DAR CUMNATELELE DRAGUTELELE

DAR CUMNATELELE DRAGUTELELE | Autor: Catan

Link direct la acest mesaj

CE NU CU DEMULT TIMP IN URMA CINEVA POSTASE UN SUBIECT DESPRE IUBITELE SOACRE.DAR CUMNATELE DRAGUTELE?CUM NE INTELEGEM CU ELE?SOTUL MEU ARE DOUA SURIOARE SI POT SPUNE CA NU SINT ATIT DE PRIETENOASE PE CIT MI-AS FI DORIT.DE UNA DIN ELE POT SA SPUN CA M-AM ATASAT MAI MULT,AVIND IN VEDERA CA ERA F ATENTA LA NEPOTELUL EI.NOI LOCUAIM LA SOCRII MEI SI EA ERA INCA NECASATORITA SI MA AJUTA CU PITICUL MEU CARE ERA F PLINGACIOS.AVEA SI MOMENTELE EI DE RAUTATE,DAR CINE NU LE ARE?NU POT SA SPUN CA II RIDIC STATUIE ,UNEORI AM SIMTIT GHIMPI IN INIMA DIN CAUZA EI EH,DAR ACUM EU SINT LA MII DE KM DISTANTA DE EI SI NU PREA MA MAI DOARE CA INAINTE.CEALALTA CUMNATA ESTE GENUL CARE ISI IUBESTE PERSOANA EI SI SOTUL SI COPILUL EI ,DAR CERE F MULTE IN SCHIMB DESI EA NU DA DECIT RAUTATE SI INVIDIE.DAR E BINE CA PE MINE NU MA AFECTEAZA TOT CE ELE SPUNEAU SAU FACEAU IN SPATELE MEU.DESI UNEORI ITI VINE SA LE DAI CU PARULCA SA NU MAI LUNGESC MULT VORBA LA VOI CUM E CU CUMNATELELE DRAGUTELE DE ELE?VA PUPIC DULCE CATAN IS PITICUL NAZDRAVAN.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Tocmai am pus un mesaj la soacre si cum ziceam si acolo: la baza chioara ii face Dumnezeu cuib, asa un noroc am avut cu familia sotului meu. Cumnata-mea, fata buna ca si ma-sa, naiva, isi adora sotul lunatic si spera sa il intoarca pe calea cea buna, isi da si camasa de pe ea (la propriu) daca ii zici ca iti place. N-am ce sa le reprosez decat ca sunt proaste de bune si de multe ori profita oamenii de pe urma lor.
Multi pupici,
Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra28 spune:

Eu am o cumnata care este mai mare decat sotul meu cu aproape 20 de ani si pot spune ca inca de cand i-am cunoscut, intre ei exista o oarecare raceala- (de fapt gresesc, nu e raceala, e un respect exagerat, care nu se pliaza bine pe o relatie de rudenie atat de apropiata) -, astfel ca nu pot spune ca as avea o relatie de prietenie cu ea. Cateodata, ea chiar are tendinta de a-l cocolosi pe el ( probabil din cauza diferentei mari de varsta), adica se agita exagerat pentru o simpla raceala, etc.
Din aceste cauze nu pot afirma ca am o relatie extraordinara cu ea, dar ne intelegem in limitele normalului. As fi vrut totusi ceva mai mult dar.... cred ca apartenenta la generatii diferite nu permite asta.

Andra

Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petruta spune:

Da, alt subiect. Cum am descris la subiectul despre soacre nu am mentionat si de cumnata. Cumnata mai mica ca sotul meu, ne-a fost incredintata din prima zi de casatorie de catre socri: " Aveti si voi grija de ea, mai dati-i bani de buzunar ( desi avea servici )bla... bla..bla...". Mai sa fie! Am indurat multe de la ea, dezordine, vorbe aiurea si indiferenta iar cind era in mari belele venea la noi. Cind fata s-a maritat, era ridicata in slavi, ca ce bine a nimerit-o, are casa ei(?!), o duc bine ca nici cafeaua no o beau dimineata acasa. La cununie am aflat ca este cu o zi inainte de la o vecina care m-a intrebat ce cadou sa-i faca. Stupoare, stateam cu socri si ea in casa si nici macar lu prostu de frate-su nu i-a spus ca se marita. Vai ce bine o duce, ce soacra minunata are!? Dar, roata s-a intors, si cred ca a pedepsit-o Dumnezeu pentru cum s-au purtat cu mine si ea si soacra-mea . Acum ii da cu virf si indesat, si nu mai este viata aia roz descrisa de la inceput, umbla soacra-sa cu fitile intre ea si sotul ei zilnic, cautind sa-i desparta si chinuindu-i copilul. Asa cu: ce tie nu-ti place... si Da Dumnezeu...Sincer imi pare rau de ceea ce pateste, ca prea ii da cu virf si indesat.
Petruta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Eu am o cumnata draguta dar cam scumpa la vedere, f f ocupata cu afacerea familiei. Este sora vitrega a sotului meu, mai mica cu 7 ani decat mine exact ca si sora mea. Ne intelegem f bine dar ne vedem destul de rar, mai mult vara cand mai iesim impreuna la iarba verde sau mergem in weekend la tara unde principala distractie e gratarul si berica. As vrea sa fim mai apropiate, dar timpul e nemilos...
Cumnata sotului meu adica sora mea, e SORA MEA... dar peste cateva luni va pleca definitiv in Canada cu sotul ei, asa ca am sa raman...fara...

