Laparoscopie (3)
Raspunsuri - Pagina 7

Liana30 spune:
s-i-m-o drum bun si tin pumnii abia astept sa viii...ai sa vezi ca va fi bine...io inca ma rog
Tabitha nu te-ai ramolit mama..da trebuia azi sa aflu da o sunai pe dc.si era ocupata ramase pe maine...ufffff ce ma mai pune pe jar..deja ma incinsaiiii rau da'tot
olteanca
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"

Tabitha spune:
olteanco: lasa, mama, ca poate asa o fi mai bine.. Daca tot esti drak, sa te tina pe jar.
Uite, eu iti dau o floricica, sa-ti treaca supararea. Poate vine bebe... Sa imi zici si mie pentru cand esti programata, ca sa te sustin moral si sa ma gandesc la tine in clipele alea. (ca si tu o sa faci la fel pentru mine, nu?:)
Te pupic duuuuuuuuulce si abia astept rezultatul final: un bebe la fiecare (sau cate doi, ca eu nu ma satur cu unul)

mcbeal spune:
Fetelor, ma inscriu si eu in randul vostru! Sunt programata pe 7 decembrie pentru operatie (sper sa fie laparoscopica - medicul mi-a dat sanse 95%). La mine e vorba de un miom din cauza caruia de 3 ani nu reusesc sa raman . Practic nu mai am alta sansa decat operatia. Din ce ati scris voi nu e chiar asa o tragedie, dar mi-e o fricaaaaaa.....
De ce trebuie musai sa fie imediat dupa ciclu, aveti idee? Ca mie doctorul nu mi-a spus nimic de asta si pe 7 o sa fiu in ziua 17 de CM. Oare o fi vreo problema?
Bafta s-i-m-o, iti tin pumnii, sa fii curajoasa!
Si bafta si celorlalte fete!

Liana30 spune:
mcbeal..stai linistita iubita ca ai sa vezi ca o sa fie totul bine.
Tabitha se pare ca voi renunta...
azi am crezut ca morrrr..nu mi s-a mai oprit sangerarea...parca se curgea ca la robinet..si robinetul era blocat si nu puteam sa-l inchid..am mers la dc..si..si...mi s-a spus ca cica ar fi fost sarcina...dehhhhh....prin cate poate trece omul...
acum sunt foarte slabita si nu ma simt in stare sa mai fac ceva...asa ca momentan voi lua o pauza pt laparo...
maine cand o voi suna pe dc..cred ca se va supara..da eu nu am ce sa-i fac...pt ca e decizia mea si mi'o respect...
asa ca iubita iti doresc bafta multa..sparge tu gheata ca poatea asa imi revin si eu...
olteanca
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"

bety spune:
Mcbeal - a 2a laparo am facut-o in ziua 18...se pare ca e bine sa se faca imediat dupa cm, ca nu cumva, intamplator sa fi dupa ovulatie si sa fi in plin proces de .
Succes!
"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi

KITTA spune:
McBeal, Bet are dreptate! Un alt motiv pentru care se face laparo cat mai apropae dupa CM este si ca organele interne sa se refaca pana la urmatorul CM si sa poata functiona in regula. Va vorbeste o experta dupa ce a facut laparo. Eu astept sa imi vina CM si sunt curioasa daca intarzie sau vine normal. O sa va spun si voua! Ne rugam pentru SIMO si te asteptam cu si sa radem impreuna ca o sa imi dati dreptate ca ne-am KKt pe noi degeaba.
McBeal, cred ca sigur o sa-ti faca laparo in Germania. Inainte de operatie am vorbit cu o prietena de-a mea din Germania si ea ma incuraja ca ii vazuse cicatricile altei prietene si ca de-abia se vedeau. Asa ca conditiile vor fi altele oricum. Noua cred ca pe deasupra ne-a fost si groaza de spitaleel romanesti si de spaga pe care trebuie s o dai ca sa fi tratat ca lumea. Si dupa aceea te intrebi:oare a fost de-ajuns?
Va pupez pe toate.
Bety tu de ce ai facut-o pe a doua? Explica-ne si noua!

Tabitha spune:
olteanco: imi pare atat de rau... Ieri nu am putut intra, ca a fost o zi mortala, si abia azi am vazut ce ai patit. Stiu insa ca esti puternica si ca impreuna trecem peste toate. Si eu sunt tare necajita, dar o sa scriu la "endometru" ce am patit. Hai, te
dulce si promit ca fac laparo, ca sa iti dau curaj. Esti si tu constienta ca sarcina pierduta nu are legatura cu laparo. Sau poate, chiar mai mult decat atat, laparo poate remedia ce e acolo, prin burtica.

Liana30 spune:
Tabitha io sunt bine...da hai nu ma mai tine pe jar scrie odata la endo ca nu mai poci sa astept...tocmai ma pregateam sa plec
olteanca
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"

Tabitha spune:
olteanco: am raspuns, sper ca te-am prins; daca nu, citesti dupa ce vii de la cumparaturi. dulce pe tine.

Liana30 spune:
Tabitha ajunsai io da cam tarziu cei drept..offffff si vazui cat ma strigasi...da lasa muica nu mai fi suparata ca io te tin de mana..si doar stii ca am mana buna...ete le dau si putzina bataie eeeeeeeee sa vezi ce o sa creasca....ai rabdare....
si sa nu te mai aud fatoooooo ca te duci la laparo...ai auzit????????
nu mai e nevoie..ca luna asta o pui..de un pui stiu io..mi-a soptit o turturica...
olteanca
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"