Mamici de noiembrie - decembrie 2005(47)
Raspunsuri - Pagina 3
mandyksch spune:
Revin un pic si la schimbul 2.![]()
Fetelor sa stiti ca eu in nenorocitul asta de oras nu am gasit Garmastan...am stat linistita nu mi-am luat miercuri in Cluj si astazi ...surprize-surprize, asa ca am fost nevoita sa dau comanda sa imi aduca pe saptamana viitoare.
Lavi02, apropo de miopia forte ca si indicatie de cezariana, propriu-zis nu miopia in sine este indicatie de cezariana ci starea fundului de ochi combinat cu miopia.Riscurile unei nasteri naturale in cazul in care fundul de ochi nu se prezinta in cea mai buna stare sunt destul de mari , dezlipire de retina, hemoargie intraoculara intra si post partum. Eu studiez
inca subiectul asta desi voi naste prin cezariana, macar citesc si eu niste impresii, pareri pro nastere naturala si pro cezariana.
Ina, ai primit rezultatele de la analizele de ieri? E OK sau mai ai senzatia aceea in gat?
Mandy, 33+
Ina869 spune:
Mandy analizele le-am facut pe 13 septembrie...dr. mi-a spus ca daca nu ma suna ei de la cabinet, inseamna ca totul este okay..si cum nu m-a sunat nimeni...; deocamdata tot cu porcaria aia in gat stau, mai ales dimineata este nasol, dar ce sa fac.
Ina
Ina869 spune:
Fetelor ce planuri aveti ptr. acest sfarsti de saptamina?
Eu nu am, stau prin zona casei fiindca vreau sa-mi fac ordine la lucrurile de vara/iarna, sa le aranjez pe caprarii + gatit,spalat, calcat, casnica, de...nu prea ma mai incumet sa merg la drum, tot trag sa fiu acasa ( sa fie oare vreun presentiment?
).
Ina
dienutagraviduta spune:
ina, noi mai avem putin si in week-endul asta iesim cu barca ... da nu de agrement, asa, la cumparaturi ...
la baby expo mie si lui dan ne-a placut foarte mult; multe oferte, promotii, ce mai, de toate; boarfe pentru puradei garla, dar nu ne-am uitat la asa ceva, ca avem destule; carucioare, patuturi, absolut tot ce ti-ar trebui;
am cumparat cosulet de masina pentru luca - de la chicco, cu 2.5 milioane, foarte misto, care merge montat si pe caruciorul nostru, ca tot de la chicco este, si perfect asortat; e o nebunie ...
era la nenea din niro si cosuletul de la babycare, vroia 1.8 mil, dar era mai naspa si mai mic decat asta de la chicco, basca ca il gasise blocatul cand sa-l vada si sotul meu ... binenteles ca i s-a parut prea "nesigur" pentru masina.
am stat si la un curs despre ce simte bebe in burtica si cum poti sa interactionezi cu el; puneau pe ecran niste imagini, si vorbea asa de frumos tipa aia, incat mi-au dat lacrimile de vreo 5 ori, si lui dan de vreo 2.
in rest, noi nu cunoastem zona, asa ca am parcat la vre-un km departare, dupa care am ocolit prin parcul inundat o gramada, de nu ne venea nici noua sa credem ce prosti suntem; a, si ne-am mai tinut si dupa unii cu copii mici in brate prin parc, ca banuiam ca nu pot merge decat acolo, numai ca erau si mai afoni ca noi ...
in fine, a gasit dan ulterior pe unde sa intre cu masina, ca nu eram in stare sa ma mai intorc pe jos cu vrafurile de pliante primite, cosul si alte mostre si baloane ...
eu zic ca merita sa mergeti.
dienuta graviduta si bebelushul luca
catutza spune:
Noki_Lara ce ti-ai luat de la baby-expo? Era agomerat? Am citit ca erau promotii multe,doar la carucioare, patuturi,etc sau si la hainute si cosmetice?Catutza
34+
Ina869 spune:
Oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooof
; ce ma oftica astia cu mutatul subiectelor!
