Copii din 1996 (4 )
Raspunsuri - Pagina 5
Sanca spune:
Brenda, ai dreptate. Vezi cand mergeam eu la scoala am avut parte de cativa profesori foarte buni, dar din pacate nu mai sant in viata. Poate de aceea imi imaginez ca situatia scolara in RO e mult mai roza.
Astazi analizand lucrurile, m-am gandit si la ce impact social si cultural l-ar avea baietii dupa ani de scoala in RO. Cand s-ar intoarce aici (ideea e ca ne intoarcem, nu ne repatriem) ar fi o perioada de adaptare. Eu una nu ma simt acasa nici in Romania, si nici aici. Nu le-as face nici un bine cu asta. . . .
In concluzie, scoala catolica e in viitorul nostru De saptamana viitoare o incep sa ma documentez care ce si cum.. . .
O zi buna la toate fetele,
brendamitran spune:
Sanca,pai e mai bine asa.......
Ana,da-mi un beep cind vrei sa intri si vorbim.....am un week-end casnic,"la gura sobei" se pare,ca se anunta vreme naspa si am si o stare de kko,asa ca ma gasesti.....Doar daca nu intervine cine stie ce
BRENDA
"Sint frunze care nu cad si clipe care nu se uita"
http://community.webshots.com/user/brendamitran
korinna spune:
Azi dimineata m-am intalnit intamplator cu invatatoarea.iarasi mi-a facut capul calendar.ca Mihai nu sta linistit,ca nu e atent,ca l-a pus singur in banca din cauza ca se agita si da copiilor peste mana cand scriu..si tot asa.Am asa o stare nervoasa!!!!
Nu mai am solutii.Efecetiv nu mai stiu ce sa fac.Cum sa-l mai pedepsesc.
Parca vrea singur sa-si faca rau.Sa il marginalizeze toti.
Abea astept sa ajung deseara acasa.Imi vine sa ma duc acum la scoala si sa-l dau de pereti.
Sunt asa suparata!!!!
Sanca spune:
Corinna,
asta e problema mea cu Elliot. Nici al meu nu are stare, dar cel putin aici, tot frecusul si statul ciuci (pe vine) in banca e trecut cu vederea. In clasa au un covor, si profesoara lui ii da voie sa se duca acolo, ca realizeaza ca nu poate sa-l tina in banca.
Si eu sant super nervoasa din cauza lui. Incerc sa-mi spun ca nu e in controlul meu, si e baiat, si nu ma pot astepta sa fie stana de piatra in banca. Daca asculta in agitatia lui, si este atent la ce se intampla in clasa, eu zic sa lasi baiatul in pace.
Al meu asculta, singura problema e ca-i deranjeaza pe altii. In momentul de fata, sant intr-o faza de egoism si nu prea ma intereseaza de altii.
Eu zici sa-i explici profesoarei ca e baiat, si e enorm de greu sa stea nemiscat in banca.
Cu Elliot am inceput acasa "exercitiu de stat la birou" - cu intervale de 10 minute. Dupa o saptamana, doua daca reuseste performanta sa stea la birou si sa lucreze 10 minute, o sa i le ridic la 15 minute. Am speranta ca pana la sfarsitul anului scolar sa-l am la o jumate de ora...
ralualexandrei spune:
Buna dimineata!Judecand dupa vremea de afara va fi un weekend chiar la gura sobei.De aseara ploua fara oprire si e asa de intunecat incat mi-e si scarba sa merg la piata,dar o sa mai astept putin si daca nu se opreste am sa-mi iau inima in dinti si am sa ies,caci trebuie sa gatesc si am cateva chestii care-mi trebuiesc.
Korinna si eu primesc frecvent apostrofari in legatura cu starea de agitatie a lui Robert din timpul orelor,ba cateodata sunt si sunata acasa de catre invatatoare.In situatiile limita cand nu se mai intelege cu el il pedepseste scotandu-l afara din sala de clasa si dupa cateva minute il cheama inauntru.Eu m-am gandit ca Robert poate are prea multa energie asa ca m-am gandit ca dupa ce imi iau carnetul de sofer sa il dau la un sport ca sa se mai linisteasca.De exemplu acum se joaca de-a spadasinul cu sor-sa asa ca va dati seama cam cat de mare e balamucul din jurul meu.
Sanca vreau sa-ti spun ca materia este atat de stufoasa incat acasa trebuie neaparat ca parintii sa se implice in lectiile copilului si sa i le explice pt ca la scoala nu au timp sa aprofundeze materia cu ei.Este greu si inutil pt ca le incarca creierasele cu foarte foarte multe informatii pe care nu stiu in ce masura ei sunt gata sa le asimileze.
Ana spor la treaba si noi te asteptam ori de cate ori ai putin timp liber sa mai vorbim.
Va pup si va doresc un weekend excelent.
Andra ,mamica lui Robert si a Mariei album no1 album no2 albumul no3
mihaela_s spune:
V-am citit, dar n-am avut timp sa scriu defel...acum m-am intors de la serviciu, pregatita sa fac mancare, dar ghinion: presiunea la gaz e foarte scazuta, au ceva probleme cei de la distrigaz. Asa ca nu am caldura, apa calda, mancare nu pot face...am niste nervi...
