Laparoscopie (3)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

S-i-m-o, multumesc de gandurile bune. Cred ca daca toate ne vom inconjura de energie pozitiva si o vom raspandi pe aici, pana la urma vom reusi toate. Hai ca trebuei sa te iei de mana cu Liana30, care citii la "endometru" ca avusese nu stiu ce virus puternic de saracuta statu numai pe moldamin. Las' ca dupa week-endul asta o sa fii bine. Daca zici ca au fost asa complicatii ceea ce cred ai fost un caz de exceptie (ca nici pe aici nu prea am citit asa ceva si nici cat am fost eu in spital nu am auzit)trebuie sa il "deranjezi" pe doctorul tau daca si dupa tratament nu se vindeca chestia aia de a zis ca o ai in burta. Noi iti tinem pumni.
Hai sa te mai invelesc si sa iti zic faza zilei de azi pe scurt: cat am fost in spital m-am imprietenit cu o colega de suferinta, vecina de pat care urma sa faca si ea laparo a doua zi dupa ce fusesem eu operata, asa ca ii mai impartaseam din experienta mea. Ne-am schimbat carti de vizita, dupa aceea ne-am scris ceva e-mailuri si am zis sa ne intalnim ca si ea avea biroul in spate la Cora Pantelimon, unde il am si eu. Nu am reusit pana azi sa ne vedem si astazi m-a sunat la tel. Am intrebat-o mai exact unde are biroul (ca parca aveam eu presimtire, ca in spate la Cora nu sunt blocuri sau alte cladiri in care ar putea fi vorba de birouri de inchiriat) si ce credeti fetelor, e vecina cu mine de palier, caci in sediul nostru administrativ sunt mai multe firme care au inchiriat spatii de birouri. Incredibil, cat de mica paote sa fie lumea, asa ca ne-am propus sa si ramanem amandoua la anul in aceeasi perioada, ca sa ne luam la intrecere cu burtile prin curte!
Hai, multi de la mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Kita
Tabitha io te astept pana luni..da mi s'a facut deja dorrrr de tine

olteanca

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Buna dimineata si fetelor de pe aici ca io n-am somn in week-endul asta. Voi dormiti la ora asta ce va pasa!
SIMO, sper ca ne dai de veste de tine in week-end-ul asta.
Tabitha, tu nu ne mai tine pe jar. Zi-ne ce ai facut cu programarea la laparo? Ai vb. cu Dr. Bucur? Daca ai intrabari vis-a-vis de ea iti reamintesc ca eu am fost si voi fi in continuare pacienta dansei.
Sa aveti un week-end celor care trebuie sa prestati!
Va pupa fata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami30 spune:

Kitta .. pentru ce faci instilatii daca ai facut si laparo? Vezi poate te alegi cu alte minuni, infectii si nenorociri. Eu dupa HSG si m-am dat naibii ca am facut infectie si mi-am dat CM-ul peste cap... EU nu te-as sfatui. Instilatiile astea n-au nici un efect asupra trompelor. Sunt niste proceduri care afara nu se mai practica demult fiind considerate barbare..

pozelemele

cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Olteanco: nu trebuie sa ma astepti pana luni, ca mi-am "tras" internet acasa. Problema e ca am pregatiri cateodata in week-end sau musafiri si atunci nu pot intra pe net. Te pup dulce, dulce (vezi sa nu faci diabet)

kitta: nu sunt inca hotarata daca sa merg la Bucur sau la Moisa. as opta pt. Moisa pt. ca oricum dupa laparo am nevoie de IAD, si aici Moisa ma poate ajuta cel mai mult... Oricum, laparo o voi face in ian, si abia in ain in 1 zi a CM trebuie sa dau tel. la Giulesti pt. a ma programa. Multumesc ca te interesezi de mine si o sa te tin la curent cu ceea ce voi face.

s-i-m-o: te simti mai bine? Hai, da-ne te rog o veste buna...

Mergi la inceput

Tabitha
cat ma bucur....lasa..lasa ca nu fac io..asa crezi tu?????

olteanca

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Pentru Liana30 multi ca e activa!

Cami30, fac instilatii pentru ca cica am trompele prea putin permeabile mai ales cea dreapta. Oricum pana acum multumesc lui Dumnezeu nu m-am ales cu nici o infcetie nici dupa HSG, nic laparo. O sa fac doar 3 intr-o saptamana, probabil nu este asa de grav si doar ca asa intareasca ceea ce s-a remediat prin laparo. Erau alte fete prin spital care chiar dupa laparo trebuiau sa faca cate 3 in 3 luni. Ca asa m-am mirat si eu de ce dupa laparo care e o metoda mai modernista. Acu' stii cum e le fac ca altfel daca nu s-o intampla nimic tot eu o sa ma invinuiesc ca daca le faceam poate era altfel.
Tabitha, Drt. Mopisa face si laparo? Eu am auzit de ea numai de IAS. Oricum si intr-un caz si in celalalt tot la ea ai fi ajuns pentru IAS, zic eu. Faci cum crezi tu ca e mai bine.
SIMO, Doamne ce ne mai fierbi!
Sa ne auzim si maine ca azi vaz ca toata lumea are musafiri (nu din aia....., ci din aia adevarati!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bety spune:

Da - dr. Moisa face si laparo!

"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi

Mergi la inceput

multumesc KITA fugi la endometre ca ti'am explicat cum sa scrii colorat
betycoooo io te si aici

olteanca

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Liano30, te pupic pe toate partile, adica am vrut sa zic pe la toate capitolele.

Mergi la inceput