Impreuna, Timisoara! (24)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Am sunat-o pe Lili, e bine, vesela si foarte, foarte fericita. Codruta e frumoasa si seamana cu fericitul tatic, se pare.
Din pacate are epiziotomie, dar trece si asta. Important este ca totul a descurs ok si sunt amandoua sanatoase.

Eu probabil ca trec maine dupamasa pe la ea. Daca mai sunt doritoare, poate ne adunam iarasi in grup vesel de forumiste, cum numai noi stim. Pana atunci mai tinem legatura.

Noapte buna!

Gabi, mamik de Eva si Lucas
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Ma bucur enorm pentru Lili.
Ca e sanatoasa atat ea cat si Codruta, si zici ca seamana cu tati?
Tuc-o mama de micuta...

DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

Portofoliu INES

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

Bine ai venit pe lume Codruta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

am aterizat si noi in timi ... am citit pe fuga si acum fuguta la nani. Maine operez si noutatile in listutza noastra ... Simina a avut dreptate .... va cert maine ... de nu va vedeti, acu is prea varza ...

nu inainte de a pleca la culcarica:
La multi ani! Amalia
sa ai parte de tot ceea ce iti doresti alaturi de sotul si fiica ta.

Bun venit pe lume! Codruta
sa-ti fericesti parintii si tie Lili ... refacere usoare si rapida. Te asteptam inapoi pe topic.

Noapte buna Timisoara!

"Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu!"

Miro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

Mama mama ce mult ati scris in lipsa mea

Ieri am luacrat toata ziua deci am fost destul de zombii si si azi am coliat prin oras .... cautam locatie pentru petrecerea copilului ....VOI PE UNDE SERBATI ZIUA COPILULUI ... VA ROG MAI DATI SI LA ANDANII NUMERE DE TELEFON , NU GASESC LOC LIBER SAMBATA LA CELE PE CARE LE STIU si sunt cam disperata

sunt deja in criza de timp si nu stiu ce sa ma fac .... help myyyyyy

va pupa pe toate ANDANII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Fetele, am deschis un subiect nou la Evenimentele Comunitatii-Bun venit pe lume, Codruta!

Asa ca, va invit , ca asa e frumos, sa fim noi primele care o felicita, sa va scrieti toate gandurile frumoase pentru proaspata mamica!

Miro, asteptam pozele...
Cam liniste a fost pe aici, poate s-au odihnit fetele...

DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

Portofoliu INES

POZE CU NOI

Mergi la inceput

AMALIA LA MULTI MULTI ANI, FERICIRE, BUCURII SI MULT MULT NOROC IN VIATA ALATURI DE CEI DRAGI TIE .... SI DE NOI BINENTELES
iti doresc sa ai o seara cat mai romantica

va pupa pe toate ANDANII

Mergi la inceput

Bulina buclucasa .... FELICITARI

MULTA SANATATE SI NOROC TIE, SOTULUI SI BEBELUSULUI
VA DORESC SA VA ADUCA CODRUTA NUMAI SI NUMAI BUCURII

va pupa pe toate ANDANII

Mergi la inceput

MIHI ITI SUNT DATOARE CU O POVESTIOARA
din pacate nu am timp de o relatare f lunga si cu lux de amnaunte dar incerc pe scurt ....

deci stiam ca polipii trebuie scosi si binenteles ca nu voiam de ce ???? nu stiu ... de freaiera , facea otita la doua saptamani ... faringita, laringita, sinuzita tot ce vrei regulat, apoi facea o otita seroasa care nu il durea dar care pe zi ce trecea ii diminua auzul, ne spunea si domana la gradinita ca nu mai aude, si noi am observat ... am inceput cu tot felul de tratamnet homeopate ca cica nu am vrut sa il operam nici in ruptul capului .... si in fine dupa trei ani de chinuri ne/am trezit cu timpanul spart ... intr/o dimineata vad sange in urechea lui ... am incghetat si direct la spital am mers .... peripetii cu miile pe tema asta ..... in fine asta a fost punctul culminat care ne/a dus direct la operatia de polipi ... ce care a stagnat imbolnavelile copilului ... de trei ani de dupa operatie se imbolnaveste doar ocazional si a inceput sa manance f bine, inainte zici ca era rahitic, slabut nu manca nimic nimic, ma chinuiam groaznic.... ori dupa brusc a inceput sa simta mirosul mancarurilor si pur si simplu sa fie interesat de mancare ......
sincer imi pare si acuma rau ca l/am chinuit pe el cu atatea medicamente de toate felurile ... si atata umblat la doctori , cand puteam rezolva rapid prin scoaterea infectiei .... care ne/a provocat atatea necazuri

putem vorbi pe tema asta pe YM daca vrei andaniii

va pupa pe toate ANDANII

Mergi la inceput

Doris sa nu ma bati dar nu am apucat sa fac Cd-urile ... cat pot de repede ok, pupici mii pentru intelegere

poate vin si eu cu copilu sambata in trecere sa ne cunoastem, sa vad cum rezolv cu ziua lui

va pupa pe toate ANDANII

Mergi la inceput