Laparoscopie (3)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Noapte buna la toate fetele.. sau poate ca pot spune deja buna dimineata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns S-i-m-o spune:

SALUT FETELOR
Vreau sa va spun ca ma simt ceva mai bine. Joi am fost la medic si mi-a dat tratament injectabil cu antibiotic in continuare pana joi cand merg dinou la control. Nu mai am febra si asta e un lucru bun. Ma mai doare burata dar suportabil. Trec eu si peste asta.
Va multumesc mult ca santeti alaturi de mine si ma incurajati.
Eu sant o luptatoare si am sa inving.
VA pe toate si bafta in continuare.

Mergi la inceput

Bravo. s-i-m-o, asa te vrem. Esti o invingatoare si pana la urma iti vei atige telul propus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

KITA am ras de numai pot pe toate partile zici muica????
s-i-m-o sa te faci bine de tot...
Tabitha

olteanca

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadaS spune:

Cami

Poate ne spui mai multe din experienta ta neplacuta cu HSG.
Eu cand am posta pe site acum cateva sapt cum ca HSG este o procedura invechita, invaziva si periculoasa,si inutila pe deasupra la care medicina moderna a renuntat in afara, au sarit fetele toate cu povesti despre doctori care le trimiteau la HSG precum la manechiura...si de 2-3 ori, ca nu stiu ce nu vedeau ei bine
Daca spui ca tu ai facut complicatii, cred ca esti cel mai bun exemplu sa vorbesti, ca eu am fost contrazisa repejor, si inca de fete "din afara" de parca medici de conceptie veche nu ar fi peste tot in lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami30 spune:

Madas am facut HSG intr-o clinica particulara si cu toate astea la o saptamana am avut o hemoragie puternica, cu cheaguri, am facut infectie urinara, apoi mi-a venit CM la 14 zile, apoi la 30 cand eu in mod normal am CM la 24 zile. IN plus CM-ul arata ca un mucus mai degraba decat a sange... f aiurea. De durut, nu m-a durut de ce sa mint, pentru ca m-au drogat literalmente acolo. Mi0au facut o injectie care m-a drogat. Am devenit complet euforica.

Eu merg la dr T. Cred ca multe fete stiu de acum parerea lui T vizavi de HSG pe care o considera o procedura iesita din uz in alte tari si fara absolut nici o valoare. Mi-a explicat ca HSG nu desfunda trompe, nu este facuta in conditii de sterilitate 100%, nu verifica functionalitatea trompelor, si chiar daca dovedeste pana la urma permeabilitatea lor, o face contrar normalitatii. Adica e ca si cum ai incerca tu sa bagi apa intr-o sticla tinand sticla cu gatul in jos. Ovulul vine dintre ovar spre trompa si asa este directia normala. S-ar putea ca directia asta sa nu functioneze si sa fie ceva in neregula la capatul dinspre ovar. Singura interventie care aface acest lucru este laparoscopia. Problema cu indicatiile medicilor de HSG este ca .. NU TOTI GINECOLOGII fac laparoscopie si atunci singura metoda de investigare este HSG. Ce-ar face ginecologii care nu stiu sa faca laparoscopie? Ar muri de foame nu?
Te trimit asadar la HSG, te omoara cu instilatiile care nu fac absolut nimic.
Eu am facut HSG inainte sa ajung la T. Mi-a spus ca mare noroc ca nu am patit mai rau. ORicum tot la cutit am ajuns. Am trei gaurele mici si le prefer oricand oricaror alte metode de "desfundare" a trompelor.
Eu sunt fericita ca am dat peste un medic care nu imi spune "hai sa incercam si asta", stai sa mai vedem.. mai ia si pastilele astea, incearca si cu celelalte, ca ce pana mea, doar suntem cobai pentru experimentele lor nu, sa-si puna la CV neshte reusite. Nu renuntz la dr meu decat in cazul in care voi ajunge la FIV pentru ca el nu face..
Asta e parerea mea si acord credit celor spuse de doctorul meu. Eu am stat mult si m-am gandit pana m-am hotarat sa merg la el, am vrut sa fiu 100% convinsa ca ii accept metodele de tratament si nu ii voi reprosa vreodata ceva.
Fiecare alege...

pozelemele

cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns apostol gina spune:

BUNA.
Eu am facut o laparoscopie in 2003,dupa care am ramas gravida,spre norocul meu.Eu credeam ca prin aceasta operatie se rezolva tote problemele.Dar cand va citesc pasurile.......nu-mi vine sa cred.Am avut noroc de un medic bun si de ajutorul lui Dumnezeu.Asta va doresc si voua.
Va pup, si sa auzim numai de bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Multumim de incurajari, Apostol Gina. Eu una imi doresc sa calc pe urmele tale.
Este cam liniste pe aici, nu mai are nimeni intrebari legate de laparo la care sa ma pot face si eu utila din experienta mea. Se pare ca nimeni nu se mai opereaza in ajuns de sarbatori.
Eu va astept oricum, si o mai astepr si pe SIMOdin cand in cand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Kita iubita acum in prag de sarbatori te lasam sa stai linistita...da sa vezi din ianuarie incolo ce o sa te bombardam cu intrebari...io voi fi prima

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

kitta: in dec. nu se fac operatii la Giulesti, unde merg eu, decat cele super urgente. Asa ca dna. dr. Moisa mi-a zis sa sun in ian. in 1z a CM sa stabilim data pt. laparo. Si pana atunci, ca sa nu va stresez f. tare, o sa citesc ce ati scris in urma referitor la acest subiect. Alte intrebari pe care o sa le mai am, o sa vi le pun aici, fara indoiala. Multumim mult ca esti asa draguta si vrei sa ne ajuti...

Liana: sa inteleg ca te gandesti la o laparo in ian? Acum, depinde cand va fi 1z a CM la fiecare di noi, ca cine stie, poate dam nas in nas pe la Giulesti si o punem de o barfa. Mi-e mie putin groaza ca nu stiu cine va veni din fam. cu papa la mine. Cred ca pe perioada operatiei o sa-mi aduc sotul sa stea in Bucuresti, ca sa-l stiu aproape.

gina: tu cu cine ai facut laparo? ce ne poti spune din experienta ta? Ma scuzi daca ai mai scris inainte si nu-mi aduc eu aminte, ca asa-i la batranete, nu? Multumim si tie de sfaturi

Mergi la inceput