Impreuna, Timisoara! (24)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Fetelor, am vorbit la 17,30 cu Gabi.
Este langa Lili, pana acum totul a decurs bine, cu epidurala, are dilatatie maxima si din clipa in clipa, micuta Codruta va sosi pe lume, intr-o zi de duminica.
Gabi ne va da toate detaliile cand ajunge acasa.
Asa ca fiti pe faza, ca urmeaza o serie lunga de felicitari!

DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

Portofoliu INES

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana1971 spune:

Fetelor ..eu acum m-am trezit (6,30 pm) si se pare ca am recupareta somnul de azi noapte! Deci Doris sa ma astept ...sa schimb fusul orar??hmmmmm.....

Deci Lili naste acum.... sa dea Dzeu o nastere usoara ...sanatate cu carul la amandoua...si le rin pumnii .....mai e cineva online????

Haide Lilihai mamicooooooo !!!!!

diana

Mergi la inceput

Doamne ajuta, Diana, ca a aparut cineva...ca ma plictiseam rau...
Da, Lili poate a si nascut, asteptam sa vina Gabi sa ne scrie...

DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

Portofoliu INES

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Gabi, haide, ca mi-am ros toate unghiile deja...
Vrem vesti despre Codruta....

DORIS siINES

Portofoliu INES

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Amalia(amutza), LA MULTI ANI! ce fericire si sanatate,alaturi de familia ta!

Lili,nastere usoara si sa vina puiuta cu bine pe lume!Ii spun BUN VENIT,CODRUTA! de pe acum...Sa aduci parintilor tai numai bucurie si fericire!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerash spune:

wow faina kestia cu acel curs DORIS, mi-ar placea sa--l fac eu dar clasa asta a 12-a o sa vad dak gasesc p cineva iti trimit packet :))
vara nu tii asemenea cursuri (eu deja fac planuri pt vara viitoare k acuma toata lumea e cu burta pe carteeeeeeeeeeeeee )

Mergi la inceput

Ingerash, se fac si vara cursuri,dar acum mai am cateva locuri libere la aceasta grupa, de aceea te-am intrebat daca stii vreo colega interesata?

DORIS siINES

Portofoliu INES

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Am sosit cu vesti fierbinti!
(Scuze de intarziere, dar a trebuit hranit/plimbat/imbaiat juniorul.)
Lili a nascut pe la 18. Nu am mai prins faza ca a trebuit sa vin acasa ca urla Lucas si se panicase bunica. Dar eu am vb cu ea pe la 17:30 si era ok, relativ vesela. Traiasca peridurala! Nasterea pare sa fi fost destul de usoara. Codruta e putin la incubator acum, ca trebuie un pic oxigenata dupa cordonul acela buclucas. Greutatea ei este de 2,7. Mica si dulce ca mami
O mai sun in curand si va mai spun ce si cum.

Gabi, mamik de Eva si Lucas
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzuka spune:

Fetelor...ce vesti faine...Lili iti tinem pumnii...ii urez si eu de pe acuma BINE AI VENIT PE LUME CODRUTA! Sa fi sanatoasa si fericita alaturi de parintii tai pe care sunt convinsa ca i-ai facut deja super fericiti!
La multi ani si Amaliei...multi ani alaturi de sotul tau si micuta Alisa Talida...cele mai sincere urari de bine!
Am avut un week end super plin...a fost ziua cumnatului meu..am fost si prin parc ca era vreme faina si acuma sunt super rupta...ne pregatim de baita si la culcare cu piticot....
Intru mai incolo sa vad cum stam cu paginile si daca am inceput deja pagina 10 eu deschid capitol nou...ca poate aveti chef de scris in noaptea asta...

Simina si Deian
Varsta lui Deian
Ingerasul nostru

Mergi la inceput

UUURRRRRRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!

Bun venit pe lume, micuta noastra CODRUTA!!!

Ai venit pe lume intr-o zi de duminica, fie ca bunul D-zeu sa te ocroteasca, sa cresti mare si sanatoasa, si sa le aduci parintilor tai numai impliniri!

Fericita mamica, Buclucaso, ai scapat...refacere rapida, si te asteptam sa ne spui cum a fost.

Taticule, sa-ti traiasca mica Printesa...sa fii mereu mandru de ea.

DORIS siINES

Portofoliu INES

POZE CU NOI

Mergi la inceput