Laparoscopie (3)
Raspunsuri - Pagina 13

apostol gina spune:
Nu-ti face griji pentru operatie.Din partea mea,a fost foarte simpla.A durat cam o ora, si apoi m-au trezit,strigand la mine ca voi avea un copil cu ochii albastri(datorita lichidului de contrast care ti-l introduce,albastru).Am facut operatia la Filantropia,la dr.Peltecu.M-a tinut o noapte in spital,iar a doua zi dimineata,am plecat singura,spre ploiesti,cu dubita.Eu am avut doar doua gaurele,acum nu se mai vad,una in buric si una in partea stanga,fiecare cu cate un fir.Nu m-a durut tare operatia,mi-amintesc ca mergeam putin aplecata in fata cand ma ridicam de jos.
Nu stiu la alte spitale cum se face,dar eu am fost foarte multumita.
Vreau sa-ti spun ca si eu m-am dus la spital cu frica in san pentru ca nu stiam cum va fi,fiind prima operatie din viata mea.
Du-te cu incredere,daca stii ca mergi la un medic bun.
Iti doresc multa bafta.
Astept vesti forte bune de la voi,iar la anul sa vorbim despre copii.

Kariris spune:
KITTA, am primit PM-ul tau si da, e vorba despre Cezara Bucur. M-ai ajuta foarte mult daca ai nr. (eu aveam si mobilul si fixul de la cabinet, tu da-mi ce ai, oricum e de mare ajutor). Multumesc mult de tot.

MadaS spune:
Cami30
Perfect de acord cu discursul tau foarte argumentat.Si eu sunt pacienta dr T, n-am avut niciodata "placerea" unei HSG pt ca la mine nu a fost cazul, si daca se va dovedi ca e ceva cu trompele oricum asta va fi pus in evidenta si rezolvat la laparo pe care va trebui s-o fac cat de curand din cauza unui fibrom.
Din pacate, nu toti medicii au curajul sa spuna adevarul despre inutilitatea/pericolul unor proceduri invechite si nerelevante.

KITTA spune:
Lachione, ti-am trimis PM. Probabil ca o sa vezi tu. Sper sa mai tinem legatura, aici sau pe "endoemtru" unde imi e f. greu sa tin pasul cu fetele din lipsa de timp....ca doar suntem pe aceleasi maini, adica ale Dr. Cezara.
Tbithahai nu ma speria! Sper ca mai lucreaza cineva pe acolo spatamana viitoare, adica cea dinainte de Craciun ca io am de facut 3 instilatii si ii daca nu ma rezolva caci voneri plec si in Germania de sarbatori (unde sper sa o pun de o nemtoaica mica daca totul o sa fie OK, caci o sa fiu in perioada buna). Va dati seam ce cool o sa fie vineri pentru mine direct de la spital sa sar in avion daca ajung si la aeroport, ca cele din Bucuresti stiti cum se circula spre Otopeni si nici nu vreau sa ma gandesc ce o fi in vinerea aia, ca as fi plecat la aeroport de dimineata!
Olteanco, asa ca chiar ca imi dati liber pana in ianuarie cand ma voi intoarce si o sa incep si eu ca cele de la "endometru" sa numar cate zile mai sunt pana vin rushii, daca am simtompe sau nu de CM, etc. Atunci sa va tineti!
Ha ca vin si la endometru!

Tabitha spune:
kitta: eu nu vreau sa te sperii, dar cred ca ar fi bine sa dai un telefon sa vezi cum merge treaba pe la spital in preajma sarbatorilor.
lachione: iti trimit pe PM numarul de tel. al asistentei Cezarei Bucur.

KITTA spune:
Tabitha, scuze da' ti-am luat-o inainte. I-am trimis eu nr. dr. Cezara lui red]lachione[/red]. Si tu esti tot la dansa?

Tabitha spune:
kitta: eu chiar ca nu stiu la ce dr. sa fiu. Adica dr. mea, Laura Dracea, pleaca in ian. pt. cateva luni in strainatate. Si m-a indrumat catre dr. Cezara Bucur. Pe de alta parte, din ce am vazut pe acest forum, dr. Moisa este destul de apreciata si cu rezultate bune. Fetele de aici scriu mai mult despre Moisa decat despre Bucur... Daca e sa ma iau dupa CV-ul fiecareia, ar trebui sa o aleg pe Cezara Bucur, sufletul meu nu stie incotro sa se indrepte. Dar pana pe 17 ian, cand cred ca voi avea urmatoreul CM si cand va trebui sa ma programez pt. laparo, mai am o luna de gandire... Desi stiu ca si in acel moment tot atat de nehotarata voi fi precum sunt azi.
Eu i-am trimis lui lachione nr. de la Giulesti la care poate fi gasita dna. dr. Bucur. Tu ai cumva nr. de la cabinet sau mobilul? Unde are cabinet particular, la ce adresa si ce program are? Poate reusesc sa ajung inainte de 17 ian. in Buc. si ma vad cu ea inainte de laparo. DAca ai informatiile despre care te-am intrebat, te rog mult de tot sa mi le transmiti pe PM, daca poti si daca vrei.
BUNA DIMINEATA TUTUROR ! La noi a nins, inca nu s-a asezat ca lumea zapada, dar e frumos...

KITTA spune:
Scuze, Tabithaca ma ramolii si uitasi cand m-ai mai intrebat de ea, adica de Cezara. Hai ca iti trimit pe PM datele, poate daca le ai o sa te hotarasti mai repede. Consulta miercurea si vinerea dupa-amiaza la Centrul Medical Unirea, sediul de pe langa Arcul de Trimf, mai bine zis de la Biserica Casin drept inainte pe linia tramvaiului 41, care la um moment dat face la dreapta, iar tu de acolo mergi putin pe jos drept inainte pe strada: Clucerului nr. 55 tel: 2229226 - 28.

Tabitha spune:
Kitta, iti multumesc mult pt. informatii. Am primit si PM. Astept rusii luna asta, ca sa vad cand or sa-mi vina luna viitoare si dupa aia sun.

S-i-m-o spune:
SALUT FETELOR!
LA MULTI ANI SI MULTA MULTA SANATATE IN NOUL AN 2006 !
BAFTA MULTA LA COPILASI.
VA SARUT. PA.