Laparoscopie (3)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

s-i-m-o bine ai revenit 'La multi ani"..cum iti este??? esti bine?a trecut totul??????

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Va pup, dragele mele. Eu sunt azi ziua 19, incep un tratament cu ovule si spalaturi pentru o rana mica pe col, dupa care, imediat ce-mi vin rushii (daca vin..) ma programez pentru laparoscopie. Sper sa fie locuri. Nu mi-e frica, vreau doar sa reuseasca sa-mi desfunde trompa dreapta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

LA MULTI ANI FETELOR, cu intariere ce e drept ca eu acum am aterizat din vacanta.
S-I-M-O ne bucuram sa te avem printre noi, dar da-ne si ceva amanunte, chiar si nesemnificative.
Tabithavad ca esti prima pe lista "laparoscopoaselor" de anul asta. asa ca daca ai nevoie de vreun sfat ceva striga!
Va pup si sa invingem anul acesta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danotino spune:

BUNA FETELOR SI LA MULTI ANI!
SPER CA 2006 SA ADUCA FIECAREIA CEEA CE-SI DORESTE!
este cineva pe-aici care a facut laparo cu Tutunaru la Elias?
eu sunt programata pentru joi si as vrea sa stiu ceva amanunte.
am cam intrat in panica!
stie cineva ce castea iti trebuie la Elias? am uitat sa-l intreb. in dimineata cu internarea pot sa beau cafea inainte, adica acasa?
a ramas vreo fata insarcinata dupa laparo?
va pup, danotino

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Danotino daca faci laparoscopia in ziua in care te interneaza (asa cum am facut-o eu) nu ai voie sa bei sau sa mananci nimic deoarece ti se face anestezie generala. Iti doresc succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danotino spune:

buna
crinuta, nu cred ca fac operatia in ziua in care ma interneaza. a zis sa vin miercuri si ma opereaza joi. tu unde te-ai operat? cu cine?
crezi ca pot sa beau cafea miercuri inainte de internare?oare pot bea suc in ziua aia, ca doar n-o sa stau asa post negru toata ziua?
e cineva care imi poate spune despre ce pot face in ziua dinaintea operatiei?

danotino

Mergi la inceput

kitta: multumim mult, esti o draguta. Eu voi incepe cu intrebarile in momentul in care voi sti clar ca fac laparo, adica atunci cand imi vor veni rushii si voi fi programata pentru operatie. Pana atunci nu are rost sa ma stresez de pomana. Plus ca deja s-a mai scris, asa ca voi incerca sa aflu raspunsurile din experientele deja relatate. Dar cu siguranta vor fi si lucruri pe care le voi posta aici.

crinuta: tu unde si cu cine ai facut laparoscopia de te-au operat chiar in ziua in care te-ai internat?

danotino: tinem pumnii si asteptam rezultate bune

Mergi la inceput

Am deschis un nou capitol !

Mergi la inceput