Aspirante optimiste(155)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns osna spune:

drautelor am intrat sa va salut.la mine nimic nou si pe deasupra a si plouat toata ziua.

va doresc o saptamana minunata

pupicei la toate

http://community.webshots.com/user/svetlana_79

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiiana spune:

Asi, pls, ma treci si pe mine pe listuta? Saru'mana si bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GeorgianaI spune:

Buna dimineata deagutele mele!
Beyyyyyyyy, ce e linistea asta aici? Unde ati plecat toate? La mamici? Si pe mine m-ati lasat aici singura?
Iaaaaaaaaaaaa, toata lumea la apel.
Ardit, Gogosarel, Anca Wish, Vale, Lauricipani, Dandana, MirelaV, Sorina7 (chiar imi este dor de tine), etc.....

Va penalizez, daca nu va aratati.

Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

salutare fetelor
va pup pe toate si va urez ca visul de sa se implineasca repede.
Valentina eu am luat Zanocid OD...este un antibiotic..care din cate am intels de la doctotul Anca Dumintru pe care il recomand( doctorul), mi l-a dat sa-mi intalture toti microbii daca existau.Nu stiu daca de la aceste medicamente sau de la faptul ca m-am lasat de fumat..sau de la faptul ca acum nu mai muncesc si nu mai sunt stresata am ramas..dar minunea de s-a intmaplat dupa 8 ani. alt tratament nu am mai facut. in galati facusem un histero..un film...care dupa parerea medicilor era foarte prost..nu se vedea decat o tropma si aia vai de capul ei de unde si conluzia..daca nu ramai cu zanocid..urmatoarea etapa e vitro.
In korea locuiesc pe o insula ( koje)..un loc atat de linistit. eu nu lucrez din pacate..ca nu pot sa lucrez aici.. dar am activitati de genul: urcat pe munte, mers la sala, la piscina.seara ne plimbam prin insula..aerul este mai curat decat in galati unde cu greu il respiram. incerc ca manac numai alimente care fac bine la sanatate..si lui bb acum si cam atat.
am atasat niste poze
va pup..si va urez ca toate sperantele voastre sa devina realitate
http://pg.photos.yahoo.com/ph/virginiavasilache/album?.dir=3c3d

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GeorgianaI spune:

Virgi, bine ai venit in clubul aspirantelor si ma bucur din suflet ca deja ai reusit sa treci in clubul Mamicilor! FELICITARI, sa ai un BB sanatos si care sa va aduca numai bucurii!
Cand pleci, poate tragi piciorul, ca sa venim si noi dupa tine.
Imi poti spune exact cum ai luat zanocin? Cate zile si de cand, cum ce si cum?

Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tmihaela spune:

Buna dimineata dragutelor.Martha sa stii ca si pe mine ma cam doare ficatul si sincer cred si eu ca de la acest Zanocin OD care are concentratie de 400 mg.Mie mi-a dat sa iau deocamdata 10 zile de cind mi-a venit ciclul cite o pastila pe zi.

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogosar spune:

Buna dimineata fetele.
Pentru mine nu prea e buna.Imi este un rau....imi vine sa vomit, sunt cam balonata in continuare, dar nu mai am durerile de ovare.
Ma simt cxa naiba si nu am chef de nimic.Aproape ca imi vine sa plec acasa, sa stau in pat.
Va pupic dulce si mai vb mai tarziu daca voi mai fi la serviciu.

ANCA
“Capul sus, va rasari soarele si pe strada noastra”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Georgiana
multumesc de urari..si sunt sigura ca o sa reusesti si tu intr-un fel sau altul.
Zanocin OD 400 mg este un antiobiotic ce contine ofloxacina. modul de a-l lua: cate o pastila 15 zile dupa ultima zi de menstruatie. doctotul anca dumitru mi l=a recomandat..am fost la el o singura data..la recomndarea unei prietene..ca fiind un medic de exceptie.
Ca o prima parere..nu pot sa spun ca-i bun sau mai putin bun..mie mi-a placut de el..ca a fost singurul medic care nu mi-a cerut sa fac desfundari de trompe..sau alte intervenitii.m-am dus la el cu filmul facut la galati si nu prea i-a placut ce a vazut acolo..sanse prea mari nu mi-a dat nici el. dar mi-a spus ca in functie de cat de veche e boala..acest zanocid va repara sau nu. mi-a dat sa fac testul la sange pentru chlamidia si mi-a iesit negativ..l-am intrebat apoi daca mai are rost sa iau pastilele si mi-a spus da. am luat in iulie. dar nu am avut contact sexual ca eram in tara..apoi am laut in august cand eram deja cu sotul meu..si in septembrie cand sa vina rusii n-au mai venit. doctotul mi-a spus sa iau cel mult 3 luni.
eu in trecut am avut o anexita urata..pe care am tratat-o cu indiferenta..si de acolo numai probleme.
eu nu iti recomand sa iei acest medicament fara sa intrebi medicul...
Te pup si sa auzim numai de bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

quote:
Originally posted by georgiiana

Asi, pls, ma treci si pe mine pe listuta? Saru'mana si bafta!

Cu placere dar zi-mi numele de botez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Simonette nu trebuie sa fi recunoscatoare nimanui ca esti pe lista de aspirante.Din proprie experienta iti spun ca asta nu iti garanteaza plecarea la gravidute.Eu sunt pe lista aia de 2 ani si nu o sa plec curand ceea ce nu iti doresc tie si nimanui.
Chiar daca suntem sau nu pe lista suntem aici pentru a ne sprijini una pe alta pentru ca numai cine trece prin ce trecem noi intelege problema.
Iti doresc sedere scurta pe lista!

Mergi la inceput