Giardia
Raspunsuri - Pagina 2

ramo spune:
Si noi am scapat cu Zentel. Acum facem un tratament preventiv cu ceva de la apicola, pe baza de propolis. Din pacate nu imi amintesc acum cum se numeste, dar promit sa iti scriu maine. Multa sanatate.
Ramona si Ari

flavia maria spune:
Poate sa-mi spuna si mie cineva in cat timp isi face efectul zentelul? ieri i-am adt baietelului meu (1 an si 4 luni) o jumatate de doza pt. oxiuri... azi noapte a fost super agitat... oare cat mai duraeza...? ca nu mai rezist ..
mama lui bebita

geniest spune:
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Originally posted by Siminaf
Noi in Ro (Bucuresti) nu am baut niciodata apa de la chiuveta! Doar la gatit o foloseam (deci fiarta). Pai daca se stie ca nu este "curata", de ce sa risc?
Ajuta si produsele naturiste, cum sa nu ajute? Helmiflores e f. bun, dar dupa o cura cu Zentel (care, a propos, e mai puternic decit Flagylul!).
Iar cu homeopatia mergeti mai la sigur, ca se rezolva f. k lumea si, crescind si imunitatea organismului, sint sanse sa nu mai reziste Giardia niciodata, in caz ca ar mai lua din nou.
Sanatate multa tuturor!
Simina & Andrei (Deiutzu) & bb2 din burtica
Virsta bebe2
Virsta Deiu
Home, wherever you are...
Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
Multa lume in Romania nu bea apa de la chiuveta.....
Insa baita facem in apa de la chiuveta si intentionat sau din greseala (de la dus) tot inghitim.....
Si alta idee: chisturile de giardia nu dispar prin fierbere.....asta e treaba cea mai nasoala.
Despre tratament asa este. Helmifluores-ul mi s-a parut cel mai eficient, insa dupa Flagyl sau Zentel. Tratamentele naturiste sunt eficiente numai ca prevenire, nu sa vindeci......Trebuie administrate insa pe stomacul gol, in special dimineata si e cam nasol pentru bebe ca prima lui mancare dimineata sa fie alcoolica (caci asa e Helmifluoresul). Daca poate inghiti pastilute incearca cu Parazitol (contine usturoi).
Geniest (veterana intr-ale giardiei la bbl)

Ioana77 spune:
Si pediatrul nostru (dr Stanciu) este de parere ca atata timp cat copilul nu prezinta semnele de boala nu trebuie tratat cu medicamente. Ar insemna sa le atacam f des ficatul cu medicamente.
Tratamentul nostru:
10 zile Helmiflores (10 pic de 3 ori/zi)
10 zile pauza
10 zile Helmiflores (10 pic de 3 ori/zi)
60 zile Aloe Vera Berry nectar.
Ioana,
mama Arturicilor YANN & PHILIP
_28.01.2004_

gabibarta spune:
Giardia Lamblia este un parazit care "se ia" pe cale orala, din apa in special, dar si din alte alimente care au trecut prin apropierea apei infestate. NU se ia pe cale rectala. De altfel, nici viermii nu se iau pe cale rectala. Toti acesti paraziti au un ciclu de viata care trebuia sa urmeze anumite etape pt. a putea ei creste mari si dodolotzi! Adica daca nu intra pe cale digestiva - aleluia! Nici nu ai avea cum sa te infestezi pe cale rectala!
Sanatate tuturor!
Virsta bebe2
Virsta Deiu
Laguna Beach
Beach Cities
[/quote]
Simina, daca pe cale nu se poate, mai am idei: spalatul vaselor, spalatul fructelor, etc...
Gabi+Robert 20.05.1997+Lili 17.05.2002
http://community.webshots.com/user/gabibarta

gabibarta spune:
am vrut sa scriu cale rectala in mesajul anterior:)))
Gabi+Robert 20.05.1997+Lili 17.05.2002
http://community.webshots.com/user/gabibarta

