dureri de ovare

dureri de ovare | Autor: numeioana

Link direct la acest mesaj

Fetelor, o durere surda la ovarul stang inseamna ceva? Ma simt putin balonata si ma cam inteapa ovarul. Ciclul trebuie sa-mi vina intr-o saptamana...Care sunt cauzele pt care ovarul isi face de cap? O fi vreo raceala, ceva???

Ioana

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns S-i-m-o spune:

S-ar putea sa ai o inflamatie pe acel ovar sau un chist ovarian. Asa a inceput si la mine aceasta problema cu ovarele. Saptamana viitoare ma duc sa ma operez dinnou de chist ovarian. Iti spun dinnou ptr ca acum 4 luni am mai suferit o operatie si sper ca aceasta sa fie ultima. PRima data mi-a aparut pe ovarul stang iar acum am 2 chisturi mari pe ovarul drept.
Ar fi bine sa mergi la un ecograf sa vezi care e problema.
Iti doresc multa sanatate.
Simona.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina V spune:

Se poate sa fie o raceala sau o ciuperca.
Cel mai bine ar fi sa mergi la un control...numai doctorul iti poate spune exact ce ai.
sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

pai acum un an cand am facut ecografie aveam un chist de 4 mm, dar doctorul a zis ca dispare de la sine...

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina V spune:

Din cate stiu eu chisturile nu pot disparea de la sine.
O prietena a mea care avea chist stiu ca a luat anticonceptionale, la recomandarea doctorului, si momentan nu mai are nimic.
Cred ca ar fi trebuit sa iei ori anticonceptionale , ori ceva medicamente.
sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanaion spune:

Mie mi s-a spus ca exista asa numitele chisturi functionale care si schimba dimensiunile si chiar pot disparea de la sine si nu e necesar tratamentul. Cred ca depinde de structura si marimea chistului.
Pe de alta parte, Ioana poate durerea nu e de ovar. Si eu acuz tot asa dureri in partea stanga, eram sigura ca e vorba de ovar dar de vina este colonul in partea lui inferioara. Ai tot timpul aceste dureri? La mine se accentueaza cand sunt constipata.

Tana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

nu o fi de la ovulatie? sau e tarziu?

MirelaV
pupicei pe burticei

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56528" target="_blank">Racusori
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogosar spune:

Eu cand fac anexita am simptomele astea.
Vezi sa nu fi racit zilel astea( cu atat apa si frig in jur).
Daca persista fuguta la doctor.

ANCA
“Capul sus, va rasari soarele si pe strada noastra”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

pot fi chisturi ovariene. Eu asa am patit.

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

si eu am avut un chist la ovarul drept. simptomele care le-am avut au fost durere si intepaturi.
am avut un chist de 3 cm, care s-a dus dupa un tratament de 1 an. am facut tratament cu Duphaston si Utrogestan, tratament recomandat de medicul meu.
medicul mi-a spus sa nu fac ecografie in perioada ovulatiei, pentru ca rezultatele pot fi denaturate.

http://photos.yahoo.com/micumonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

durerile mi-au trecut intr-o zi si nu mai am nici o problema. Banuiesc ca nu e neaparat la ovare, nu stiu, ideea e ca deseori ma simt, umflata. E ca si cum mi s-a umflat ceva in burta si apasa pe ovare...are vreo logica ce spun? De cate ori ma hotarasc sa merg la doctor imi revin subit

Ioana

Mergi la inceput