De cand am reinceput serviciul nu mai am timp de nimic, parca au intrat zilele si orele in sac! Am reusit sa-mi gasesc o femeie care vine si ma ajuta la curatenie de 2 ori pe saptamana, credeam ca-mi iau lumea in cap pana atunci. Asa macar am casa curata si mai apuc sa-mi vad de restul treburilor. Si tot in criza de timp sunt...e tare greu fara nici un ajutor! Si programul meu e nebunesc, ajung acasa dupa ora 18, sotul e o zi dimineata, o zi dupamasa, mai garzi...dar gata, m-am plans destul.
Altfel e ok, fetele se inteleg bine, Silvia e tare scumpa, se joaca singura sau cu Diana destul de mult, la camin e foarte bine, educatoarele sunt indragostite de ea. A prins deja cate ceva si in engleza, am noroc ca nu s-a imbolnavit. Diana e bine cu scoala, s-a inscris la un concurs de engleza, va avea loc luna viitoare. Face de zor teste si se descurca, sunt tare multumita. Au dat si 2 teste deja la romana si mate, s-a descurcat foarte bine.
brenda, succes Dianei la urmatorul concurs! Tinem pumnii!
Ana-Maria, pupici multi tie si copilasilor tai, se pare ca avem problema comuna cu lipsa timpului...
Va pup pe toate, mai vin io...
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!
brendamitran spune:
Ana.......a trecut week-endul! Ce mai....te-am pierdut de clienta.
Asta e,ce sa facem?
Flexi.......a trecut week-endul! Nu m-ai sunat......
Fetelor......a inceput o noua saptamina.Minunata sa fie pt toate!
Va pup!
BRENDA
"Sint frunze care nu cad si clipe care nu se uita"
http://community.webshots.com/user/brendamitran
Ana68 spune:
Saluti Brenda,scuze de disparitie,abia azi reusesc sa accesez netul,caci de vineri nu mergea deloc,nici macar yahoo-ul nu am reusit sa deschid....Ieri am reusit sa deschid DC-ul abia pe la 11 noaptea,am scris la greu,insa nu am putut posta nici un mesaj.Ce sa mai vorbesc ca messengerul n-a vrut sa se deschida...Azi dupa-amiaza a bibilit Marius tot ce era pe calculator si se pare ca a fost un virus care deschidea anumite pagini preferential apoi dadea flit la tot ce deschideai....Mama naibii cu tehnica asta!
Va pup pe amandoua,pe tine si pe Didi si scuze inca o data!
Mihaela,chiar ca am ajuns si eu ca tine,cu lipsa aia de timp de care imi vorbeai....Aveai dreptate!Va pup pe toate trei si va doresc numai bine!
Tuturor multa sanatate si sa aveti parte de bine!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
flexi spune:
Brenda stiu ca a trecut si acest final de saptamana si nu te-am sunat desi am fost la Bucuresti.Imi propusesem sa plec joi la 14.15 cu trenul , dar din cauza faptului ca "unicul mostenitor" m-a enervat la culme n-am reusit sa plec. Imi vine sa-l omor cateodata. Nu e atent la scoala, nu-l intereseaza nimic, parca ar fi pe alta planeta. Dar citind ce ati mai scris si voi se pare ca asta este o problema generala a mamicilor de baieti. Asadar am ajuns vineri dupa-amiaza la Bucuresti si am mets direct in Piata Revolutiei unde a fost "Rally Show." De acolo am plecat la hotel . Am stat la Hotel Phoenicia- un hotel nou situat vis-a-vis de Collina sau de Aeroportul Baneasa. Sambata dimineata am plecat la ora 7.00 la Ciolpani sa vad raliul, de unde m-am intors la ora 20.00, cand nu am mai dorit altceva decat sa mananc o ciorba, sa fac un dus si sa dorm. Am reusit sa ajungem in camere undeva la ora 2 noaptea , iar dimineata ne-am trezit din nou la 7 pentru a pleca pe coclauri. Raliul s-a terminat la 15, am plecat repede la hotel sa ne dusam, sa ne schimbam si sa predam camerele. Am mancat pe fuga si a trebuit sa ne intoarcem la ROMEXPO un a avut loc festivitatea de premiere, dupa care ne-am suit in masini si ACASA,. Dupa cum vezi nu prea am avut timp de prea multe si sincer imi pare raau ca nu ne-am putut intalni. Noroc ca am reusit sa trecem de Predeal pentru ca deja zapada incepuse sa se aseze, iar la o ora dupa ce am trecut noi, circulatia s-a intrerupt. Asa ca mare noroc......
Fetelor, cum stati cu vaccinurile antigripale? Eu am reusit sa-l vaccinez pe Chris inainte de inceperea nebuniei de gripa aviara, dar pentru restul membrilor familiei nu am mai gasit de o saptamana nici un vaccin la nici o farmacie sau depozit in Brasov.
Acum va las ca am multa treaba la servici, incerc sa va mai scriu zilele astea. Pupici , o saptamana cat mai buna, dar mai ales Sanatate Multa tuturor.
ralualexandrei spune:
Buna fetelor!La mine este cu adevarat o saptamana minunata pt ca Robert este exemplar de cuminte ,dar numai pt ca ii este frica ca daca va face prostii nu am sa-i mai serbez ziua sambata.El este nascut pe 24 octombrie dar am sa-i serbez ziua sambata cu invitatii lui pitici si duminica urmeaza sa vina adultii,asa ca sunt tot o treaba.
Am terminat scoala de soferi ieri si acum trebuie sa imi pregatesc actele pt examenul auto.
Abia astept sa ma vad cu carnetul in buzunar.
Cam atat de la noi.
Andra ,mamica lui Robert si a Mariei album no1 album no2 albumul no3