Credeti in vrajitoare?
Buna tuturor,vreau sa-mi cer scuza in primul rand pentru absenta mea indelungata de pe acest forum!Timpul nu este in tocmai prietenul meu.Am o intrebare pentru voi.Credeti in vrajitoare?Am mers acum o luna la o batranica in Alexandria,impreuna cu mama mea sa ne ghicim viitorul.Spre surprinderea mea si a mamei,femeia nu ghicea in carti...se uita pur si simplu la tine si spunea tot!Am ramas uimite
.Ce parere aveti???
Raspunsuri
catalynaa spune:
Eu nu cred in asa ceva,sincer mi se pare o aberatie...de unde sa stie persoana care ghiceste ce se va intampla in viitorul altei persoane?Eu n-as da bani pe asa ceva....fara suparare.
Parerea mea e ca singurul care stie viitorul este doar Cel de Sus.
cata
alessia105 spune:
Sincer nu stiu ce sa zic ...eu cred asta ...Ce ti-e scris in frunte ti-e pus !..si de ce sa il aflii din "vecini""?Daca e de rau ..mori de frica ca aoueleu cand s-o intampla...daca e de bine , de ce sa stric surpriza
...asa ca stau si astept !Vorba lui Fi-miu ""Asta e viata!!""
Doamne Ajuta !!!! 
P.s. Asta nu inseamna ca resping faptul ca anumite au persoane ( si nu ma refer la sarlatancele de tiganci ) pot avea viziuni sau pot simtii anumite lucruri!Parerea mea
Va pupam dulce pe toate si pe toti,va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!

Alessia
, Benny
(02.03.05) si Sebi (16.01.98)
Poze de pitici voinici
michelle7 spune:
cred ca ai fost la ghicitoare nu la vrajitoare nu??? eu am fost la 2 care mi-au ghicit ( una in icoane si una in cafea) . ambele mi-au spus lucruri clare despre viitorul apropiat si mi s-au implinit in cateva luni. Desigur sunt si multi sarlatani , asa ca depinde unde nimeresti, dar eu personal cred ca anumite persoane iti pot vedea viitorul. Religia crestina nu agreeaza insa ghicitul asa ca personal nu voi mai merge la nimeni sa-mi ghiceasca.
michelle7
spic de grau spune:
Vrajitoare, ghicitoare aceiasi chestie.![]()
Si da exista, scrie si in Biblie sa te feresti de ele!
Si mai scrie ca e un pacat extrem de mare sa mergi la ele!
Eu as merge la un preot de urgenta! Greseala recunoscuta e pe jumatate iertata. Iar daca iti pare rau si te caiesti Dumnezeu iti poate ierta pacatul. Ca e mare pacat sa stii!!
Doamne fereste!
Lumy- mamica lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=spic%20de%20grau" target="_blank">David Andréi
(11 Martie 2004)

Yesterday was the past, tomorrow will be the future,but today is a gift, that’s why we call it PRESENT
klumea_blondy spune:
acum sase ani si ceva m-am dus si eu la o vrajitoare renumita din orasul nostru insotita de o prietena.printre alte bazaconii pe care mi le-a spus,a fost si ca nu ma voi marita niciodata ca am cununiile legate .bineinteles ca s-a oferit sa ma dezlege ea de vraji pentru o suma de 200 mii lei.mentionez ca in perioada aceea era o suma destul de maricica.
fetelor de-abia am reusit sa plec din casa ei ,ca vroia sa ma tina acolo pana vine prietena mea cu banii!stiti ce frica mi-era!am convins-o pana la urma sa ma lase sa ma duc eu dupa bani ,spunandu-i ca n-o sa primeasca prietena mea banii de la parinti.bineinteles ca dusa am fost!mi-am jurat atunci ca nu mai calc pe la asemenea specimene!
dar faza cea mai tare stiti care e?
ca exact in toamna aceluiasi an m-am casatorit!si asta fara sa-mi dezlege vreo vrajitoare de farmece!
http://photos.yahoo.com/klumea_blondy
rares andrei (29.11.2004)
adusca spune:
"-in zodia mea se arata ca sunteti de la Dumnezeu o femeie foarte norocoasa
in zodia mea se mai arata ca aveti foarte multi dusmani care va barfesc si va vrea raul
in zodia mea se mai arata ca peste trei puncte ve-ti pleca la un drum de seara, ve-ti avea niste probleme dar in final ve-ti reusi ce v-ati propus
in zodia mea se arata ca cineva v-a legat cununia ca sa nu va puteti marita. trebuie intai sa va dezleg"
"-da' sunt maritata"
"-aaaaa, da? de ce n-ati spus? atunci inseamna ca ve-ti avea doua casnicii"
cam asa se desfasoara "un ghicit" la o emisiune in direct transmisa de Antena1, noaptea, protagonista fiind "printesa" Lisabona
si la intrebarea ta, raspunsul este: DA, cred in vrajitoare, s-o aratat una in zodia mea cand zbura planat pe o matura deasupra casei
Fetele de pe DC
Viata e ca carosabilu'...unii vine....altii trece....
vikinga spune:
Adusca
Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)TELEDONUL EUROPENCELOR INIMOASE PENTRU CEA MAI FRUMUSICA BEBELUSHA:http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53837"Love like you've never been hurt and dance like you do when nobody's watching."
Jazz spune:
quote:
Originally posted by michelle7 Religia crestina nu agreeaza insa ghicitul asa ca personal nu voi mai merge la nimeni sa-mi ghiceasca.
Tu chiar nu stiai asta inainte de a merge???
Doris-Alina spune:
In primul rand nu am curajul sa merg la astfel de persoane, iar in al doilea rand nu, nu cred in vrajitoare...
DORIS si
INES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Portofoliu INES
POZE CU NOI