Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari -61

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns shoricutza spune:

Alexia muuuuuuuulta bafta!!!! hai facem ptr tine. Sa ne dai vestea cat de repede poti.

Mergi la inceput

Mirona inteleg ca si la tine sunt sanse mari luna asta!!! Deci de la tine asteptam vesti bune pe joi. Hai fetelor, veniti cu vesti bune .... cu cat sunt mai multe gravidutze cu atat optimismul general creste. Si avem atata nevoie de optimism!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna seara fete dragi!!

VIRGI felicitari pentru si sa ai o usoara fara gretzuri.Asteptam poze!!

ALEXIA27 d-ne ajuta sa fie cu ochisori. Trebuie neaparat sa reusim!!Asteptam cu toate vestea!!

DEEA bine ai venit.

MISTI nu ai incercat cu un CLEAR BLUE? Zic , ca este unul din testele care nu da gres. Bine ai venit!

ADRIANA imi pare rau pentru ce ti s-a intamplat. Bravo tie ca ai avut puterea sa o iei de la capat. Ai sa vezi ca vointa si credinta de vor ajuta. Uite de la mine si un .

MISHULINA nu ai mai aflat de la ce este sangerarea?

IEPURILA tu ce mai zici? Care mai este treaba pe la tine?

PRINCESS e totul ok?

LACHIONE

Despre mine, ce pot sa va spun? Sunt in ziua a 22-a zi. Ma rog sa-mi vina mestra la 28 de zile. Sa se regleze. Azi toata ziua m-au durut picioarele. In aceasta seara am facut o baie la picioare cu bicarbonat si mi-a mai trecut durerea. Acum stau si lenevesc, si-l astept pe Alin sa vina. Azi m-a cam durut ovarul stang, ca la ovulatie,. Mucus e crema alba mata. Deci, nici o sansa de ovulatie. De la ce sa fie oare?Totusi aceasta luna nu am avut dureri de ovulatie. Dar am avut un mucus trasperent si elastic. E de bine nu? Poate am ovulat.......hm....

"Dragostea este un lucru simplu si profund. Este un fapt de viata, nu o iluzie."

Mergi la inceput

Georgiiana testele de ov se gasesc in farmacii. Eu stiu de "Dr. sigur" dar mai sunt si altele.
Virgi felicitari pentru si sa ai o sarcina usoara.
Adriana mica fii tare si ai incredere in continuare. Sunt sigura ca nu iti este usor dar cred ca dorinta de a avea bb o sa inhibe orice teama de a incerca.
pe toata lumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mist spune:

Multumesc pt primire, fetelor !

Mirona, imi pare rau sa aud ca testul a fost negativ. Dar din cate stiu eu, cel mai bine e sa astepti pana in ziua in care ar trebui sa apara vrajitoarea si atunci sa faci primul test. Stiu ca e greu de rezistat pana atunci, parca eu nu incep sa stric testele inca de la 10 DPO, dar dau sfaturi altora .

Georgiiana, la mine testele astea de ovulatie se gasesc in drug stores, dar nu stiu cum e in Ro. Cred ca poti comanda si de pe internet in ultima instanta, dar parca nu imi vine sa cred ca nu exista si la voi in farmacii. In ce priveste zilele cu pricina, stiam ca o zi inainte de si apoi chiar ziua ovulatiei ar fi cele mai cu succes. Dar poate n-o fi chiar asa, ca uite, noi am aplicat metoda asta pana acum si inca nici un rezultat.

Danangie, nu am folosit un Clearblue ca pe aici altele erau mai laudate si am luat dintr-alea, dar la disperare cred ca n-o sa mai ramana marca neincercata!

Pe la noi a plouat azi toata ziua asa ca am dormit un pic la pranz. Cand m-am trezit si m-am dus la baie ... mici precipitatii maronii , cred ca vine stiti voi cine calare pe batz. Nici nu stiu daca mai are sens sa mai merg sa imi fac testul de sange, probabil ar tb sa astept cateva zile sa vad exact cum se desfasoara toata chestia. Nu inteleg insa de ce sa fi aparut acea liniuta roz, asa fara nici o treaba numai ca sa imi dea sperante degeaba.

Felicitari fetelor care au trecut la si mult succes celorlalte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

buna dimineata
fetelor sunteti nepaipomenite. ce de mesaje si urari..va iubesc pe toate si va doresc din tot sufletul..sa fiti si voi gravidute.
marrina multumesc de urari.sa te auda cel de sus..imi doresc acest bebe mult mult dupa 8 ani de incercari..sa fii sanatoasa si sa ai si tu bb repede.
lachibarza va veni.ai sa vezi..repede repede
adriana micatrista povestea ta..dar sunt sigura ca esti o fata puternica si o sa vii repede..in lista decati ani ai?
mishulina si ionicasunteti niste scumpe..va multumesc din suflet pentru urari...chiar daca am bb parca nu-mi vine sa cred..ca nu am simptome de nici un fel..si ma simt bine la voi aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

http://pg.photos.yahoo.com/ph/virginiavasilache/album?.dir=/3c3d
bebe joaia trecuta cand am aflat de el. medicul a presupus 4 saptamani dau eu cred ca era mai mic avea 3. nici acum nu stiu cat are exact.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