Siminaf spune:
quote:
Originally posted by geniest
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Originally posted by Siminaf
Noi in Ro (Bucuresti) nu am baut niciodata apa de la chiuveta! Doar la gatit o foloseam (deci fiarta). Pai daca se stie ca nu este "curata", de ce sa risc?
Ajuta si produsele naturiste, cum sa nu ajute? Helmiflores e f. bun, dar dupa o cura cu Zentel (care, a propos, e mai puternic decit Flagylul!).
Iar cu homeopatia mergeti mai la sigur, ca se rezolva f. k lumea si, crescind si imunitatea organismului, sint sanse sa nu mai reziste Giardia niciodata, in caz ca ar mai lua din nou.
Sanatate multa tuturor!
Virsta bebe2
Virsta Deiu
Laguna Beach
Beach Cities
Multa lume in Romania nu bea apa de la chiuveta.....
Insa baita facem in apa de la chiuveta si intentionat sau din greseala (de la dus) tot inghitim.....
Si alta idee: chisturile de giardia nu dispar prin fierbere.....asta e treaba cea mai nasoala.
Despre tratament asa este. Helmifluores-ul mi s-a parut cel mai eficient, insa dupa Flagyl sau Zentel. Tratamentele naturiste sunt eficiente numai ca prevenire, nu sa vindeci......Trebuie administrate insa pe stomacul gol, in special dimineata si e cam nasol pentru bebe ca prima lui mancare dimineata sa fie alcoolica (caci asa e Helmifluoresul). Daca poate inghiti pastilute incearca cu Parazitol (contine usturoi).
Geniest (veterana intr-ale giardiei la bbl)
Asta cu inghititul la dus si infestarea consecutiva e ca si cu intepatura cu o picatura de singe infectat cu HIV pe care NU IL IEI, pt. ca conteaza si doza infectanta. Asa si in cazul Giardiei, nu te infestezi dintr-o singura gura de apa, decit daca esti f. ghinionist. Noi si toata familia noastra extinsa, care nu am baut niciodata apa de la chiuveta din Ro, nu am avut Giardia, si nici ei nu au. Am facut coproparazitologice la toata lumea, ba chiar fratele meu (mai obsedat de felul lui), a facut si tubaj duodenal. Si nu avem nici urma de Giardia. Deci conteaza. Nu mergi pe principiul: "oricum ma infestez, de ce sa nu beau apa de la chiuveta"! Wrong!
Sanatate multa tuturor!
Editat ca sa-i raspund si lui Gabi: la fel, conteaza doza infestanta, nu orice picatura de apa e plina de Giardia! Atunci toata populatia Romaniei ar avea, si nu asimptomatic, ci vai de lume!
Virsta bebe2
Virsta Deiu
Laguna Beach
Beach Cities

Ana71 spune:
Multumesc mult pentru sfaturi!
O sa incep si eu cu Helmifluores. Nu-mi prea place ca are alcool (se pare ca agita copiii) dar decat sa-i intoxic ficatul cu medicamente... Pana la urma am putea face tratamentul toata familia (desi e mai complicat in cazul nostru: eu alaptand si tatal meu care sta cu noi fiind bolnav si avand deja un tratament medicamentos excesiv) dar ce ma fac cu gradinita? Sau cu placerea lui de a se juca (inca) la nisip sau uneori pietris si dupa aia, daca apare vreun prieten cu niste pufuleti se serveste fara sa-si aminteasca de mainile nespalate (si cat il cicalesc pe tema asta).
Ioana 77 spune-mi si mie, te rog ce ai vrut sa spui cu Aloe Vera Berry nectar. Se da dupa 60 zile de cand ai inceput cu Helmifluores? Unde se gaseste? In ce doze se da?
Va multumesc inca o data,
Ana, Victor (2.01.2000) si Eva (13.03.2005)