Cind am deschis subiect ptr. Moni( cea care si-a pierdut copilasul)
l-au mutat, in loc sa-l lase aici, unde fetele din grupa (si grupe apropiate )o cunosteau si puteau sa-i scrie.
Cind am deschis subiect "la cate luni ii faceti gaurele bebelushei?" l-au mutat, acum, cind vroiam - cat de cat - sa le incurajez pe mamicile care trebuie sa nasca, sa vada ca femeile sint invincibile, L-AU MUTAT IAR
la "zona artelor" pai tata-mare se duce acolo...!!![]()
Of! 
Ina
"O slabiciune in femeie":
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58177
Oana_B spune:
Ina
'ai nu te supara prea tare pliz, fiecare sectiune are si ea rostul ei. Aici este vorba despre sarcina si ce este legat de sarcina, aia cu cerceii la "parintii intreaba", subiectul de la arte iar nu are legatura cu sarcina.
Oana_B
Bic spune:
Hai, Ina, ca a venit schimbul II.
Mey, eu cre'ca cineva are ceva cu tine, de-ti tot muta subiectele. Vrei sa le spunem noi ce fata buna esti, sa te mai ierte din cind in cind??? 
Si cu kk si pp la nastere voiam si eu sa intreb de ieri, ca si eu ma stresez. Nu de alta, dar citeam pe un forum american cum ca una s-a scapat drept pe pardoseala... Eu cred ca o sa rezolv problema cam cum rezolv eu toate problemele jenante. Spun de la inceput asistentelor: "bai, fetelor, eu sint stresata de chestia asta; spuneti-mi sa nu mai fiu." Si gata! Macar sint cu constiinta impacata ca am avertizat lumea.
Anda, ca de obicei eu votez pentru numele iesit din comun... Nichita e foarte frumos!
Update la starea mea: contractii am in continuare, mai ales cind ma aplec sa fac treaba prin casa. Mai nou ma dor burta si pulpele ca la ciclu. ha-ha, daca e sa ma iau dupa carticele, sint aproape de travaliu. Si cum am visat ca nasc pe 24 septembrie.... sper sa nu va trimit miine un mesaj precipitat! Am nevoie sa mai stea vreo 10 zile, ca sa nasc la spitalul cel fiztos. Daca nasc inainte de 36 de saptamini, tre' sa ma duc la celalat, ca numai ala are sectie NICU (pt. prematuri.)
Si ca sa vedeti cam innebunit de tot, sa va spun ce ma freaca pe mine grija daca nasc mai devreme: ca nu stiu unde am pus chitantele de la lucrusoarele pt. bebe si nu o sa pot sa le schimb cu unele de prematuri...
Da' ca nimic nu e aranjat in casa asta si ca nici un lucru de bb nu e spalat, ca nu am bagajul de spital facut.... asta nu ma ingrijoreaza citusi de putin.
Hai ca ma bag si la sept-oct. sa pe intreb daca au avut crampele astea.
Pupi.
DPN 31.10.05 
Ina869 spune:
Bic
mi-am revenit, ma suparasem initial fiindca poate vroiati si voi sa cititi, cine stie...ne mai imbarbatam una pe cealalta pina ne vine sorocul.![]()
Pot accepta travaliul, C-section, nastere, epidurala, etc. dar inca nu stau linstita la gindul ca s-ar putea sa ma "scap" pe masa... cred ca o sa fac greva foamei dupa ce implinesc 37 de saptamani
vezi, mai "bine" ( nu ma certa Lavi02!) de cele care fac cezariana, ele nu au grija asta..
Deci si tu ai tinut chitantele? credeam ca sint singura...eu le-am pus intr-un plic pe toate (asa,in caz de "ceva" Doamne-fereste...nici nu vreau sa ma gindesc si sa pronunt
)..dar sint convinsa in sinea mea ca totul va fi bine.
Cind mai mergi la curs?
Ina si bebelina 29+ ( maine 30!!!! - ma imbat de bucurie!
)