Mamici de noiembrie - decembrie 2005(47)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

fetele, sunteti din ce in ce mai dragute!!!! pana acum v-au speriat imaginile de la nasteri.. acum alea sunt ok, dar "scapatul pe masa" a devenit sperietoarea. io zic ca stam f bine cu moralul, daca asta e tot ce ne mai ingrozeste!!!
no, acum serios. daca e chiar atat de stresat, cand va internati cereti o clisma... asta cu conditia sa nu ajungeti la spital cu membranele rupte, ca atunci nu e indicata. si... pt fetele care fac cezariana, din cate stiu eu e obligatorie, tocmai ca sa nu fii obligata sa mergi la toaleta dupa operatie si sa te fortezi.
hi hi, si in "povestea mea" nu era lighean, era o galeata. si se statea destul de bine pe ea!!! garantat mult mai bine decat daca mi-ar fi dat plosca. nici mie nu mi-a picat bine, da' daca nu mai puteam si alea se incapatanau sa nu ma lase la buda!? ce era sa fac!?

Cristina 30+ si Andrei-Razvan(2.08.2003)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Poze cu Andrei
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro" target="_blank">Gasca noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Fetelor stiu ca la internarea in spiatal trebuie o adeverinta de la servici. Stiti vreuna cat e valabila adeverinta respectiva? Ca eu trebuie sa-mi pregatesc "valiza" si citind lista am vazut ca-mi trebuie adeverinta respectiva.Va pupic si sa va odihniti!Catutza34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buluci spune:

Va salutam stimate burtici!
Noi intram mai rar caci avem dial-up, si o viteza execrabila, asa ca va citesc printre rinduri!
In cele din urma mi s-a negativat si mie toxoplasmoza Igm , sper sa nu fi luat tratamentul prea tirziu!
Ne laudam cu vergeturi pe sini, constipatie, pofta de mincare, 10 kg in plus, arsuri la stomac si un bebe activ!
A, am uitat, au revenit usor greturile din primul trimestru, nu chair asa de cumplit dar se fac simtite mai ales seara!

Cind vreau sa uit de toate problemele ma intind frumos pe spate si-mi privesc baiatu' cum se joaca in burtica!E un sentiment extraordinar!

Va pupam!

Cristina Baku

pictures:
http://uk.photos.yahoo.com/gbuluci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Cred ca adeverinta aceea pentru plata contributiei la asigurari e valabila o luna de zile. Spun asta pt. ca si mie mi-a spus medicul ca atunci cand ma duc sa-l monitorizeze pe bb sa duc o adeverinta din asta si defapt sa-mi fac mai multe adeverinte ca sa nu tot ma duc la serviciu sa cer, sa cer o data si bine

Mandy, 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

fete dragi,
voi sinteti singurele carora pot sa ma pling si ma intelegeti cu adevarat: am o stare depresiva de doua zile, de nu stiu pe unde sa scot camasa. de ce? pai, simt ca cedez pur si simplu fizic. bebita se misca cu vigoare si chiar ma streseaza cu atitea busituri ce mi le da, simt ca nu pot sedea nicicum - mi se pare ca nu respir aer destul, alteori cind ma ridic mai brusc (nu e brusc deloc pentru o non-gravidutza!:)) simt ca-mi pica burta jos si ma tin de ea sa nu ma traga de tot! noaptea ma foiesc si fiecare invirtitura dureaza multe secunde, of. eu nu stiu cum mai rezist astea ultimele saptamini, am plins aseara singura si azi, in fata sotului de n-a stiut saracu' cum sa ma consoleze...... mi-a dat ideea sa ma duc pe internet sa-mi cumpar niste haine dragute pentru post-baby de la victoria secret - asta mi-a oprit lacrimile. doamne, ce superficiala sint..... noa, ziceti si voi, cum mai rezist 6 saptamini daca trebe??!

mona, lia (24.04.2004) si simburica mica (34+)

www.seansimon.com/september2005.htm" target="_blank">SEPTEMBRIE
www.seansimon.com/alexlibbywedding.htm" target="_blank">NUNTA NEW YORK
www.seansimon.com/august2005.htm" target="_blank">AUGUST

www.seansimon.com/ultrasound.htm" target="_blank">BABY MAYA site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">asa s-a nascut lia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

bic (si ina:)), m-ati binedispus cu receipturile tinute si, mai ales, cum bic are in gind sa le schimbe pentru prematuri in caz de...! God Bless you, pe amindoua!

mona, lia (24.04.2004) si simburica mica (34+)

www.seansimon.com/september2005.htm" target="_blank">SEPTEMBRIE
www.seansimon.com/alexlibbywedding.htm" target="_blank">NUNTA NEW YORK
www.seansimon.com/august2005.htm" target="_blank">AUGUST

www.seansimon.com/ultrasound.htm" target="_blank">BABY MAYA site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">asa s-a nascut lia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Mona!
Pai este normal sa ajungi si la depresie, Liutza este zburdalnica si are chef de joaca, tu nu ai timp sa motai in timpul zilei, noaptea ai insomnii (ca mai noi, toate)sau nu poti dormi ca lumea, cum sa nu ajungi la depresie? Voi, cele care aveti copilasi sinteti mamici-eroine, si cu tancii si cu burticile...bine ca a venit Sean acasa, fiindca eu vroiam sa-ti propun sa ti-o trimti pe soacra-mea sa-ti tina de urat, ii plateam toate cheltuielile de drum si cazare + inca pe deaspura " am spus asta cu voce tare?" dar asa, ai scapat...deci lasa depresia, ca ai scapat de o belea si mai mare ca daca ti-o trimiteam nasteai val-vartej cu nervii pe care ti-i facea...iti garantez...pe mine ma apuca contractiile numai cind sint in preajma ei...
Haine de la victoria secret...him...asta se cere sarbatorit cu + + + = adio depresie!

Hai ca mai ai putinel si scapi si o sa ti-o tii pe Maya in brate.

Ina si bebelina ( aproape 30+...maine)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

o intrebare pentru fetele care au fost/doresc sa mearga la Baby Expo: se
poate ajunge cu masina pana la Polivalenta? si pe unde se intra - pe la Tineretului sau pe la Oraselul Copiilor?
nu am mai fost prin parcul asta de 10 ani, pe putin...

felicia + Ilinca Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bosticuta spune:

Gravidute
Aveti idee daca sunt contraindicate vizitele la
stomatolog?
De 2 zile mi-a cazut o mica lucrare si am o inflamare
a gingiilor in acea zona.
Tot dau cu comprese cu gheata si musetel dar daca fac
o infectie si i-o transmit odorului(doamne fereste)?
31fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

fetelor, vreau sa va zic ca shi eu, care dupa parerea mea sunt o fire super optimista, de vreo 2 zile sunt untr-o depresie maxima!
shi dac-atzi shtii de ce: mi s-a pus pata sa-i cumpar lui bb tot felul de minunatzii, inclusiv sa fac un drum la baby expo, shi bineintzeles n-am bani... ne-a venit shi mmashina cea noua ieri, shi eu nimik, o tzin tot intr-un plans, nu shtiu ce am, barbata-meu a ajuns la disperare, nu shtie ce sa-mi mai faca... am norok acuma ca s-a dus sa dea cateva ture cu mashina, altfel cred ca m-ar lua la bataie...
i-am mai cumparat eu ceva din cand in cand, mici chestii, dar nu shtiu, parca nimik nu ma satisface... offfff
xandra cea plangacioasa

pozici cu mine
ticker bebe
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20051129/dt/8/k/e01e/preg.png

Mergi la inceput