Fara energie
Nu stiu cum sa incep.Direct.
De cite ori ma duc la soacra-mea la magazin (florarie),pentru citeva ore ma simt super obosita si fara vlaga.Oare de ce?Penultima oara cind am fost ,dupa ce am venit acasa mi s-a facut rau .Am zacut 2 zile .Nu am stiut ce am . Am zis ca oi fi racit.Temperatura mare ,frisoane si ma durea tot corpul.E imposibil sa fiu racita totusi ,fara sa am alte simptome in afara de cele descrise .L-am pus pe sot sa-mi zica Tatal Nostru.Mi-a trecut ca prin minune.
Voua vi s-a intimplat ceva asemanator?
Raspunsuri
april spune:
Poate esti deocheata sau poate ca o anume floare iti produce aceasta senzatie.
Si cand te vezi cu soacra la tine acasa e asa? sau doar la florarie?
printesa mea
KSorana spune:
Doar la florarie.
Deochiata probabil ca am fost de mi-a trecut asa rapid.Chestia e ca ma simt slabita de cite ori ma duc la florarie.Ce floare o fi aia de-mi suge energia?Exista asa ceva?
Ramonika spune:
sigur e de la o planta, e clar. care planta si de ce si ce ai putea face, asta nu pot sa-ti zic. mai bine nu te mai du acolo decat sa pestesti asa ceva. eu asa as face.
Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza
Rufus spune:
Nu cred ca o floare poate crea un asa deficit de energie, cu care te confrunti tu acolo. Dar locul in sine (cu istoria si prezentul lui si a oamenilor) poate. Nu este SF.
Unii folosesc in acest scop slujbe (sfestanii) si periodic stropiri cu aghiazma si tamaieri.
http://community.webshots.com/user/tora97
KSorana spune:
Rufus ,asta vroiam sa zic si yo .nu este SF ,chiar daca asa pare.
Dupa ce am scris ,mi-am dat seama ca nu o sa ma creada nimeni si am vrut sa-l sterg ,numai ca a fost prea tirziu.Asa ca o sa las subiectul meu neinteresant si de Sf sa ajunga pe pagina 2 sa nu-l mai poata vedea nimeni.
Si in legatura cu ce ziceam.Prima oara m-am gindit ca este magazinul de vina .locul ,oamenii care au avut afaceri inaintea soacrei.Dar stiu ca ea(soacra) a facut ceva in acest sens.
M-am gindit si la flori ,si la faptul ca zisez eu .Am vazut ca imi este rau o data ,de 2 ori ,pina am ajuns la cifra 5 sau 6.Da e clar e ceva ciudat.
Si ce mai e ciudat .Ea(soacra) se simte normal si clienti are.Deci pina la urma ... ,nu mai inteleg nimic.Si inchei paranormalul aici.
gabibarta spune:
cand esti cu soacra in alta parte, se intampla la fel?
Gabi+Robert 20.05.1997+Lili 17.05.2002
http://community.webshots.com/user/gabibarta