Laparoscopie (3)
Raspunsuri - Pagina 10

Liana30 spune:
s-i-m-o sa te simti mai bine...io te astept cat mai repede sa iti revii..
Tabitha
olteanca
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"

Tabitha spune:
Neata, olteano si la toate celelalte fete.
Hai ca a trecut martea, zi cu 3 ceasuri rele, si sa speram ca vor veni si zile mai bune. Eu am fost tare necajita ieri, ca era ziua lui Mos Nicolae si eu nu am inca un samburel pentru care sa pregatesc cadouri, dar las' ca trec astea 2 luni si ma pun serios pe treaba.

KITTA spune:
Buna Dimineata,
Eu sunt tare disperata asa cum scrisei si la "endometru" ca sunt in a 33-a zi de la ultimul CM (ala dinainte de laparoscopie) si tot nu apare. In plus trebuie sa fac si trei instilatii la Giulesti (o zi da una nu!) si pe 23.12. plec in Germania de sarbatori. De-aia sunt disperata ca paote nu apuc sa le fac aici, dar mai am vreo 2 saptamani. Sunt cam derutata ca unele fete spun ca ce a venit la 2 zile de la laparo e CM, dar dr. mea zice ca ala nu e CM pe bune. Stie cineva sa imi spuna cum a fost la voi?
Va pup pe toate cele de mai sunteti pe aici!
P.S. SIMO, ne ingrijoreji! Hai fata draga vino cu vesti bune!

bety spune:
Kitta draga - eu ti-am spus cum fu la mine: si asa in 2004 si asa in 2005...dar am mers pe mana dr si a avut dreptate in ambele cazuri.
Deci: ce zice dr. - daca ea/el ti-a spus sa stai linistita ca ala nu era ciclu, ineseamna ca asa e.
"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi

KITTA spune:
Merci, Bety! Da' tot nu m-ai lamurit! De ce iti zici "baby on board soon" ciar asa e sau doar din optismul de care "suferim" toate. Stii cand vezi ca alcuiva i s-a indeplinit ai senzatia ca tu vei fi urmatoarea.
Te pup,
Kitta

bety spune:
Pentru ca asa voi fi...dupa FIV-ul din primavara...daca dupa atatea inseminari nu a fost sa fie!
Am un catel...daca nu speram sa fiu cu "baby on bord" mi-as fi pus titulatura de "dog on bord"...sau cine stie...daca am limbarita si FIV nereusit, o sa mi-o schimb in viitor
Totul e posibil!
"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi

S-i-m-o spune:
BUNA DIMINEATA FETELOR.
Am intrat sa vad ce ati mai scris si sa va salut.
Eu ma simt foarte rau. Am febra 38.5 si ma doare cam tare burta. Am fost la medicul meu ginecologic la consultatie si mi-a spus ca am o inflamatie puternica in burta. Fac tratament antibiotic injectabil din 6 in 6 ore.Deocamdata doar atat pot sa va spun despre mine. Stau cam toata ziua in pat si zac. Imi este foarte frig din cauza febrei si nu pot face miscare prea multa cum se recomanda.
Va pe toate si va doresc sanatate.
KITTA ma rog ptr tine sa-ti vina cat mai repede sa-ti rezolvi problema.
MULTA BAFTA!!

Tabitha spune:
s-i-m-o: imi pare rau pentru tot ceea ce trebuie sa induri, dar este pentru un scop nobil. Sa dea Domnul sa iti treaca febra cat mai repede (la injectii nici nu vreau sa ma gandesc) si sa te repui pe picioare. Eu iti trimit un , poate o sa simti un pic mai bine.

Liana30 spune:
s-i-m-o sper din tot sufletul sa te faci bine cat mai repede uite si de la mine sa-ti fie mai bine..
Tabitha ce mai faci iubita????
olteanca
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"