Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari -61
Raspunsuri - Pagina 8
Carmen.cita spune:
S-a terminat. Ca de obicei. Mishulina, la tine vine mai devreme, la mine nenorocirea vine mai tarziu, ca sa ma mai tortureze cateva zile, de parca n-ar fi suficient calvarul. Princess, zici ca te-ai saturat? Ei bine mie mi s-a luat de tot... nu va spun ce-i in mintea mea acum, cred ca stiti prea bine... 
Alexia27 spune:
Dumnezeule, Carmencita,n-am cuvinte! Chiar credeam ca cel putin la tine e cu okisori! Offf, imi pare asa de rau, iubita!!! Nu se poate atata suferinta fara o bucurie la sfarsit, pana la urma o sa fie bine si la tine, o sa vezi 

Mie mi-a scazut azi temperatura la 36,8, asa ca se pregateste si la mine.Ce-i drept, m-am trezit sa ma duc la baie, asa ca am luat temp dupa 3 ore de somn continuu. Maine o sa testez oricum, ca sa scap de stres ca innebunesc, nu mai pot!
Carmen.cita spune:
Da, mi-am dat seama de azi dimineata ce urmeaza... dupa temperatura, era 36,9! De la 37,1-37,2... Dar ceea ce ma enerveaza cel mai tare este utrogestanul, pt ca sunt convinsa ca de la el imi intarzie. L-am intrerupt dupa testul negativ, de joi n-am mai luat, rezultatul este ca mi-a venit dupa 3 zile... Am luat o decizie: nu mai iau nici un fel de hormoni, am ovulatie naturala demonstrata ecografic, cand o vrea Dumnezeu sa se intample...
danangie spune:
CARMEN.CITA imi pare rau. Stiu cum e starea sufleteasca in primele zile. Dar curaj. Eu nu stiu de cand incerci tu sa ai un
. Eu incerc de un an si deja ma simt obosita. Dar am invatat ca trebuie sa ma pregatesc psihic cu cateva zile inainte de venirea rushilor, asa esecul va fi mai bine suportat. Incearca sa nu te mai gandesti mult la monitorizari, etc, pentru ca va spun ca va deveni totul monoton, si vei intra intr-o depresie de nu vei mai putea iesi. Sa ne ajutam noi insasi cum sa suportam esecurile acestea pentru ca pe urma va fi mai bine pentru noi, si pentru cei din jurul nostru. Cu cat suntem mai stresate, cu atat vom ramane mai greu. Ai vazut MEGBENG cum a ramas. S-a dat in masinariile alea de la DISNEY, a baut si bere si vin, s-a distrat si uite minunea: acum e
. Deci, iesi de rog din butoiul ala si incearca sa vezi cu alti ochi venire rushilor. Nu a fost sa fie, D-zeu inca nu a ajuns la pagina ta. Dar sunt sigura ca ne va veni si noua randul, pentru ca este imposibil ca noi care ne dorim cu atata ardoare un
, sa-l iubim si sa avem grija de el ca ochii din cap, D-zeu sa nu ni-l daruiasca. Atata: rabdare si vointa sa ne ridicam de jos. Multi
, si multa credinta.

PRINCESS e valabil si pentru tine ceea ce am scris mai sus. Si eu am avut atatea crize sa las totul balta. Dar cu ajutorul vostru am luat-o de la capat.Curaj!!
"Dragostea este un lucru simplu si profund. Este un fapt de viata, nu o iluzie."
princess spune:
Danangie, iti multumesc pt. incurajare, dar stii si tu cat de greu este sa mai treaca o luna fara sa ai rezultatul mult dorit! In plus de asta, eu una sunt asa ... mai melancolica (toamna); sunt plina de sperante, iar cand vad ca nu imi iese, suport mai greu esecul! Mie inca nu mi-a venit, insa trebuie sa se intample din moment in moment! Deja m-a apucat plansul, incerc sa ma ascund de ceilalti ca sa nu mai sufere si ei si tot asa.... Pana la urma o sa imi revin ca alta alternativa nu am! Ma intreb insa cat mai am de asteptat? Au trecut 3 ani si jumatate de incercari; sunt 5 ani de casnicie si varsta - aproape 31!
Carmen.cita, imi pare rau pt. tine, iubita! Eu macar stiu ca avem probleme si intr-un fel este explicabila nereusita noastra, dar la voi trebuie sa iasa pana la urma! Tu de ce luai Utrogestan: ai endometrul subtire? Mie mi l-a dat dr. pt. zilele 16-25 ale ciclului, dar nu mi-a afectat in nici un fel durata CM-ului!
Alexuta, mai ai totusi o speranta acolo, in sufletel!

pentru toate fetele!
http://www2.fertilityfriend.com/ticker/c9a56/ttc.png
Carmen.cita spune:
Danaghie, Alexia 
Princess, endometrul meu era 10,5 mm in ziua 13 iar progesteronul la analiza in ziua 21 mi-a iesit f.bine (spre limita superioara)... dar am luat utrogestan din exces de zel, cred... ca sa se 'prinda'... Offf, si eu la fel ca tine suport... 

Alexia27 spune:
Of, mai fetele, ce weekend! Abia astept sa treaca. Noi ne-am facut planul pentru lunile urmatoare: octombrie - laparo si sotul inca o spermograma; noiembrie, decembrie - incercam natural si daca nu se prinde bebe, in ianuarie - IUI. Daca spermograma iese mai prost ca prima data, facem direct IUI.
Cumva trebuie sa ramanem si noi
. Daca doamna Iliescu, la varsta ei a reusit...cu atat mai mult noi putem sa ramanem. Hai fetele, fruntea sus!
princess spune:
Carmen.cita,draga mea, cred ca noi dam apa la boboci in acelasi timp! Eu cand ma pun pe plans, nu mai termin asa usor!Al meu iubitel m-a tinut in bratica, m-a sarutat, m-a incurajat si pe deasupra s-a dus sa pregateasca si masa numai ca sa ma impace, dar eu
de parca s-a sfarsit lumea ...
Si la mine endometrul a fost bun la ultima ECO, adica 11 mm in ziua 14, dar dr. mi-a dat Utrogestan in eventualitatea ca se prinde ceva!
Alexia, ma tem ca si pe mine ma cam paste laparo; dr. mea nu a propus inca treaba asta, dar asa presimt eu; oricum, dupa luna cu stimularea, mi-a promis o inseminare!Daca nici asa nu merge cred ca o sa imi zica de laparo - as face orice numai sa stiu ca va fi bebe!

pentru toate fetele!
http://www2.fertilityfriend.com/ticker/c9a56/ttc.png
danangie spune:
Aici la mine e soare mult, si daca mi-ar sta in putere as trimite o raza de soare spre voi sa va lumineze putin sufletele. Asa e. Toamna esti mai melancolic, mai indispus. Dar lasa ca vor trece ele si zilele astea.
PRINCESS sper sa nu ajung si eu sa am 3 ani de incercari. In acest caz, iti inteleg dezamagirea. 
"Dragostea este un lucru simplu si profund. Este un fapt de viata, nu o iluzie."
megbeng spune:
of, fete dragi, cat de rau imi pare ca trebuie sa treceti prin atata suferinta pentru a tine in brate bebelushul vostru...

uite, a inceput sa dea soarele si in bucuresti..poate mai ridica nitel moralul pe aici
"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)
4+
pozne de-ale mele