Dana

Mergi la inceput

Dar o sa fie matusa bogata din America

Petruta & bb Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Sa stii ca pe fiemea o incanta ideea. Dar eu prefer o prietena care ma poate asculta si ajuta sufleteste decat un sprijin material. Si apoi pana isi face ea un rost acolo ...macar sa-i mearga ei bine. Nu prea am prietene carora sa le impartasesc dilemele, problemele.. de fapt nu am nici una.
Petruta am vazut ca suntem vecine, dar mai "vecina" esti cu MirelaM. Eu stau intre Brancoveanu si Metalurgiei, mai aproape de Br. pe la Lamotesti, am luat legatura si cu Mirela, hai sa ne intalnim!

Dana si Alexa.

Mergi la inceput

Da, eu vin la Help net, din cind in cind, dupa lapte si pe Metal. , la piata am un magazinas unde iau din cind in cind hainite pt bebe. Toata treaba sa fie dupa ce vin de la servici ( ca de aici intru pe net ) sau simbata duminica, sa se incalzeasca odata sa scot iar piticu mai mult afara. Daca vrei, nici o problema, discutam cind.
PEtruta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Dragele mele , vreau sa va spun ca eu am doua cumnatele super.Eu am un frate care e mai mare ca mine dar el din pacate el este surdo-mut.Tot ce mi-am dorit a fost sa am o sora cu care sa ma inteleg foarte bine si iata ca surpriza a venit cand l-am cunoscut pe sotul meu si pe cele doua cumnate ele mele.Ne cunoastem de 10 ani iar relatiile dintre noi sunt super.Cred ca si daca as avea o sora nu m-as intelege cu ea asa cum ma inteleg cu ele.Si ca sa va fac ciuda mai vreau sa va spun ca la fel de bine ma inteleg si cu soacra mea.
Va pup si va doresc si voua asa cumnatele si asa soacra.

Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cspeana spune:

auziti eu cred ca de multe ori cumnatele sunt mai rele ca soacrele eu m-am inteles f bine cu cumnata care este mai mica decat sotul meu cu14 ani la inceput cel putin asa am crezut eu iar acum pot sa zic ca este si nu vreau sa zic mai multe ce a putut sa imi faca fata aceea eu cred ca la cel mai mare dusman al meu nu as pute face asa ceva de aceea a mintrerupt legaturile cu ea asa ca fetelor si cumnatele rar care sa fie de treaba

sa fim fericite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Am ajuns la concluzia ca mai bine fara ca asa nu exista discutii.
Eu una am 2 cumnate.Cu cumnata cea mare care este mai mare ca sotul meu cu 6 ani este o relatie ceva de n-ar mai fi.Este o femeie mai mult dupa interes(lucrand intr-o banca are niste cote anume), cum noi nu-i putem oferi prea multe nici nu ne suna.Cand este vorba de sarbatori doar eu organizez mese, ele nu.
Cea mica(care este si sora vitrega) pot spune ca este mai ok.
Chiar am avut zilele trecute o discutie cu nepoata sotului(fata surorii celei mari) care este mai mica decat mine cu 5 ani, discutie legata de rudenie si ce credeti ca mi-a spus ca noi nu mai suntem rude.De ce o sa ma intrebati, fiinca nu am sunat-o cand m-am intors din strainate.PAi atunci de ce sa mai avem rude daca acestea ne renega.Eu nu am vrut sa o sun fiinca nici ea nici maicasa nu l-au sunat o data pe sotul meu sa vada cum se simte , mai ales ca eu am fost plecata din tara 2 luni.
Am ajuns la concluzia ca mai bine imi este fara.
Cu cea mica ma inteleg mai bine, dar nu discutam decat la ocazii, sau cand mai sun eu sa vad daca soacra-mea este la ea.Asa cum am mai spus mai bine fara decat cu cei care-ti spun ca-ti sunt rude dar nici macar nu te suna.
S-au invatat ca eu(proasta de mine) sa fac mese festive, sa le sun, dar ele ce fac? Nimic.
Scuze daca v-am impuiat capul cu problemele mele.

Ioana

Mergi la inceput