Fara energie

Fara energie | Autor: KSorana

Link direct la acest mesaj

Nu stiu cum sa incep.Direct.
De cite ori ma duc la soacra-mea la magazin (florarie),pentru citeva ore ma simt super obosita si fara vlaga.Oare de ce?Penultima oara cind am fost ,dupa ce am venit acasa mi s-a facut rau .Am zacut 2 zile .Nu am stiut ce am . Am zis ca oi fi racit.Temperatura mare ,frisoane si ma durea tot corpul.E imposibil sa fiu racita totusi ,fara sa am alte simptome in afara de cele descrise .L-am pus pe sot sa-mi zica Tatal Nostru.Mi-a trecut ca prin minune.
Voua vi s-a intimplat ceva asemanator?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns april spune:

Poate esti deocheata sau poate ca o anume floare iti produce aceasta senzatie.
Si cand te vezi cu soacra la tine acasa e asa? sau doar la florarie?

printesa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KSorana spune:

Doar la florarie.
Deochiata probabil ca am fost de mi-a trecut asa rapid.Chestia e ca ma simt slabita de cite ori ma duc la florarie.Ce floare o fi aia de-mi suge energia?Exista asa ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

sigur e de la o planta, e clar. care planta si de ce si ce ai putea face, asta nu pot sa-ti zic. mai bine nu te mai du acolo decat sa pestesti asa ceva. eu asa as face.

Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Nu cred ca o floare poate crea un asa deficit de energie, cu care te confrunti tu acolo. Dar locul in sine (cu istoria si prezentul lui si a oamenilor) poate. Nu este SF.
Unii folosesc in acest scop slujbe (sfestanii) si periodic stropiri cu aghiazma si tamaieri.

http://community.webshots.com/user/tora97

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KSorana spune:

Rufus ,asta vroiam sa zic si yo .nu este SF ,chiar daca asa pare.
Dupa ce am scris ,mi-am dat seama ca nu o sa ma creada nimeni si am vrut sa-l sterg ,numai ca a fost prea tirziu.Asa ca o sa las subiectul meu neinteresant si de Sf sa ajunga pe pagina 2 sa nu-l mai poata vedea nimeni.

Si in legatura cu ce ziceam.Prima oara m-am gindit ca este magazinul de vina .locul ,oamenii care au avut afaceri inaintea soacrei.Dar stiu ca ea(soacra) a facut ceva in acest sens.
M-am gindit si la flori ,si la faptul ca zisez eu .Am vazut ca imi este rau o data ,de 2 ori ,pina am ajuns la cifra 5 sau 6.Da e clar e ceva ciudat.
Si ce mai e ciudat .Ea(soacra) se simte normal si clienti are.Deci pina la urma ... ,nu mai inteleg nimic.Si inchei paranormalul aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

cand esti cu soacra in alta parte, se intampla la fel?

Gabi+Robert 20.05.1997+Lili 17.05.2002
http://community.webshots.com/user/gabibarta

Mergi la inceput