Giardia

Giardia | Autor: Ana71

Link direct la acest mesaj

Baietelul meu (5 ani si 8 luni) are giardia (prima proba a fost negativa, dar la urmatoarea a aparut giardia). I-am facut si mai demult (cand avea in jur de 3 ani) analiza si atunci a iesit tot pozitiva . Dupa 2 cure de tratament cu Flagil si Decaris, tot n-am reusit sa scapam. Pediatrul spune ca de giardia nu se prea poate scapa (pentru ca majoritatea romanilor au), dar tratamentul se da pentru a nu se inmulti excesiv. Nu are alte manifestari, caca face foarte regulat (1 data pe zi si normal), se vaita rareori de burtica (dar cred ca mai mult minte pentru ca nu are chef sa manance cand ii dau eu), cu pofta de mancare are perioade si perioade, nervos este ca orice alt copil (nu exagerat). Medicul vrea sa-i dea iarasi tratament (nu e deloc adeptul produselor naturiste, spune ca sunt niste prostii date de mame ca sa fie cu constiinta impacata ca fac ceva pentru copilul lor) cu Flagil. Dar eu nu prea as vrea sa-i dau pentru ca e toxic pentru ficat si nici nu am avut rezultat cu el data trecuta. Unde mai pui ca trebuie sa facem toti tratamentul (locuim in casa si cu parintii mei), eu presupunand ca am giardia, nu stiu daca am voie sa iau medicamente (pentru ca alaptez). Si plus de asta, merge la gradinita unde sunt convinsa ca majoritatea copiilor au giardia. Asa ca ma gandesc sa-i dau ceva naturist. Am vazut la Plafar Giardinocid, dar nu stiu daca are efect. Voi ati dat tratament copiilor vostri pentru giardia? Ce anume si in ce doze? Ati avut succes cu el?

Va multumesc,

Ana, Victor (2.01.2000) si Eva (13.03.2005)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tanaion spune:

Baietelului meu i-am dat anul trecut Zentel, iesise la coprocultura ca are giardia. El se vaita de dureri foarte mari de burtica, se constipase foarte foarte tare. Dupa tratamentul cu Zentel a scapat de simptome. Medicul atunci mi-a zis ca nu e problema daca are giardia, ca tratametul se administreaza doar daca sunt simptome cum era cazul lui.
Acum iar am repetat examenul coproparazitologic pentru ca a inceput iar sa se scarpine la nasuc si sa acuze dureri de burtica (nu chiar asa rele ca data trecuta), de data aceasta insa nu s-a mai constipat. I-a iesit din nou giardia. Am vorbit cu pediatrul si mi-a zis ca sa cumpar de la plafar Helmiflores sau daca nu gasesc Giardinofug, dar ca el ar prefera Helmiflores si ca sa incerc intai asa si abia apoi sa recurgem la Zentel sau Flagil. De ieri am inceput sa-i administrez cate 10 pic de trei ori pe zi.
Stiu ca tinctura de propolis este de asemenea eficienta impotriva giardiei si usturoiul.
Mai sunt si pastilute homeopate, dar noi nu le-am incercat.

Tana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bijuarda spune:

Eu am descoperit giardia la copilul meu cel mare la 2 ani .La analize a iesit cultutura de giardia asa multi avea .Foarte greu se scapa de acesti nemernici credema ca in fiecare an fac analize si cel puti la doi ani ies analizele pozitive.Tratament am facut cu Zentel cate un flacon pe zi dimineata inainte de masa cu jumatate de ora ,timp de cinci zile ,iar adultii (numai decat ,altfel dai degeaba tratament copilului iti spun din proprie expierenta)Zentel comprimate cate un com .pe zi tot dimineata.Apoi la 6 luni am dat Giarginocid sau Helmiflores .Eu cred ca 70 % din populatie au mai ales din apa care este filtrata asa cum este.
Rabdare , asta este.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Noi in Ro (Bucuresti) nu am baut niciodata apa de la chiuveta! Doar la gatit o foloseam (deci fiarta). Pai daca se stie ca nu este "curata", de ce sa risc?
Ajuta si produsele naturiste, cum sa nu ajute? Helmiflores e f. bun, dar dupa o cura cu Zentel (care, a propos, e mai puternic decit Flagylul!).
Iar cu homeopatia mergeti mai la sigur, ca se rezolva f. k lumea si, crescind si imunitatea organismului, sint sanse sa nu mai reziste Giardia niciodata, in caz ca ar mai lua din nou.

Sanatate multa tuturor!

