10 motive pentru care te poti considera un ratat !

10 motive pentru care te poti considera un ratat ! | Autor: CORNELIAP33

Link direct la acest mesaj

10 motive pentru care te poti considera un ratat in Romania

1. Nu ti-ai pus inca termopane, centrala termica, parchet melaminat, aer conditionat, usa blindata, monitor LCD, televizor cu plasma, jaccuzi. De ce nu locuiesti, dom'le, intr-o cutie de carton? Hai ca-ti dau ambalajul de la Hummerul meu.

2. Nu esti la curent cu evolutia suvitei lui Basescu. Mai mult, ai ratat privilegiul de a fi fost frizerul care i-a retezat-o. Degeaba iti vine sa-ti smulgi parul de ciuda. Nu vei fi in stare niciodata sa pricepi ca, uneori, soarta unei natiuni depinde de un fir de par.

3. Nu ai plecat niciodata "afara". Nu ai facut nici un Revelion in Antalya sau Creta. Nu te-ai dus nici macar pana la Ruse sau Debretin. N-ai nici macar un var de-al treilea plecat in Italia sau Spania. Hal de european ce esti!

4. Nu ai vazut nici un episod din prima telenovela romaneasca, "Numai iubirea". De parca asta n-ar fi de ajuns sa fii un nimeni, habar n-ai cine e Papi si ce vrea el. Ai trandavit cu telecomanda in mana, fara sa afli ca, peste noapte, s-au nascut primele vedete de telenovela autohtona. Jalnic.

5. Nu ai trimis niciodata vreun SMS la nici o emisiune "interactiva"unde puteai castiga o groaza de bani. Atunci, ce nevoie mai ai de telefon mobil daca nu trimiti SMS-urile unde trebuie?

6. Nu ai cerut iertare nimanui la televizor, nu ai facut nici o declaratie de dragoste, nu ti-ai inselat niciodata nevasta, nu ai facut nici o surpriza nimanui, nu te-ai batut cu nimeni, nu stii ce vor fetele, nu ai dat mana niciodata cu Mircea Radu. Nici macar nu stii ce numar de inmatriculare are caravana dragostei. Pe ce lume traiesti, dom'le?!

7. Nu ai fost de vreo doi ani in Mall. Inca nu ai aflat ca acolo e noua Mecca a teribilismului vestimentar, ca e "trendy" sa te foiesti intolit pe scarile rulante, chiar daca nu cumperi nici macar un nasture? Unde naiba te duci, la biblioteca?

8. Nu te-ai dus niciodata la un hair stilist. Tot la frizeria de cartier te tunzi, ca un neica nimeni. Ba mai si lasi bacsis la plecare. Esti atat de rudimentar!

9. Nu stii nici un refren din repertoriile lui Nicolae Guta, Florin Salam sau Liviu Pustiul. N-ai fost niciodata "Suparat, Doamne, suparat".Nu ai dusmani, nu ai femei, nu ai bani, nu ai masini, nu ai aur, nu ai necazuri, nu ai oftica, nu ai dansatoare din buric pe masa din bucatarie. Esti nasol, gagiule!

10. Nu-ti plac hohotele de ras ale lui Gigi Becali la televizate in direct. Cand vorbeste Gigi pe post, restul e tacere. Romanii il asculta pe Gigi vorbind despre fotbal, fisc, Coelho, securisti-comunisti, ursi,oi, hahalere, zdrente. Gigi e in tot si in toate. Noi suntem multi si prosti. Avantaj Gigi.

Cornelia si Rares(nascut in 22.04.2002)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/corneliap33/my_photos
"Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu."

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iubika spune:

Am ras cu lacrimi cand mi`am dat seama ca`s printre ratatii Romaniei

Multumesc!

If you love something let it go. If it comes back to you it`s yours. If it doesn`t, it never was

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bruxinha spune:

Mi-s Ratata n-am fost niciodata la Mall si nici nu mi-am propus sa ajung Si nici termopane n-am. Nici melaminat. Geez... ete frate cum locuiam io in pestera si n-aflasem inca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns klumea_blondy spune:

eu sunt super ratata!

chiar n-am fost niciodata la Mall!

http://photos.yahoo.com/klumea_blondy

rares andrei (29.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina V spune:

aloeu, sunt ratata, ratata.
nu am termopane, centrala, parchet , usa bildata, jacuzzi,nu am vazut nici un episod din telenovela "Numai iubirea" , nu am trimis nici un sms la vreo emisiune...................
sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaxeni spune:

Si eu ar trebui sa ma consider ratata?
Nu am casa,asa ca nu am la ce pune termopane si toate celelalte.Dar totusi nu ma consider asa pt. ca am un copil extraordinar,un sot cum greu mai gasesti in ziua de azi si o meserie din care pot sa-mi asigur o existenta f. buna.Deci nu vreau sa cred ca sunt o ratata.

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

quote:
Initial creeata de CORNELIAP33
black]7. Nu ai fost de vreo doi ani in Mall. Inca nu ai aflat ca acolo e noua Mecca a teribilismului vestimentar, ca e "trendy" sa te foiesti intolit pe scarile rulante, chiar daca nu cumperi nici macar un nasture? Unde naiba te duci, la biblioteca? [/black]

Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are!

Cristina & Vlad (23 septembrie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerash spune:

"Nu ai fost de vreo doi ani in Mall. Inca nu ai aflat ca acolo e noua Mecca a teribilismului vestimentar, ca e "trendy" sa te foiesti intolit pe scarile rulante, chiar daca nu cumperi nici macar un nasture? Unde naiba te duci, la biblioteca?"

abia astept sa se inaugureze mall-ul din tm k sa nu mai fiu kiar asa ratata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

sa facem asadar un club al ratatilor! hai ca vin si eu!

"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)
4+

pozne de-ale mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaluD spune:

Termopane am, melaminat am, aer conditionat da, ca stau la 9 si ma coc de cald vara... Adevarat, centrala nu, mergem inca pe RADET. Nu vreti cutia de la Hummer-ul meu?
Sau, mai bine zis, al lui Emi. Abia l-a primit si nu ma indur sa arunc ambalajul.

Raluca, Emi bebelusa si bb2 din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Super fain...

DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

Portofoliu INES

POZE CU NOI

Mergi la inceput