BUNA DIMINEATA FETELOR,
Imi cer scuze ca nu am mai intrat, dar cu noul coleg de birou este cam greu. ADRIANA MICA, imi pare fffffffffffffff rau, stiu cum este. Stiu ca e greu sa treci peste asta, dar cu cat treci mai repede cu atat ma fi mai bine. Daca ai nevoie de sprijin eu, Ionica si fetele care au mai trecum prin asta te ajutam cu placere. Da-mi un PM si vorbim. Bine?ca sa mai treaca durerea.
FELICITARI NOILOR NOASTRE GRAVIDUTE!!
Fetelor, poate faceti ceva si cu noi si ne trageti dupa voi la burtici mici, ce ziceti?
MIRONA, fa testul in ziua in care trebuie sa iti vina cm, dar mai sigur la cateva zile dupa, asta daca nu apare. Este cam devreme. Nu dispera, poate este de bine.
Fetelor, eu sunt destul de obosita, multa munca, somn putin, probleme, si astept........... astept.................astept........ sa se intample minunea. Poate luna asta, poate luna viitoare, dar astept.
DANUTZA_C cred ca deja ai ajuns in tara nu? Daca intri pe net sa imi dai un PM.
MADANA, ce ai facut la interviu? Sory daca ai mai raspuns o data la intrebarea asta, dar nu am apucat sa citesc tot.
M OANA, ce face fata? Esti bine? Imi e dor de tine. Zilele astea simteam nevoia sa imi ridice cineva moralul ca era un pic pe langa butoi, dar am reusit. Ma apuca disperarea pt ca sora mea pleaca zilele astea la Bucuresti. O sa imi fie f greu fara ea. Este ca si copilul meu, 7 ani si diferenta intre noi, eu ii dadeam sa manance cand era mica, eu o schimbam, eu am invatat-o sa mearga, sa scrie, sa citeasca, sa faca multe lucruri. Acum nu imi vine sa cred ca este mare si ca de sambata o sa isi ia viata in propriile maine. Sa dea Dumnezeu sa ii fie bine pe drumul pe care si l-a ales.
Acum ies ca am devenit prea sentimentala.
PE [grup, FARA NICI O EXCEPTIE.
Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata "sunt prea fericit".

catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca1977 spune:

Virgi FELICITARI!!!!!!! sa ai un bebe sanatos si cuminte.

Albumul nostru
Mai am...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

Adriana mica Noi suntem aici si te vom sustine. Sa-ti dea Dumnezeu un sanatos. Ai grija de tine!!!

mist Ai rabdare si nu te impacienta! BB o sa vina cand te astepti mai putin. Tu doar incearca sa te relaxezi. Pana joi mai sunt doar doua zile si testul de sange sigur te va lamuri.

Miro Eu iti tin pumnii in continuare!!! Sa fie !

Mishulino Da-l incolo de stres la serviciu! Mai bine schimba-l. Si serviciul si stresul...In loc de stres iti recomand zambet pe buze . dupa zambet te va gasi. Eu asa cred!

Alexia27 Pumnii mei sunt stransi!!!

georgiiana Sa dea Dumnezeu sa fii sanatoasa si o sa vina. Testele de ovulatie pe care mie mi le-au recomandat fetele de pe aici sunt Dr. Sigur si cele facute de NovaMed. In farmacii le gasesti si asa ceri ("teste de ovulatie"). Trebuie sa le testezi mai multe zile la rand, la aceeasi ora, in intervalul 10.00-18.00, pentru un CM de 28 de zile poti incepe in ziua 9 si continui pana iese pozitiv. Atunci inseamna ca LH-ul a crescut si urmeaza ovulatia peste aproximativ 24 de ore iar cel mai indicat moment pentru este dupa 24 de ore dar nu mai tarziu de 48 de ore. Bineinteles ca e recomandat sa incepi cu din ziua 9. Daca totul e OK cu o poti face in fiecare zi, daca sunt mai putini sau mai slabuti din doua in doua zile dar nu te limita numai la momentul ovulatiei pentru ca sansele sa fie cat mai mari. Iti doresc mult succes !

ionica Felicitari pentru cariotipul beton!

virgi La capitolul 8 ani de dorinte si asteptari ne aflam pe acelasi val. Numai ca tu ai reusit deja. Poate urmez si eu. Sa fiti sanatosi!!!

danutza_c Te-ai intalnit cu barzuta???

catty Nu te intrista pentru ca sora ta isi ia acum viata in propriile maini. Incurajeaz-o !!!

La toate fetele nenominalizate!!!

Mergi la inceput