Simina & Andrei (Deiutzu) & bb2 din burtica

Virsta bebe2
Virsta Deiu

Home, wherever you are...

Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

quote:
Originally posted by Siminaf

Noi in Ro (Bucuresti) nu am baut niciodata apa de la chiuveta! Doar la gatit o foloseam (deci fiarta). Pai daca se stie ca nu este "curata", de ce sa risc?
Ajuta si produsele naturiste, cum sa nu ajute? Helmiflores e f. bun, dar dupa o cura cu Zentel (care, a propos, e mai puternic decit Flagylul!).
Iar cu homeopatia mergeti mai la sigur, ca se rezolva f. k lumea si, crescind si imunitatea organismului, sint sanse sa nu mai reziste Giardia niciodata, in caz ca ar mai lua din nou.

Sanatate multa tuturor!

Virsta bebe2
Virsta Deiu

Laguna Beach
Beach Cities

Simina, ca n-ai baut apa, e o.k. dar baie ai facut in apa de la robinet???? Banuiesc ca da, si deci puteai sa te infectezi si pe cale rectala:(((

Gabi+Robert 20.05.1997+Lili 17.05.2002
http://community.webshots.com/user/gabibarta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

Ana, eu am dat fetei tratament homeopatic Gaertner Nosode bilute. Nu facam imediat analize ci peste cateva luni, si a iesit negativ.
Mai da rezultate bune si uleiul de semint de dovleac, gasesti la orice farmacie verde.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luizax spune:

Zentel - o singura data i-am dat. Nu stiu daca a scapat de giardia. Dar la cum punea mana in parc pe banca, nisip, iarba si p-orma baga in gura...probabil ca are si acum giardia. Asta e cea mai inofensiva chestie....pt. ca l-am prins mozolind chistoace de tigari de pe hos cand era mic.so...........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.
Sfatul meu este sa mergi la un homeopat. Stefan avea dureri de burtica noaptea. Dupa tratament - doar o luna (pe care l-am intrerupt, dar il vom relua, trebuia o luna jumatate) i-a fost bine, nu se mai trezeste noapte plangand, nu mai are mucus in caca si a mai luat putin in greutate, parca nu mai este asa de nervos.
Noi vom merge iar luna viitoare si vreau sa facem si noi tratamentul, noua nu ne-a iesit pozitiv, dar am facut mai demult copro. Lui Stefan de doua ori i-au iesit pozitive analizele pentru Giardia. Mai facem una si daca este iar pozitiva, mergem mai repede la homeopat.
Sanatate.
Nicoleta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

quote:
Originally posted by gabibarta

quote:
Originally posted by Siminaf

Sanatate multa tuturor!

Virsta bebe2
Virsta Deiu

Laguna Beach
Beach Cities

Simina, ca n-ai baut apa, e o.k. dar baie ai facut in apa de la robinet???? Banuiesc ca da, si deci puteai sa te infectezi si pe cale rectala:(((

Giardia Lamblia este un parazit care "se ia" pe cale orala, din apa in special, dar si din alte alimente care au trecut prin apropierea apei infestate. NU se ia pe cale rectala. De altfel, nici viermii nu se iau pe cale rectala. Toti acesti paraziti au un ciclu de viata care trebuia sa urmeze anumite etape pt. a putea ei creste mari si dodolotzi! Adica daca nu intra pe cale digestiva - aleluia! Nici nu ai avea cum sa te infestezi pe cale rectala!

Sanatate tuturor!

Virsta bebe2
Virsta Deiu

Laguna Beach
Beach Cities

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Noi ne-am confruntat o singura data cu aceasta problema si am rezolvat-o cu Zentel.

DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

Portofoliu INES

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

quote:
Originally posted by bijuarda

Eu cred ca 70 % din populatie au mai ales din apa care este filtrata asa cum este.
Rabdare , asta este.

ange

Poti sa spui unde ai citit/auzit chestia asta, ca 70% din populatie are? Eu am mai auzit asa ceva de la cineva dar am urmatoarea problema: daca e in reteaua de apa atunci toata lumea are - pentru ca toata lumea foloseste (de exemplu la spalat pe dinti...) ori spui ca numai 70% din populatie are. Si daca nu e in reteaua de apa, atunci unde este si cum se infecteaza asa multi oameni?

Eu am citit ca se gaseste in puturi, in apa statuta, si ca in multe cazuri provoaca diaree.. Daca noi avem si luam tot timpul atunci si copii au tot timpul, si atunci trebuie sa ii tii numai in tratamente sa le treaca

Va dorim sa cresteti mari si frumosi! :)

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Mergi la inceput