Impreuna, Timisoara! (24)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Ok, Andanii, nu e nici o problema.
Eu in afara de cei de la Terra si Mc Donalds, nu stiu alte firme care se ocupa cu Kinder party.
Poate stiu fetele.

DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

Portofoliu INES

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Vise frumoase, Timisoara, intre Noapte buna si Buna dimineata!

DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

Portofoliu INES

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzuka spune:

Fetelor...am deschis subiect nou www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58265" target="_blank">aici
Noapte buna!

Simina si Deian
Varsta lui Deian
Ingerasul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cosmina2 spune:

BINE AI VENIT PE LUME,CODRUTA !!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana1971 spune:

FELICITARI BULINA BUCLUCASA PENTRU PUIUTUL TAU !

Doris... eu am trimis mesajul dupa care am iesit sa ne plimbam ca dupa un somn de 2 ore si ceva...se cerea putine miscare.
Bb tot suteaza ...doar cand mai umblu ma mai lasa...dar nu tot timpul !Asa ca de aceea nu am putut sa-ti tin companie .

va pup
diana

Mergi la inceput

Dragelor eu am scris la Evenimentele comunitatii ...pt lili...
asa ca am fost cuminte si m-am conformat.

vad ca s-a deschis si un cap nou !!!

va pup
diana

Mergi la inceput

Dragelor eu am scris la Evenimentele comunitatii ...pt lili...
asa ca am fost cuminte si m-am conformat.

vad ca s-a deschis si un cap nou !!!

va pup
diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amutza spune:

Buna dimi fetelor

Cred ca sunt cea mai matinala pentru ca m-am trezit sa-mi conduc sotul la scarbici si am zis sa dau o raita pe la voi ca altfel nu mai ajung. In primul rand va multumesc din suflet celor care m-ati felicitat si la fel va urez si eu sa aveti parte de tot binele din lume. Sunteti atat de harnice si scrieti atat de mult incat nu prea pot sa tin pasul cu voi, dar ma straduiesc. Si acum vreau sa intreb si eu care aveti sotiorii pe la Solectron? (nu de alta, dar si al meu este si poate ca se si cunosc)

POZE

Amutza+Alisa-Talida

Mergi la inceput

CINE CREDE IN MIRACOLE ARE PARTE DE ELE ASA CA S-A MAI INPLINIT UNUL CE POARTA NUMELE DE CODRUTA. BINE AI VENIT PE ACEASTA LUME. SA FI SANATOASA SI SA AI PARTE NUMAI DE BUCURII ALATURI DE PARINTII TAI, SA-I IUBESTI SI SA ASCULTI DE EI PENTRU CA SIGUR ITI DORESC TOT BINELE DIN LUME. LA CAT MAI MULTI ANI, MINUNATIE MICA.

POZE

Amutza+Alisa-Talida

Mergi la inceput

Am mai pus niste pozici cu printesica mica

POZE

Amutza+Alisa-Talida

Mergi la inceput