune saptamana viitoare.
Simo, si tu te-ai rugat pentru mine si a mers bine asa ca trebuie sa functioneze si cand ma voi ruga eu pentru tine. Din pacate luni seara, cand probabil vei fi pe aici inainte de internare, nu iti voi putea scrie caci sunt plecata din tara,dar revin miercuri, asa ca iti urez sa fii tare de pe acuma!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Incep cu S-i-m-o, ca ea are nevoie cel mai mult de incurajari acum: ma rog sa fie totul bine la tine> stai linistita, ca o sa treaca si apoi o sa radem de cat de frica ne-a fost...

Kitta: la mine reactia organismului a fost urmatoarea: in prima zi, as fi mancat si peretii, dupa care am revenit la normal. Alte dureri, greturi, ameteli etc etc nimic. Ma simt absolut normal, nu cred sa fi luat ceva kg (e totusi numai a 5 -a zi si ultima, poate ca efectele se resimt mai tarziu). In orice caz, daca luna asta nu se va termina cu bine, luna urmatoare o sa insist sa fac laparo. HSG nu are sens sa fac, am facut deja 2 si stiu ca trompa dreapta e infundata.

Olteanco: i-ai batut bine? (pe foliculi, nu pe gigei). Diseara ma duc la eco si iti zic ce o sa vad pe acolo, prin burtica mea. Am vazut-o si eu pe Moisa odata, dar nu a fost dragoste la prima vedere, ca nu au fost conditii prielnice: ea era nervoasa, eu o cautam pe dr. mea care nici nu stiam cum arata etc etc. E poveste deja. DA lasa, ca scapam noi de toti dr. astia cand o sa ne avem copilasii in brate (atunci o sa mergem la pediatri, mai avansam si noi putin). muuult! Parca azi trebuia sa suni din nou la dr, nu-i asa? (s-au m-am ramolit rau de tot...)

Tabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns S-i-m-o spune:

BUNA DIMINEATA FETELOR!
Va multumesc ca santeti alaturi de mine. Peste 1 or plec spre BUCURESTI
.
VA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

S-i-m-o: iti tinem pumnii! Drum bun si sa te intorci acasa cu bine si cu rezultate super.

Mergi la inceput